IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä ei ollutkaan niin hyvä päivä kun luulin. Mua alkoi vaan masentaa ja ahdistaa tuossa illalla. Eikä siinä vielä kaikki. Harhat taas iski. Mutta kun otin sitten iltalääkkeet niin olo helpottui heti. Ne lääkkeet rauhoitti mun oloa onneksi. Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan. Mutta selvisin taas ilman sitä mikä on vaan hyvä juttu. Nyt tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin tuossa seitsemän jälkeen. Aamukahvit on juotu. Uskon että tästä päivästä tulee paljon parempi mitä eilisestä.
Tänään aijon ulkoilla paljon. Menen taas aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Raitis ilma tekee nyt vaan hyvää. Mulla ei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla. Näin eilen poikaystävän. Tuli mua moikkaamaan vielä ennen kun lähti reissuun. Oli ihana nähdä se. Ikävä siinä sitten taas tuli kun se lähti. Soiteltiin vielä tuossa illalla. Mä sanoin sille näistä mun oloista. Ymmärsi kyllä. Poikaystävä tuntee mut tosi hyvin. Se näkee heti musta jos mulla ei ole hyvä olla. Sitten se on ihana kun se koittaa piristää mun mieltä ja siinä se onnistuu kyllä.
Se ei halua että mulla on paha olla. Huomenna ajattelin mennä käymään siellä tokmannilla. En ole vähään aikaan nyt käynyt siellä.
Käyn ne maskit ostamassa ainakin Katsoo jos löytyy jotain muutakin sieltä. Siellä on niitä David urheiluvaatteita mitä mä niin haluisin taas ostaa. Mutta mä nyt päätin että nyt säästän. Mikä on paljon parempi päätös. En tarvitse uusia vaatteita koska mulla on vaatteita mitä voi vielä ihan hyvin käyttää. Kävin hakemassa ne leponexit viime torstaina. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet tosiaan ennen joulua vielä niin sitten saa jouluna vielä haettua leponexit.
Karpalokapseleita pitää myös ostaa vielä tässä kuussa lisää.
Niitä mä syön joka päivä. Ei ole tullut mitään tulehduksia kun olen syönyt niitä. Onneksi ne ei ole mun mielestä kamalan kalliita. Hyvin pystyy ostamaan niitä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan.
Kuuntelen nyt samalla jotain hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä.

Pitää ostaa lisää maskeja.Perjantai 04.12.2020 07:30

Tämä viikko on mennyt yllättävän hyvin. Ei ole ahdistanut tai ollut yhtään harhoja. Nautin taas tästä hyvästä olosta kun vaan vielä pystyy.
Viikko on mennyt taas hurjan nopeasti ja nyt on taas viikonloppu. En nyt näe kauheasti kavereita mutta ei se mitään. Kyllä me näemme sitten taas jossain vaiheessa. poikaystävä lähtee reissuun viikonloppuna. Soitellaan toisillemme. Poikaystävä tulee moikkaamaan ennen kun se lähtee. On ollut kova ikävä sitä. Ei nyt olla kauheasti nähty tämän koronan takia. Katsoo jos pääsee vaikka jouluna poikaystävän luokse. Päästään sitten viettämään joulua. Hyvin kerkiää ostamaan joululahjat. Tässä on vielä kolme viikkoa aikaa ostaa. Aijon nyt tässä viikonloppuna käydä tokmannilla ostamassa lisää maskeja. Huomenna ajattelin mennä kun on aikaa. Rahaa on tullut taas tänään niin hyvin saa ostettua ne maskit. Mulla on vaan yksi kangasmaski. Niitä pitää olla useampi niin niitä pystyy sitten vaihdella.
Ostan niitä mustan värisiä maskeja. Tykkään enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Onneksi ne maskit ei ole kauhean kalliita.
Pitää kohta tarkistaa tili paljon saisin rahaa säästöön nyt. Katson sen hetken päästä kun saan kirjoitettua blogin. Tulee hyvä mieli kun saa säästötilille siirrettyä taas rahaa. Aijon samalla nyt säästää reissuihin jos niitä tulee ensi vuonna. Laivareissu on yksi niistä. Toivon että onnistuu sitten. Kesällä varmaan tulee käytyä jossain. Ei voi vielä tietää. Katsotaan mitä tulee kesällä tapahtumaan. Odotan jo kovasti kevättä. Tulisi enemmän valoa ja lämpöä. Kyllä se sieltä sitten tulee.
Uskon että seuraavat kuukaudet menee todella äkkiä. Kohta on taas kesä. Sitten vaan juhlitaan kavereiden kanssa kesällä.
Kaikkea mukavaa on tiedossa tulevaisuudessa. Niitä odotellen.
Sitten eletään vaan täysillä tätä elämää vaikka on korona.
Korona unohtuu sitten kun juhlitaan.

