IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta putous loppuu.Lauantai 13.03.2021 07:20

Tänään tulee putouksen toiseksi viimeinen jakso. Mulle on oikeastaan ihan sama kuka niistä sketsihahmoista voittaa. Kaikki ovat hyviä mun mielestä. Kaverin kanssa katsomme taas tänään putouksen. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun yksin. Tulee mukava lauantai ilta.
Ollaan soiteltu poikaystävän kanssa. Pakko sanoa että on ikävä sitä mutta näemme varmasti taas pian. Kyllä tää aika menee nopeasti.
Kävin eilenä lidlissä. Nyt on taas kahvia. Kävin myös tokmannilla. Sieltä mä ostin lisää Vihreää teetä ja hunajaa. Ostin myös ranch pähkinöitä. En ostanut sipsiä tällä kertaa. Päätin että nyt taukoa sen syömisestä.
Olen huomannut että olen joka viikonloppu putkeen syönyt sipsiä.
Hyvä pitää tauko sen syömisestä. Ostin suklaata. Valkosuklaata ja suklaamunia. Nyt kun pääsiäinen lähestyy niin silloin pitää ehdottomasti syödä kaikenlaisia suklaamunia. Näin mä aijon tehdä. Pitää muuten miettiä että mitä sitten tekee pääsiäisenä. Jos on mahdollista niin menen varmaan poikaystävän luokse. Mutta katsotaan. En ole vieläkään kerennyt katsoa viime torstain tempparit jaksoa. Katson sen nyt tänään. Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole ahdistanut yhtään. Tai ollut masennusta. Eilenä vähän vitutti. Lähdin iltalenkille eilenä niin se helpotti vähän tuota vitutusta. Kävelin aika kovaa sen lenkin. Tänään menen aamulenkille taas ja vielä iltapäivällä. Aijon ulkoilla koska se tekee vaan hyvää mun mielelle ja kropalle. Saa raitista ilmaa.
Saa nyt sitten nähdä koska pääsee taas salille. Mitä mä oikeasti kaipaan. Mutta heti kun pääsee sinne taas niin menen.
Pääsee treenaamaan. Aijon mennä taas liikuntapuistoon kun lumet alkaa sulaa ja tulee enemmän lämmin. Siellä voi myös kuntoilla.
Se on kävelymatkan päässä. Nyt olen ihan hereillä ja uskon että tulee mukava lauantai päivä. Odotan jo innolla putousta.
Varmasti on taas hauska jakso!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.