IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tabletti on hyvä.Tiistai 15.12.2020 07:34

Olen todella tyytyväinen tuohon mun uuteen tablettiin. On nopea ja toimii. Hyvin pystyy katsomaan sillä sarjoja ja kuunnella musiikkia.
Uskon että se nyt kestää sen kolmisen vuotta. Aijon tänään taas käyttää sitä. Sekin on ihan parasta kun siinä on iso ruutu. Hyvä ostos. En kadu että hankin sen. Siitä riittää iloa pitkäksi ajaksi. Fiilis on muutenkin ollut nyt aika hyvä. Ei ole yhtään ahdistanut. Tai että olisi masennusta. Nyt vaan nautin taas tästä hyvästä olosta. Rauhottavia en ole nyt joutunut syömään. Mikä on vaan hyvä juttu. Selvinnyt ilman niitä taas. Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. Kahvin voimalla. Join äsken ison kupin kahvia. Tänään on taas aamulenkit. Mistä on tullut mulle nyt tapa. Se pistää aina hyvin päivän käyntiin kun käy lenkillä aamulla. Sain eilen pestyä pyykit. Pesukone oli vapaa. Pyykkituvalle ei ole pitkä matka koska sen on ihan mun kämpän alapuolella. Menee vaan rappuset alas. Meidän talossa on todella hyvä pesukone mikä pesee nopeasti kaikki pyykit. Sekä sitä on helppo käyttää.
Laskuja maksan taas tuossa vähän ennen joulua. Saa loput laskut maksettua pois. Rahaa tulee taas lisää 22 päivä tätä kuuta.
Pitää katsoa jos alkukuusta saa taas siirrettyä säästötilille rahaa.
Aiankin siirrän sen 60 euroa. Ellei enemmän. No sen näkee alkukuusta.
Mutta pystyn kyllä jonkun summan siirtämään. Nyt aijon taas säästää.
Säästän nyt rahaa uuteen puhelimeen ja tuleviin reissuihin. Mitkä ovat sitten ensi vuoden puolella. Toivon että mun puhelin kestää vielä ainakin ensi kesään asti ellen hanki jo keväällä sitä uutta puhelinta. Sen mä tiedän että hankin sen Dna liikkeestä.
Mennään taas poikaystävän kanssa sinne liikkeeseen.
Ollaan suunniteltu tämä jo. Että poikaystävä lähtee myös mukaan puhelin ostoksille.

Uusi tabletti :)Maanantai 14.12.2020 07:29

Käytiin eilenä poikaystävän kanssa tuolla Dna liikkeessä. Poikaystävä osti uuden puhelimen ja mä löysin itselle uuden tabletin. Se tabletti on Samsung galaxy Tab A. Maksoi 199 euroa mutta olen tyytyväinen siihen.
Mun oli pakko hankkia uusi tabletti koska edellinen sanoi itsensä irti. No se oli jo 5 vuotta vanha. Nyt tuossa on paljon isompi ruutu. Pystyy hyvin katsomaan netflixiä ja muita sarjoja sillä ja siinä on hyvä netti.
On paljon nopeampi mikä on vaan hyvä. Se on mustan värinen. Edellinen oli valkoinen. Tykkään kyllä enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Mä sanoin poikaystävälle että se tabletti on mun joululahja/synttärilahja itselle. Uskon että se kestää sen muutaman vuoden. Seuraava hankita on sitten uusi puhelin. Katsoo jos vaikka keväällä saa sen sitten hankittua. Tuo edellinen vielä toimii onneksi hyvin. Alan siihen nyt säästämään rahaa. Sitten puhelimen jälkeen hankin uuden tietokoneen. Pitää nyt päivittää kaikki laitteet. Kestävät sitten taas useamman vuoden. Tää mun tietokone toimii vielä ihan hyvin. Mikä on vaan hyvä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Aamu lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Sekä uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Viikonloppuna sai taas onneksi vähän levättyä. Nyt jaksaa taas. Kohta jaan viikon lääkkeet dosettiin ja nyt mun ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on vielä.
Menen varmaan taas aamulenkille. Ihan hyvä niin saa taas vähän raitista ilmaa. Menen myös illalla kaverin kanssa lenkille.
Ollaan sovittu kaverin kanssa että lenkkeillään yhdessä maanantai iltana. Nyt kun ei pääse salille. Lenkki on ihan hyvä liikunta.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja hyvä fiilis nyt vaan päälle.
Jee, tänään tulee taas salkkarit ja rantabaari. Katson ne sitten illalla.
Saa taas nähdä mitä salkkareissa tapahtuu.
Paljon draamaa varmasti tiedossa.