Seppo palaa salkkareihin!Torstai 03.12.2020 07:19

Olo tällä hetkellä tuntuu tosi hyvältä. Aamu taas lähtenyt hyvin käyntiin.
Uskon että tänään on hyvä päivä. Sain eilen siivottua sen verran että tänään ei ole niin kauheasti siivottavaa. Imuroin ja moppasin eilen. Enää pitää siivota keittiö ja vessa. Sitten kämppä on taas siisti ja kunnossa. Sain jo eilen pyykit pestyä. Pesukone oli vapaana. Nyt tänään sitten ei tarvitse miettiä pyykkejä. Huomenna tulee taas rahaa. Asumistuki. Ensi viikon maanantaina tulee sitten lisää rahaa kelalta. Nyt pitää katsoa mitä saisi niistä säästötilille. Lasken tarkkaan kun rahat tulee. Kaikki ylimääräinen vaan säästötilille. Nyt kun ei pääse shoppailemaan. Shoppailen sitten taas kun koronatilanne rauhoittuu.
Nyt vaan säästämään. En tarvitse uusia vaatteita koska mulla vaatekaappi täynnä vaatteita mitä pystyy ihan hyvin vielä käyttämään.
Seuraava vaate hankinta on kyllä uusia housuja. Sekä rintaliivejä ja sukkia. Niitä tarvitsee aina. Ajattelin ostaa seuraavat rintaliivit tokmannilta. Siellä myydään ihan hyviä rintaliivejä. Ei ole kalliita ja ne voi olla aina välillä alennuksessa. Luin vähän salkkarit uutisia niin Seppo palaa salkkareihin! Ihanaa. Mun lempi hahmo salkkareista. Salkkarit on ihan paras silloin kun Seppo on kuvioissa. Tulee enemmän viihdettä ja draamaa. En ole vielä katsonut eilistä salkkari jaksoa. Katson sen tänään jossain kohtaa. Kun tulee hyvä hetki. Pitää myös nyt katsoa temppari jaksot. Nyt ne pariskunnat ovat iltanuotiolla. Saa nähdä ketkä jatkavat ja ketkä eivät. Jännäksi sekin menee. Odotan jo innolla seuraavaa big brother kautta.
Tulee ensi vuonna varmaan taas. Toivon että tulee. Ihan parasta kun Joel voitti. Olen vieläkin iloinen siitä!

