IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous loppuu.Lauantai 20.03.2021 06:56

Tänään tulee putouksen viimeinen jakso. Pakko sanoa että tämä putous kausi on ollut hyvä. Olen katsonut tämän kauden kaikki jaksot. On saanut nauraa paljon. Luulen että tämä viimeinen jakso on hyvä. Se on varmaa että Folke voittaa. Mutta onhan sekin hienoa että pönttö pääsi näinkin pitkälle. Menen kaverin luokse sitten katsomaan putousta. Kivempi katsoa viimeinen jakso yhdessä. Ollaan molemmat putous faneja. Me aina puhutaan putouksesta. Melkein joka päivä.
Eilenä mä katselin taas jersey shorea ja nukuin parin tunnin päikkärit.
Olo ihanaa nukkua päikkäreitä pitkästä aikaan. Nyt kun oli aikaa nukkua. Aamukahvit on juotu taas ja on hyvä fiilis päällä. Menen taas aamulenkille. Olin eilenäkin lenkillä. Tuli yhteensä käveltyä tunnin lenkki. Mikä on aika hyvä. Mulla on todella hyvä kunto kun lenkkeilen ja aijon pitää siitä kiinni. Kävelen aina reipasta tahtia. Sitten siinä on hyvä että syke vähän nousee kun lenkkeilee. Kaipaan kovasti kuntosalia mutta sinne kyllä sitten pääsee jossain vaiheessa. Innolla alan taas käymään säännöllisesti salilla. Mutta onneksi voi lenkkeillä. Sekin on hyvää liikuntaa. Menen varmaan tänään kauppaan. Tuossa iltapäivällä.
Hyvin on aikaa käydä. Ostan taas vähän kahvia. Niin on sitä sitten taas.
Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina. Nyt tempparit on menossa jännäksi. Saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten taas tapahtuu ensi viikolla. Odotan innolla. Salkkarit jäi eilenä todella jännään kohtaan. Ampuiko Sabrina itsensä? Se selviää sitten ensi viikolla. Voihan sekin olla ettei ampunut. Salkkareissa voi tapahtua ihan mitä vaan. Kumpa aurinko alkaisi taas paistamaan. Odotan jo että lumet alkaa sulamaan ja tulee lämmin. Kesä alkaa lähestyä.
Mikä on ihan parasta. Aijon kavereiden kanssa viettää mukavan kesän. Tehdään kaikkea kivaa. Aijon sitten kesällä shoppailla. Kaikkea kivaa vaatetta. Mutta kyllä se kesä sieltä tulee. Pikkuhiljaa.
Eka nautitaan nyt keväästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.