Lääkkeet kuuluvat mun elämään.Sunnuntai 13.12.2020 07:33

Aamukahvit taas juotu. Nyt on taas kahvia kun kävin eilen kaupassa ostamassa taas muutaman paketin. Ostin myös lisää teetä. Nyt ne riittävät varmasti jouluun asti. Odotan jo innolla joulua. Pääsee viettämään sitä vanhempien ja poikaystävän kanssa. Aivan parasta. Toivon nyt että tämä mun hyvä olo kestää sinne asti. Mutta varaudun taas siihen jos huono olo iskee taas. Sitä ei voi tietää että mitä voi vielä tapahtua tässä parin viikon aikana. Päivä kerrallaan. Kävin myös apteekissa eilen. Nyt on taas vagisan voidetta ja karpalokapseleita.
Käyn sitten taas seuraavan kerran apteekissa ennen joulua. Pitää hakea leponexit niin on sitten niitä taas loppu kuukaudeksi.
Masennuslääkkeet riittävät vielä ensi vuoteen asti. Olen siitä todella iloinen ja onnellinen että mulla on ihanat kaverit. Olen tuntenut ne kaikki jo yli 10 vuotta. Pakko sanoa että on mun parhaat kaverit.
Ollaan loppuun saakka kavereita. Mun on pakko sanoa että ne on mun paras asia elämässä tällä hetkellä. Samoin poikaystävä. Meillä menee tosi hyvin tällä hetkellä. Odotan jo kovasti että näemme. On ollut kova ikävä. Uskon että tää aika menee nopeasti taas. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Pitää vähän suunnitella mitä ruokaa sitä tekisi. Mietin tänään jo ne ruoat mitä teen. Huomenna sitten kauppaan.
Ajattelin tehdä ainakin makkarakeittoa. Sitä en ole tehnyt pitkään aikaan. Yksi mun lempi ruoka. Tykkään tosi paljon kaikista keitoista.
Tänään aijon taas ulkoilla ja lenkkeillä. Olin eilenäkin taas lenkillä.
Siellä on kiva ilma. Pikkasen lunta ja pakkasta. Mä toivon että tulee valkoinen joulu. Mutta voi sekin olla että sitä ei tule. Mutta aina voi toivoa. Tänään pesen pyykkiä taas kun on hyvin aikaa.
Aamulenkin jälkeen alan heti pesemään. Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Mulla menee vaan aamuisin masennuslääke.
On hyvä lääke. En todellakaan aijo lopettaa sen syömistä.
Se lievittää mulla masennusta ja ahdistusta.
Olen syönyt masennuslääkettä 16 vuotta. Aloitin 14 vuotiaana syömään sitä. Se oli mun eka lääke. 17 vuotiaana aloitin syömään leponexia. Lääkkeet auttavat mua paljon elämään tätä mun elämää.
Jos en söisi mitään lääkettä niin olisin ihan sekaisin ja hukassa.
Onneksi olen tottunut ja hyväksynyt nuo mun lääkkeet.
Ne kuuluu mun elämään.