Verikokeet vielä ennen joulua.Keskiviikko 02.12.2020 07:29

Keskiviikko. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia. Mutta pakko sanoa että hyvin on mennyt. Eilen pikkasen ahdisti kun olin menossa verikokeisiin.
Mutta mä selvisin siitä. Heti alkoi helpottaa kun pääsi ulos raittiseen ilmaan sen piikin jälkeen. Nyt kun olen käynyt verikokeissa niin saan taas haettua leponex lääkettä. Käyn hakemassa sitä huomenna tai perjantaina. Samalla käyn kaupassa. Pitää ostaa kahvia ja teetä lisää.
On sitten niitä taas. jaksoin herätä taas tänä aamuna. Ei ollut vaikeaa nousta ylös. Aamukahvit on taas juotu. Nyt olen ihan hereillä. Onneksi kahvi aina herättää aamulla. Onneksi tämä viikko on mennyt ihan hyvin. Harhoja ei ole ollut ollenkaan mikä on hyvä. Eikä ole joutunut syömään rauhottavia. Elämä mennyt nyt todella hyvin. Mutta kyllä ne sitten taas tulee jossain vaiheessa taas. Mutta nyt en mieti yhtään niitä vaan aijon nauttia hyvistä asioista. Mitä mulla on elämässä.
Tänään taas menen aamulenkille. Nyt ei ole yhtään lunta ulkona. Eilen oli vielä. Syön aamupalaksi puuroa niin jaksaa sitten lenkkeillä.
Kaverin kanssa mennään myös illalla lenkille taas. Nyt kun ei pääse salille niin lenkkeillään. Tulee jotain liikuntaa. Tänään teen jauhelihakeittoa ruoaksi. Hyvä ruoka tälle päivälle. Kun tulen aamulenkiltä niin alan tekemään sitä. Mulla on verikokeet vielä ennen joulua. 21 päivä maanantaina. Ihan hyvä niin saa sitten sen jälkeen haettua taas leponexit loppu kuulle. On sitten lääkkeitä. Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi.
Se ei ole ihan heti loppumassa. Mikä on vaan hyvä. Ajattelin jo tänään alkaa siivoilemaan. Niin huomenna ei ole sitten kauheasti siivottavaa. Imuroin tänään ainakin makkarin ja olohuoneen.
Pyykkiä pitää pestä taas huomenna aamulla. Pesen lakanat ja pyyhkeet. Hirveästi vaatetta ei ole kertynyt. Mutta. Tästä on tulossa hyvä päivä. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Nautin taas siitä.
Maanantai päivästä selvitty. Nyt alkaa taas arki hyvin menemään.
Tänään tosiaan verikokeisiin. Sitten kun olen siellä käynyt niin saan taas haettua leponexia. Käyn apteekissa torstaina tai perjantaina. Nyt ei ole sählyryhmää koronan takia. Harmi. Olisin niin halunnut vielä pelata.
No varmaan se ryhmä jatkuu taas ensi vuonna jossain vaiheessa.
Odotan innolla. Olo on ollut vähän kireä. Mutta muuten on ollut ihan ok olo. Eilen käytiin illalla yhden kaverin kanssa lenkillä. Päätettiin että aletaan lenkkeilemään yhdessä nyt kun ei päästä salille. Saadaan nyt jotain liikuntaa. Tänään menen taas aamulenkille. Eilen oli niin kiva ilma kun lunta oli maassa ja valoisaa. Piristi mun mieltä paljon. Toivottavasti jouluna on sitten lunta. Saa nähdä. Nyt se joulukuu alkoi. Enää alle pari kuukautta niin on mun synttärit. Täytän 31 vuotta. Pitää sitten katsoa miten juhlii sitten mun synttäreitä. Viinipullon aijon korkata. Se on varmaa. Saa nähdä mitä kaverit ostaa mulle lahjaksi. Ajatus on tärkein.
Sanoin kyllä kavereille että ostakaa vaan mulle suklaata lahjaksi.
Se on hyvä ja halpa lahja. Suklaa maistuu aina. Nyt mä nautin siitä että mulla ei ole onneksi mitään stressiä. Mulla on kaikki asiat hyvässä tasapainossa. Ihmisuhteet ja raha asiat. Rahaa on mitä en todellakaan tuhlaa vaan aijon säästää. Katson ensi viikolla paljon saa taas säästötilille laitettua rahaa. Uskon että melkein saan nyt 100e säästöön.
Nyt kun desuconia ei ole ensi vuoden alussa niin saa siinäkin säästettyä.
Mä ja kaveri toivotaan että desucon on taas pian. Ollaan joka vuosi käyty siellä. Mutta musta tuntuu että sitä ei varmaan ole kesälläkään. Sitten taas joskus. Saa myös nähdä koska päästään kavereiden kanssa laivalle taas. Toivotaan että ensi vuonna.
Tulee taas mahtava reissu. Biletetään koko yö. Juodaan ja tanssitaan. Niin me tehtiin viimeksi. Oli paras laivareissu tähän mennessä. Nyt pitää alkaa säästämään siihen reissuun. Alan jo tässä kuussa säästämään. Niin on sitten rahaa kun lähdetään laivalle.
Laivareissut on vaan niin parhaita. Mä oikeastaan viihdyn aika hyvin laivalla. Juon silloin aika paljon viiniä ja lonkeroa. Tunnelma on aina hyvä laivalla. Parasta on se kun saa valvoa ja juhlia aamuun asti.
Sitten on pää kipeä aamulla. Mulle ei tule onneksi pahaa krapulaa.
Mikä on vaan hyvä.

