IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tabletti on hyvä.Tiistai 15.12.2020 07:34

Olen todella tyytyväinen tuohon mun uuteen tablettiin. On nopea ja toimii. Hyvin pystyy katsomaan sillä sarjoja ja kuunnella musiikkia.
Uskon että se nyt kestää sen kolmisen vuotta. Aijon tänään taas käyttää sitä. Sekin on ihan parasta kun siinä on iso ruutu. Hyvä ostos. En kadu että hankin sen. Siitä riittää iloa pitkäksi ajaksi. Fiilis on muutenkin ollut nyt aika hyvä. Ei ole yhtään ahdistanut. Tai että olisi masennusta. Nyt vaan nautin taas tästä hyvästä olosta. Rauhottavia en ole nyt joutunut syömään. Mikä on vaan hyvä juttu. Selvinnyt ilman niitä taas. Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. Kahvin voimalla. Join äsken ison kupin kahvia. Tänään on taas aamulenkit. Mistä on tullut mulle nyt tapa. Se pistää aina hyvin päivän käyntiin kun käy lenkillä aamulla. Sain eilen pestyä pyykit. Pesukone oli vapaa. Pyykkituvalle ei ole pitkä matka koska sen on ihan mun kämpän alapuolella. Menee vaan rappuset alas. Meidän talossa on todella hyvä pesukone mikä pesee nopeasti kaikki pyykit. Sekä sitä on helppo käyttää.
Laskuja maksan taas tuossa vähän ennen joulua. Saa loput laskut maksettua pois. Rahaa tulee taas lisää 22 päivä tätä kuuta.
Pitää katsoa jos alkukuusta saa taas siirrettyä säästötilille rahaa.
Aiankin siirrän sen 60 euroa. Ellei enemmän. No sen näkee alkukuusta.
Mutta pystyn kyllä jonkun summan siirtämään. Nyt aijon taas säästää.
Säästän nyt rahaa uuteen puhelimeen ja tuleviin reissuihin. Mitkä ovat sitten ensi vuoden puolella. Toivon että mun puhelin kestää vielä ainakin ensi kesään asti ellen hanki jo keväällä sitä uutta puhelinta. Sen mä tiedän että hankin sen Dna liikkeestä.
Mennään taas poikaystävän kanssa sinne liikkeeseen.
Ollaan suunniteltu tämä jo. Että poikaystävä lähtee myös mukaan puhelin ostoksille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.