Uudet housut ovat hyvät.Lauantai 12.12.2020 07:27

Lauantai aamu. Heräsin tuossa hetki sitten. Hyvin jaksoin nousta sängystä ylös. Nää aamut on vaan niin parhaita kun ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Fiilis on tällä hetkellä todella hyvä. Enää ei masenna tai ahdista. Nyt taas nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Kävin eilen tokmannilla. Ostin vähän suklaata ja sipsiä. Herkuttelen tänään niillä. En mieti kaloreita kun syön.
Vaan nautin. Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhottavia viime aikoina. Pärjännyt hyvin ilman niitä. Luulen etten taas vähään aikaan joudu syömään niitä mikä on hyvä. Uskon että tää mun hyvä kausi kestää varmasti taas pitkään. Nyt pystyy elämään taas hyvin tämän mun sairauden kanssa. Mutta tiedän että se paska olo ja ahdistus taas sitten iskee jossain vaiheessa. En nyt mieti sitä. Hetki ja päivä kerrallaan taas. Soitin eilen parhaalle kaverille. Sillä menee onneksi hyvin. Juteltiin niitä näitä. Se on niin parasta kun paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Kilsan päästä täältä missä mä asun. Ei ole pitkä kävelymatka. Tänään taas aijon lenkkeillä aamulla. Menen varmaan myös kaupassa käymään iltapäivällä. Pitää ostaa teetä ja kahvia lisää.
Katson samalla jos käyn apteekissa jos on vaan auki. Onneksi on iltapäivällä aikaa käydä. Ne uudet housut mitkä ostin ovat olleet todella hyvät. Lämmittävät hyvin. Alan nyt niitä pitämään enemmän. Ne on nyt mun lempi housut. Maksoi vaan 15 euroa. Todella halvat. Hyvä löytö.
En kadu että ostin ne. Nyt ei taas tarvitse vähään aikaan taas ostaa uusia housuja. Uskon että kestävät useamman kuukauden.
Niissä on jopa taskut. Alan kohta varmaan taas maksamaan laskuja pois. Tässä on nyt hyvin aamu aikaa maksaa. Sain taas eilen yhden laskun lisää. Mutta. Tästä tulee hyvä päivä!

Shoppailu piristää. :)Perjantai 11.12.2020 07:32

Nyt mun olo on paljon parempi taas. Ei masenna tai ahdista nyt yhtään.
Nyt varmasti alkaa taas hyvä kausi ja mä toivon että se kestää jouluun saakka. Aamu on taas lähtenyt käyntiin kahvin voimalla. Join ison kupin mustaa kahvia äsken. Mikä nyt herätti mut. Tänään on ohjelmassa taas aamulenkki, pitää käydä kaupassa ja näen yhtä kaveria tuossa illalla.
Jonkin verran tekemistä tälle päivälle mikä on vaan hyvä. Ei tule tylsää.
Törmäsin eilenä yhteen vaatemyyjään ja ostin siltä uudet housut ja hupparin. Ajattelin nyt vähän piristää itseäni shoppailemalla. Nyt kun on ollut kaikkea paskaa. Housut maksoi vaan 15 euroa ja huppari 15 euroa. Yhteensä meni 30 euroa. Mutta halvalla kyllä sai ne. Mä olen etsinyt uusia housuja ja nyt ne löytyi. On hyvät jalassa.
Ne on paksut niin lämmittää mukavasti. Niissä on myös hyvät taskut.
Niistä tulee nyt mun lempi housut. Sain eilen siivottua. Sekä pestyä pyykit. Nyt kämppä on taas siisti. Viihtyy taas täällä. Salkkarit jäi kyllä eilenä todella jännään kohtaan. Selviääkö Eevan lapsi? Vai kuoleeko se?
No tänään se varmaan selviää. Yllätyin kyllä kun näin sen jakson lopun että siinä kävi dramaattisesti. Tänään mä koitan saada katsottua ne temppari jaksot. Pari vikaa jaksoa mitkä on tullut. Niissäkin riittää varmasti paljon draamaa. Toivon että ensi vuonna tulee taas uusi tempparit kausi. Ihan varmasti tulee. Sitten on taas katsottavaa.
Toivon että big brother tulee myös ensi vuonna. Saa taas nähdä millaisia asukkaita astuu taas taloon. Mun on pakko sanoa että odotan jo innolla seuraavaa vuotta. Mitä kaikkea tapahtuu sitten ensi vuonna. Aijon keskittyä vaan hyviin juttuihin mitä tulee.
Toivon että tulee paljon reissuja ensi vuonna. Etenkin se laivareissu.
Säästän nyt niihin rahaa. Kesällä varmaan juhlitaan paljon parhaan kaverin kanssa. Ihan parasta. Kevättä odotan myös niin tulee taas paljon valoa ja lämpöä. Kyllä se kesä sieltä tulee. Sitten pitää taas shoppailla kesävaatteita. Rahaa on varmasti niihin nyt kun säästän.
Ostan paljon mekkoja ja toppeja. Ehkä uudet bikinit. Jos vaan löydän. Tässä on aikaa suunnitella vaikka mitä!