Onnea Joel!Maanantai 30.11.2020 07:30

Jes! Joel voitti big brotherin. Olen iloinen Joelin puolesta. Oli muutenkin hyvä bb kausi. Toivon että ensi vuonna bb tulee taas. On sitten katsottavaa. Saa sitten nähdä millaisia asukkaita sitten astuu taloon.
Nopeasti nää 12 viikkoa meni. Kaikenlaista talossa kyllä tapahtui.
Nyt taas tuntuu oudolta kun ei tule enää bb:tä. No kyllä siihen sitten tottuu taas. Onneksi salkkarit tulee vielä. Mutta sekin jää varmaan sitten joulutauolle. Maanantai aamu lähtenyt jotenkin käyntiin. Oli taas semmoinen tunne ettei jaksa herätä. No aamukahvit on juotu.
Ehkä tää päivä lähtee jotenkin taas käyntiin. Maanantai on se viikon pahin päivä. Sitten kun maanantaista on selvitty niin alkaa taas helpottaa. Huomenna verikokeisiin. Yhdeltä on aika. Kerkiän hyvin syödä ennen lähtöä. Sitten kun siellä on käynyt niin ei tarvitse taas kuukauteen mennä verikokeisiin. Lääkkeet jaan kohta dosettiin.
Tällä viikolla haen lisää sitä leponexia. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä.
Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Siinä on ollut taas paljon juonenkäänteitä ja draamaa. Pakko taas katsoa.
Mulla on vielä katsomatta yksi tempparit jakso. Katson sen sitten taas kun tulee hyvä hetki. Harmi että sekin ohjelma kohta loppuu.
Mutta siinäkin tapahtuu koko ajan jotain minkä takia sitä on vaan pakko katsoa. Huomenna alkaa joulukuu. Nopeasti marraskuu meni. Ajatella että kohta on taas joulu. Ostan kavereille jotkut pienet joululahjat.
Suklaata ajattelin ostaa. Varmaan kaverit tekee saman. Kunhan muistaa toista jouluna. Ajatus on tärkein. Aijon viettää joulua vanhempien ja poikaystävän kanssa. Jos vaan pääsee viettämään joulua. Se ihan riippuu tästä koronatilanteesta. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Niin pääsee joulun viettoon.

Joel voittoon!!!Sunnuntai 29.11.2020 07:44

Tänään selviää kuka voittaa big brotherin. Ajatella että bb loppuu. Mutta pakko on sanoa että on ollut ihan mahtava kausi. Mä niin toivon että Joel vie voiton tänään. Ollut ihan mahtava tyyppi alusta asti kun tuli taloon. Mä niin toivon että ensi vuonna tulee taas bb. Niin hyvää viihdettä. Mä ja paras kaveri ollaan molemmat bb faneja. Puhutaan aina bb:stä. Kastoin eilen pari tempparit jaksoa ja vielä on katsomatta pari.
Katson ne loput jaksot tänään. Niin paljon draamaa taas siinäkin ohjelmassa taas. Pakko vaan katsoa miten ne parit oikeen selviää siellä. Kohta sekin ohjelma loppuu. On ollut kyllä ihan mielenkiintoinen kausi taas. Varmaan taas tulee uusi kausi ensi vuonna. Onkohan ne sitten suomessa vai ulkomailla? Sen näkee sitten. Viikonloppu on mennyt ihan mukavasti. Ei ole ollut huonoa oloa tai ahdistanut.
Saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. Toivon että menee hyvin taas.
Nyt vaan tuntuu oudolta kun ei pääse salille. Tämän koronatilanteen takia. Mutta. Onneksi tässä lähellä on ulkona liikuntapuisto missä pystyy treenaamaan. Ajattelin sinne mennä sitten jossain vaiheessa. Sitten kun innostuu niin menen. Nyt aijon lenkkeillä paljon. Aamulenkille taas olen menossa. Se pistää mun päivän aina hyvin käyntiin. Aina aamupalan jälkeen on kiva mennä lenkille. Täällä missä mä asun niin paljon erilaisia lenkkireittejä. Niitä on sitten kiva aina vaihdella. Tekee aina eri lenkin. Aamukahvi onneksi herätti minut tänä aamuna taas. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Mä olen aamuihminen. Tykkään aina aikaisin herätä aamulla, keittää kahvia ja kirjoittaa blogi. Nää aamut on ihan parhaita kun ei ole mihinkään kiire. Saa tehtyä aamurutiinit rauhassa.
Niillä myös päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Huomenna pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Seuraava lääke mitä mun pitää hakea on leponex. Haen sitä sitten ensi viikolla kun olen eka käynyt niissä verikokeissa. Niiden jälkeen saa vasta sitä lääkettä.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon kun en ole joutunut onneksi syömään niitä. Masennuslääkettä on myös pariksi kuukaudeksi vielä. Sekä karpalokapseleita on 20 päiväksi.
Mutta. Nyt jännitän ja toivon että Joel voittaa!!

