IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joulun viettoon. :)Keskiviikko 23.12.2020 07:07

No niin. Nyt irc galleria taas toimii. En ole päässyt kirjoittamaan blogia kun tämä sivu ei ole toiminut. Tänään lähden viettämään vanhempien luokse joulua, sekä poikaystävän luokse. Olen melkein pakannut kaikki.
Pakkaan loput kamat myöhemmin. Olo ja fiilis on ollut tosi hyvä. Ei ole yhtään masentanut tai ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Ihanaa kun ei nyt masenna jouluna. Aijon nyt vaan nauttia joulusta. Käyn tänään tokmannilla tässä aamulla ostamassa kynttilän haudalle ja samalla katson parhaalle kaverille joululahjaa. Poikaystävän lahjan olen ostanut eilen, mutta mä lisään siihen vielä päälle suklaata. Poikaystävä saa sen sitten jouluna. Saa nähdä onko poikaystävä ostanut mulle jonkun lahjan? Saan ihan varmasti siltä paljon suklaata. Mikä käy mulle ihan hyvin. Nyt on käyty verikokeissa. Käyn hakemassa leponexia seuraavan kerran tuossa 30 päivä tätä kuuta. Mulla on sitä vielä jäljellä.
Niin nyt tällä hetkellä ei tarvitse hakea. Kävin eilen alkossa ostamassa vähän juotavaa. Omenaviinipullon jouluksi ja muutaman siiderin.
Niin ja ostin sitä kanelin makuista coca colaa. Se on tosi hyvää. Sitä myydään aina jouluna. Juon sitä aina kun vaan pystyy.
Tiedän mitä puen päälle jouluna. Ostin Luhta myymälästä syksyllä semmoisen vaaleansinisen pitkän paidan. Laitan sen, legginsit ja villasukat. Siinä on mun jouluasu. Varmaan saunotaan sitten jouluna. Saunakamat pitää pakata mukaan. Ihanaa päästä saunaan. Mä viimeksi saunoin poikaystävän luona. Varmaan myös saunotaan poikaystävän kanssa myös. Pääsee pari kertaa saunaan.
Se rentouttaa hyvin. Sain eilen siivottua kämpän ja pyykit pestyä.
Sitten on kiva palata taas kun kämppä on siisti.
Alan kohta maksamaan laskuja pois. Tässä on hyvin tää aamu aikaa maksaa ne. Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä.
Olen lähdössä vasta iltapäivällä. Hyvin saa kaikki asiat hoidettua ennen lähtöä. Mun veli tulee myös jouluksi kotiin.
Sekä pari muuta sisarusta. Näkee taas kaikki pitkästä aikaan mikä on mukavaa. Mutta. Nyt jatkuu pakkailu. Sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Nyt joulufiilis vaan päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.