IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailu piristää. :)Perjantai 11.12.2020 07:32

Nyt mun olo on paljon parempi taas. Ei masenna tai ahdista nyt yhtään.
Nyt varmasti alkaa taas hyvä kausi ja mä toivon että se kestää jouluun saakka. Aamu on taas lähtenyt käyntiin kahvin voimalla. Join ison kupin mustaa kahvia äsken. Mikä nyt herätti mut. Tänään on ohjelmassa taas aamulenkki, pitää käydä kaupassa ja näen yhtä kaveria tuossa illalla.
Jonkin verran tekemistä tälle päivälle mikä on vaan hyvä. Ei tule tylsää.
Törmäsin eilenä yhteen vaatemyyjään ja ostin siltä uudet housut ja hupparin. Ajattelin nyt vähän piristää itseäni shoppailemalla. Nyt kun on ollut kaikkea paskaa. Housut maksoi vaan 15 euroa ja huppari 15 euroa. Yhteensä meni 30 euroa. Mutta halvalla kyllä sai ne. Mä olen etsinyt uusia housuja ja nyt ne löytyi. On hyvät jalassa.
Ne on paksut niin lämmittää mukavasti. Niissä on myös hyvät taskut.
Niistä tulee nyt mun lempi housut. Sain eilen siivottua. Sekä pestyä pyykit. Nyt kämppä on taas siisti. Viihtyy taas täällä. Salkkarit jäi kyllä eilenä todella jännään kohtaan. Selviääkö Eevan lapsi? Vai kuoleeko se?
No tänään se varmaan selviää. Yllätyin kyllä kun näin sen jakson lopun että siinä kävi dramaattisesti. Tänään mä koitan saada katsottua ne temppari jaksot. Pari vikaa jaksoa mitkä on tullut. Niissäkin riittää varmasti paljon draamaa. Toivon että ensi vuonna tulee taas uusi tempparit kausi. Ihan varmasti tulee. Sitten on taas katsottavaa.
Toivon että big brother tulee myös ensi vuonna. Saa taas nähdä millaisia asukkaita astuu taas taloon. Mun on pakko sanoa että odotan jo innolla seuraavaa vuotta. Mitä kaikkea tapahtuu sitten ensi vuonna. Aijon keskittyä vaan hyviin juttuihin mitä tulee.
Toivon että tulee paljon reissuja ensi vuonna. Etenkin se laivareissu.
Säästän nyt niihin rahaa. Kesällä varmaan juhlitaan paljon parhaan kaverin kanssa. Ihan parasta. Kevättä odotan myös niin tulee taas paljon valoa ja lämpöä. Kyllä se kesä sieltä tulee. Sitten pitää taas shoppailla kesävaatteita. Rahaa on varmasti niihin nyt kun säästän.
Ostan paljon mekkoja ja toppeja. Ehkä uudet bikinit. Jos vaan löydän. Tässä on aikaa suunnitella vaikka mitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.