Synttärit lähestyy.Lauantai 28.11.2020 07:44

Heräsin tuossa seitsemän jälkeen. Ihana aamu kun ei ole kiire. Aamulenkki on taas tänään. Toivon että on hyvä sää ulkona. Tuskin sataa vettä. Varmaan käyn kävelemässä joko puolen tunnin lenkin tai tunnin lenkin. Katsotaan. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista yhtään. Enkä mä onneksi edes mieti kauheasti tuota koronaa. Elää nyt vaan tätä elämää. Niin hyvin kun vaan pystyy. Mä tajusin sen, että mä saan aika paljon rahaa säästettyä kun nyt ei pääse mihinkään shoppailemaan.
Mikä on vaan positiivinen asia. Jotain hyvää tässäkin.
Katson kun tulee taas rahaa kelalta niin laitan siitä sitten niin paljon säästötilille kun vaan pystyy. Tottakai laskuihin myös pitää olla sitä rahaa. Saan ainakin laitettua 50 euroa. On se parempi kuin ei mitään.
Kohta vaihtuu kuukausi. Joulukuu. Nopeasti meni tämä marraskuu.
Uusivuosi lähestyy myös ja mun synttärit. Saa nähdä miten niitä sitten pääsee juhlimaan tämän koronan takia. Jos pääsee juhlimaan niin aijon ostaa viinipullon sen kunniaksi. Kohta pitää ottaa aamulääke. Mulla menee masennuslääke aamuisin mikä on hyvä. Se lievittää aika hyvin ahdistusta myös se lääke. Leponex lääkkeessä on se hyvä puoli taas että se rauhoittaa ja pistää nukuttamaan illalla. Mulla menee sitä 200mg
Olen syönyt tuota lääke määrää useamman vuoden. Kun aloin syömään tuota lääkettä niin silloin mulla meni vaan 150mg. Sitten se nostettiin yhdessä vaiheessa tuohon 200mg. Vahva psyykelääke.
Mutta hyvin toimii. Harhojakin on vähemmän kun syö tuota lääkettä.
Nyt on ollut hyvä etten ole syönyt rauhottavia taas hetkeen.
Pärjännyt ilman niitä. Mutta nyt on hyvä olla taas ja nautin siitä.
En ole vieläkään kerennyt katsoa temppareita. Mulla on 4 jaksoa katsomatta. Koitan saada ne katsottua tässä viikonloppuna.
Kunnon maratooni. No ainakin on katsottavaa. Ei tule tylsää kun katsoo. Kunnon draamaa tiedossa.