Seppo palasi salkkareihin :)Torstai 10.12.2020 07:26

Fiilis on tällä hetkellä vielä vähän väsynyt ja masentunut. No kohta alkaa taas viikonloppu. Silloin ei ole onneksi kiire minnekkään. Voi vaan taas olla ja levätä. Silleen on hyvin mennyt etten ole syönyt yhtään rauhottavaa. Selvinnyt ilman sitä mikä on vaan hyvä juttu. Kävin eilen postissa hakemassa sen uuden sim kortin tuohon mun modeemiin. Sain sen laitettua ja nyt netti toimii tosi hyvin. Nyt mulla on netti taas pariksi vuodeksi. Sitä ei tarvitse nyt miettiä. Netti on ja toimii.
Alle pari viikkoa jouluun. Nopeasti tää joulukuu on taas mennyt. Toivon että jouluna olen sitten taas hyvässä kunnossa. Ettei sitten masenna tai ahdista. Nyt vaan päivä kerrallaan. Tänään taas siivotaan. Sekä pestään pyykkiä. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua.
Hyvin on aamu aikaa taas siivota. Sitten on kiva taas kun kämppä on siisti. Nyt ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä koska kaikkia on vielä.
Vähän ennen joulua käyn hakemassa leponexit. Ennen sitä pitää käydä verikokeissa. Mulla on se 21 päivä. Käyn tänään apteekissa ja kaupassa. Apteekista käyn ostamassa sitä vagisan voidetta ja karpalokapseleita. Kaupasta käyn ostamassa vähän teetä ja herkkuja viikonlopuksi. Mun tekee taas mieli suklaata ja sipsiä. Niitä voisi ostaa.
Limua mulla on vielä jäljellä. Sitä ei tarvitse ostaa.
Pitää käydä siellä tokmannilla viikonloppuna. Käyn ostamassa vähän joululahjoja. Poikaystävälle ja kavereille. On sitten niille lahjat.
Jotain pientä ajattelin ostaa. Muistaa ainakin kavereita. Saa nähdä mitä saan sitten kavereilta joululahjaksi. Luulen että suklaata. Suklaa maistuu aina. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen varmaan illalla taas lenkille. Mikä tekee vaan hyvää. Uskon että kohta mulla on taas parempi olla. Näitä paskoja kausia tulee aina välillä ja ne kestää sen jonkin aikaa. Salkkari jakso oli eilen niin paras kun Seppo tuli.
Mun lempi salkkari hahmo. Toivon että se jää edes hetkeksi salkkareihin. Pakko taas katsoa salkkarit tänään. Niin ja pitää myös katsoa temppari jaksot. Mitä iltanuotiolla taas tapahtuu.
Jonnan ja Jussin iltanuotio. Se on ihan pakko katsoa. Katson ne temppari jaksot tänään tai viimeistään huomenna. Katson ruudusta.
Sieltä on aina hyvä katsoa ohjelmia koska vaan.

Netti toimii.Keskiviikko 09.12.2020 07:31

Olo on ollut vielä vähän kurja. Eilenä mua taas ahdisti ja masensi kaikki. Toivon että tänään olisi parempi päivä mitä eilen. En sentään syönyt yhtään rauhottavaa. Selvisin taas ilman sitä. Mikä on vaan hyvä.
Nyt on näköjään menossa mulla vähän huonompi kausi. Mä arvasin että se tulee ennemmin tai myöhemmin. Katsoo kuinka pitkään tämä nyt sitten jatkuu. Pitää vaan nyt taas elää hetki ja päivä kerrallaan. Ei voi tietää että mitä tässä nyt tapahtuu. Voi taas tapahtua ihan mitä tahansa.
Hyvin nukuin viime yönä. Heräsin taas tuossa vähän ennen seitsemää.
Aamukahvit on juotu. Mikä herätti onneksi. Tänään on ohjelmassa ainakin iltalenkki kaverin kanssa. Menen myös aamulenkille taas.
mikä tekee hyvää. Pitää käydä postissa tänään hakemassa uusi sim kortti tuohon mun modeemiin. Sitten mun nettiyhteys on taas kunnossa.
Pariksi vuodeksi. Sekä puhelinliittymä on myös kunnossa. Niitä ei tarvitse murehtia. Onneksi on nopea netti. Mikä on vaan hyvä.
Soitin eilen parhaalle kaverille ja kyselin kuulumisia. Hyvin sillä menee onneksi. Odotan kovasti sitä päivää kun taas näemme. Me ei voida nyt nähdä tämän koronan takia. Sama juttu myös poikaystävän kanssa. En voi nähdä nyt sitäkään. Jouluna sitten näemme viimeistään. Odotan sitä päivää kovasti. Toivotaan nyt vaan että tämä koronatilanne nyt rauhoittuu. Edes hetkeksi. Niin voi taas nauttia läheisten seurasta.
Saa nyt sitten nähdä miten juhlii sitten uuttavuotta. Toivon että poikaystävän kanssa päästään juhlimaan sitä tai parhaan kaverin.
Sitten vaan valvotaan ja juhlitaan koko yö. Aamuun asti.
Juodaan vaan siinä samalla. Vedetään kunnon kännit.
On jotain taas mitä odottaa.

