IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on hyvä fiilis! :)Maanantai 08.03.2021 07:00

Arki alkaa taas. Sekä uusi viikko. Viikonloppu oli todella mukava. Sain rentoutua ja levätä. Nyt on hyvä fiilis taas päällä. Jaksaa tehdä vaikka mitä. Uskon että on tulossa mukava viikko. Mua ei onneksi ahdista yhtään. Aamukin on lähtenyt hyvin käyntiin. Kahvin voimalla.
Olen suunnitellut ruokia mitä teen tällä viikolla. Aijon tehdä ainakin: Jauhelihakeiton, makkarakastikkeen ja pekonipastaa. Menen kauppaan tänään ostamaan ainekset. Päivällä mulla on aikaa käydä kaupassa.
Kohta pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Nyt ei tarvitse mennä apteekkiin. Kaikkia lääkkeitä on taas. Menen kyllä sitten jossain vaiheessa tätä kuuta apteekkiin hakemaan leponex lääkettä. Pitää ensin käydä verikokeissa että sitä lääkettä saa. Ovat tosi tarkkoja siitä.
Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi. Sekä rauhoittavia on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä. Mä olen todella hyvin pärännyt ilman rauhoittavia. En ole moneen viikkoon syönyt niitä. Se on sen merkki että pystyn elämään tämän ahdistuksen kanssa mikä välillä tulee. Se kuuluu tähän mun sairauteen. Että välillä ahdistaa. Onneksi masennuslääke aamulla lievittää sitä ahdistusta. Niin aamuisin ei ole huono olo. Yleensä jos mua alkaa ahdistaa niin se tulee päivällä tai illalla. Mutta nyt on onneksi hyvä olo. Aijon tänään maksaa laskuja pois. Pitää tänään maksaa se hammaslääkärilasku ja vuokra. Sitten siinä taas näkee paljon jää tilille rahaa. Pesen pyykkiä tänään. Eka käyn taas aamulenkillä. Sitten sen jälkeen alan pesemään. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Saa asiat tehdä taas rauhassa. Sain eilen katsottua sen selviytyjät jakson. Oli jännittävä. Mä ajattelin että nyt varmaan Niko lähtee mutta ei onneksi lähtenyt! Vielä on onneksi mukana. Salkkarit tulee taas tällä viikolla ja odotan innolla mitä siinä tapahtuu. En muista enää mihin kohtaan se jäi viimeksi mutta tänään se selviää. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Ulkona on kiva lenkkeily sää. Mukavaa mennä aamulenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.