Oppinut elämään sairauden kanssa.Perjantai 27.11.2020 07:32

Siivosin eilen kolme tuntia aamulla. Mutta nyt on hyvä fiilis että kämppä on kunnossa ja siisti. Pyykit sain myös pestyä. Nyt voi ottaa ihan rennosti. Tänään mä aijon varmaan nukkua päikkärit ja katsoa temppareita ja big brotheria. Muutama jakso taas katsomatta. Onneksi on aikaa tänään katsoa. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Varmaan ihan johtuu siitä että nyt on perjantai. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia.
Mulla ei ole viikonloppuna mihinkään kiire. Voi vaan olla. Aijon ulkoilla paljon. Tänään menen päivällä taas lenkille. Olin eilen illalla myös lenkillä. Kiva ilma oli eilen illalla ulkona. Näkyi täysikuu ja tähdet.
Eikä ollut kamalan kylmä. Muutama aste plussaa. Aamukahvi maistui hyvältä äsken. Join ison kupin mustaa kahvia. Kahvi ei ole ihan heti loppumassa. Mulla on ainakin tällä hetkellä 6 pakettia kahvia.
kahvi ja tee ei saa koskaan olla loppu. Niitä pitää aina olla. Päivällä mä juon sitten aina vihreää teetä hunajan kanssa. Yksi mun lempi juoma.
Juon enemmän teetä kun taas kahvia. Yksi kuppi kahvia menee vaan päivässä ja aina aamulla. Hyvin nukuin viime yönä. Heräsin vähän ennen seitsemää. Jaksoin nousta ylös. Nyt nää aamut eivät ole tuntuneet pahalta. Nyt on taas helppo nousta sängystä ylös.
Eikä nyt yhtään onneksi ahdista. Luulen että viikonloppu menee hyvin.
Onneksi on lääkkeet mitkä auttaa ahdistukseen ja harhoihin.
Aina kun ne tulee, niin sitten mä aina ajattelen että kyllä tää menee ohi ja kaikki on taas hyvin. Se olo aina kestää sen hetken. Mutta sitten huomaa että hei mä selvisin. Sitten niitä olotiloja ei tule taas hetkeen. Ahdistusta on ollut nyt enemmän kun taas harhoja.
Onneksi ne harhat iskee mulle todella harvoin nykyään.
On tää sairaus niin kiva. Onneksi olen nyt oppinut elämään sen kanssa. Sekä hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen.
Alku oli silloin todella vaikeaa kun sairastuin. Olin silloin osastolla hoidossa. Mä en muista mitään siitä ajasta.
Se oli sekavaa aikaa. Mutta nyt mä nautin elämästä täysillä.
Vaikka on nyt korona niin se ei lannista minua. Koittaa vaan yrittää elää ihan normaalia elämää.

Siivoan joka nurkan.Torstai 26.11.2020 07:18

Tänään teen kunnon siivouksen kämppään. Vien matot ulos tuulettumaan sekä imuroin ja moppaan joka ikisen nurkan. Pesen myös samalla pyykkiä tässä aamulla kun on aikaa. Sitten on kiva kun kämppä on siisti. Alan heti siivota kun saan kirjoitettua blogin.
Olo on tällä hetkellä todella hyvä. Alku viikko oli vähän perseestä mutta nyt alkaa helpottaa. On paljon parempi olo eikä yhtään ahdista.
Huomenna alkaa taas viikonloppu. Otan ihan rennosti. Saa silloin taas levättyä. Tuskin tulee harhoja tai ahdistusta. Aijon ulkoilla paljon viikonloppuna. Mikä tekee mielelle taas hyvää. Toivon vaan ettei vettä sada kauheasti. Kävin eilen apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas karpalokapseleita. 20 päiväksi. Käyn sitten taas ensi kuussa hakemassa lisää niitä kun loppuvat. Pieni paketti niitä maksaa vaan 12 euroa.
Hyvin pystyn ostamaan niitä joka kuukausi. Leponex lääkettä pitää taas hakea ensi viikolla kun on eka käynyt verikokeissa. Mulla on verikokeet ensi viikon tiistaina. Nyt tämä sairaus ei ole haitannut mun elämää.
Hyvin pystyn nyt elämään sen kanssa ja hyväksynyt että aina ei voi olla hyvä päivä jos harhat iskee. Mutta sitten huomaa että seuraava päivä on sitten aina parempi. Onneksi olen oppinut elämään hetki ja päivä kerrallaan. Sitä ei voi koskaan tietää mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Niin pystyy elämään tätä elämää jotenkin.
Onneksi mulla on paljon hyviä asioita elämässä. Niillä aina selviää päivästä toiseen. Kaverit on yksi niistä. Nyt ei aijo mennä salille tämän koronan takia. En ota riskiä. Nyt vaan paljon lenkkeilyä.
Se on parempi. Saa raikasta ilmaa mikä tekee hyvää. Oltiin eilen kaverin kanssa lenkillä illalla. Kun ei menty salille.
Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Musat vaan soimaan taustalle niin on kivempi siivota.