En enää osta mitään krääsää.Tiistai 08.12.2020 07:20

Nyt alkaa olla parempi olo ja fiilis. Eilen mua ei ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä niin ei joutunut syömään onneksi rauhottavia. Uskon että tästäkin on tulossa hyvä päivä. Oltiin yhden kaverin kanssa illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona ja se vaan teki hyvää. Katseltiin kun kaikkialla oli jouluvaloja mitkä näytti todella hienoilta. Ollaan huomenna illalla menossa taas lenkille. Käydään nyt yhdessä lenkillä kun ei pääse nyt salille. Sain eilen maksettua vuokran pois ja siirsin 60 euroa säästötilille. Laskin niin saan myös loppu kuusta siirrettyä vielä vähän rahaa säästötilille. Hyvältä näyttää. Nyt mä tosiaan säästän reissuihin mitä tulee ensi vuonna taas. Sekä säästän myös tulevaisuutta varten.
On sitten rahaa jos tarvitsee. Aamulenkki taas tässä aamulla. Syön vähän puuroa aamupalaksi niin jaksaa lenkkeillä. Raitis ilma tekee vaan hyvää. Mielelle ja kropalle. Onneksi se mun huono olo kesti vaan sen pari päivää. Nyt olen taas kunnossa. Pitää alkaa suunnitelemaan poikaystävän synttäri/joululahjaa. Ajattelin alkosta ostaa ainakin lahjaksi sille jonkun viinapullon, sitten tokmannilla voisi käydä jos sieltä löytyisi vielä jotain lahjaan. Poikaystävä saa sitten lahjan jouluna kun näemme. Tässä on paljon vielä aikaa suunnitella sitä lahjaa. Onneksi ei ole kauhea kiire sillä. Pitää apteekissa taas käydä jossain kohtaa. Täytyy ostaa lisää karpalokapseleita, sepamed saippuaa sekä Vagisan voidetta. Nyt ei tarvitse hakea lääkkeitä. Kaikkia on taas. Onneksi raha asiat ovat hyvässä kunnossa. Rahaa on mitä en todellakaan aijo tuhlata. Säästän nyt vaan. Olen lopettanut kokonaan krääsän ostamisen.
Tajunnut etten mä tarvitse mitään krääsää enää. Kun olin nuorempi niin mä shoppailin vaikka mitä. Kaikki rahat meni shoppailuun.
Onneksi en tee enää niin. Tajusin että ei ole mitään järkeä.
Siitä tulee enemmän hyvä fiilis kun säästää eikä tuhlaa. Rahaa on jos tulee yllättäviä menoja. Kuten vaikka lääkärilaskuja jos joutuu menemään lääkäriin. Olen ravannut lääkärissä aika paljon tänä vuonna. Toivon ettei nyt vähään aikaan joudu menemään sinne.
Viimeksi olin lääkärissä tämän mun jalan takia kun se oli kipeä.
Onneksi ei ollut mitään vakavaa.

Paska olo eilen.Maanantai 07.12.2020 07:16

Nyt sitten varmaan alkaa huonompi kausi. Eilen aamulla mulla oli hyvä olo mutta sitten iltapäivällä iski niin paha ahdistus että jouduin ottamaan sen rauhottavan. Kun olin ottanut sen niin nukuin pienet päikkärit. Sitten kun mä heräsin niin olo oli paljon parempi. Kävin vielä iltalenkillä. Mikä teki ihan hyvää. Varaudun nyt siihen jos tänään iskee taas se ahdistus.
Se voi tulla taas ihan puun takaa se olo. Mutta. Onneksi on rauhottavia mitkä sitten auttavat tuohon ahdistukseen. Toivon että tänään on hyvä päivä. Koitan nyt olla ihan rauhallinen ja ajatella vaan että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää. Kohta otan aamulääkkeet ja menen taas aamulenkille. Mikä piristää oloa varmasti. Saa raitista ilmaa. Nyt ei tarvitse mennä apteekkiin vähään aikaan. Kaikkia lääkkeitä nyt on. Ei ole heti loppumassa. Seuraava lääke on taas leponex mitä pitää sitten hakea ennen joulua. Tarkistin niin rauhottavia mulla on vielä vaikka kuinka paljon. Mikä on vaan hyvä niin ei vielä tarvitse hakea niitä lisää.
Tänään on tullut taas kelalta rahaa ja katson kohta paljon saan siitä säästöön. Maksan samalla vuokran. Nyt alan säästämään reissuihin mitä on ensi vuonna. Laiva reissuun ainakin alan säästämään.
Toivon kovasti että ensi vuonna päästään jo laivalle kavereiden kanssa taas. Siitä tulee ihan mahtavaa kun päästään sinne. Biletetään koko yö laivalla. Juodaan ja tanssitaan. Ainakin on taas mitä sitten odottaa.
Uusi viikko alkaa taas. Enää alle kolme viikkoa jouluun. Uskon että tää aika menee nopeasti. Sitten pääsee viettämään joulua rakkaiden kanssa. Aivan parasta. Tänään pitää soittaa taas parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. Ei olla nyt nähty tämän koronan takia.
Mutta pian taas sitten näemme. Odotan kovasti sitä päivää kun nähdään. Mutta. Nyt katson miten seuraavat päivät tässä menee.
Hetki ja päivä kerrallaan vaan. Jos nyt tulee paskaa niskaan niin sitten tulee.

Hyvin menee. :)Sunnuntai 06.12.2020 07:26

Itsenäisyyspäivä. Tuskin tulee varmaan mitään linnanjuhlia. Kai? En ole ihan varma. No sen näkee sitten. Eilenä oli huomattavasti parempi päivä mitä silloin perjantaina. Nyt on tälläkin hetkellä hyvä olo ja fiilis.
Huomenna alkaa taas uusi viikko. Toivon että se menee hyvin taas.
Joulua jo odotan innolla. Pääsee näkemään vanhemmat ja poikaystävän. Viettämään niiden kanssa joulua. Ihan mahtavaa. Tulee varmasti mukava joulu. Vielä alle kolme viikkoa pitää nyt vaan jaksaa.
Huomenna on poikaystävän synttärit. Täyttää 32 vuotta. Nopeasti nää vuodet vaan menee. Mä muistan silloin kun alettiin seurustella silloin 10 vuotta sitten. Niin kauan ollaan oltu yhdessä ja meillä menee edelleen todella hyvin. Rakastamme toinen toisiamme. Meillä on hyvä parisuhde.
Vaikka me ei asuta yhdessä niin meidän parisuhde toimii ihan hyvin.
Poikaystävä asuu toisella paikkakunnalla. 18 kilometrin päästä täältä.
Ei olla kaukana toisistamme. Tänne mun luokse ajaa nopeasti autolla.
Pakko sanoa että ikävä on kova. Ollaan nyt viikonloppuna soiteltu toisillemme. Poikaystävän viikonloppu reissu on mennyt hyvin.
Sain eilen katsottua Temppari jaksot mitä oli tullut tällä viikolla.
Ensi viikolla tulee vikat jaksot. Saa nähdä miten Jonnan ja Jussin suhteen käy. Uskon että ne ihan varmasti eroaa. Ei niiden suhde varmasti kestä enää. Mutta voihan siinä tapahtua ihan mitä vaan.
Tänään taas olen menossa aamulenkille. Olin eilenäkin aamulenkillä ja kävin iltapäivälläkin lenkillä. Olen liikkunut nyt paljon. Mikä vaan tekee hyvää. Raitis ilma aina piristää mua. Aina jos mua alkaa vaikka ahdistaa, niin lähden ulkoilemaan. Se aina auttaa.
Toivon että ensi viikolla ei joudu syömään rauhottavia.
Mutta sitä ei voi tietää että mitä ensi viikolla tapahtuu. Tuleeko niin huono olo että joutuu sitten ottamaan sen? Nyt vaan elän hetken ja päivän kerrallaan. En aijo edes miettiä vielä huomista päivää.
Keskityn nyt tähän päivään.