IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään on tulossa kiva päivä. Näen poikaystävän tänään. Ei olla nyt kunnolla nähty aikoihin. Olen menossa sen luokse kylään koska ollaan menossa yhteen juhlatilaisuuteen. Se on tuossa iltapäivällä. Käydään hakemassa ennen sitä vähän jotain syötävää. Ajattelin jos kävisi hakemassa subit subwaysta. Tekee mieli nyt subileipää. Laitan sinne juhliin legginsit ja sinisen mekon. Sekä jalkaan yhdet mun kullanväriset sandaalit. Siinä on hyvät vaatteet sinne. Näyttää sitten nätiltä.
Oli semmoinen olo taas tänä aamuna ettei olisi jaksanut nousta ylös.
Mutta pääsin ylös. Nyt olen ihan hereillä koska join ison kupin mustaa kahvia. Onneksi musta kahvi herättää heti. En eilenä illalla mennytkään lenkille koska oli niin kuuma. Katsoo jos tänään illalla jaksaa mennä.
Uusi yritys. Vissiin vettä sataa iltapäivällä. Nyt aamulla on vielä hyvä ilma.
Ensi viikolla tulee helteet. Jippii. Pitää taas juoda vettä paljon ja laittaa aurinkorasvaa. Mun pitää muuten taas käydä ostamassa lisää aurinkorasvaa. Alkaa tuo edellinen kohta loppua. Kävin eilenä tokmannilla pyörimässä. Ihan vaan ajan kuluksi kun en jaksanut olla kotona. Mä näin siellä kivat valkoiset shortsit. Maksoi 16 euroa. Nyt mietin pitäisikö käydä ostamassa ne? Ne näytti aika kivalta. Harkitsen vielä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun on hyvä olo. Nautin siitä. Kesä on ihan parasta aikaa. Pitää nyt nauttia ihan täysillä kun pystyy. Koska se syksy sieltä lähestyy.
Mä toivon että syksyllä pääsee vihdoinkin kuntosalille. Tulee sitten taas tekemistä viikolle. Aijon sitten alkaa taas käymään pari kertaa viikossa.
Olen siellä ainakin sen tunnin verran treenaamassa.
Tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kaverin kanssa mennään taas salille.
Kiva olla siellä aina kaverin kanssa. Mietin pitäisikö huomenna mennä liikuntapuistoon? Jos on hyvä ilma niin menen. Pääsee samalla ulkoilemaan. Pitää ottaa vesipullo mukaan. Pitää alkaa suunnitella ensi viikon ruokia. Suunnittelen ne huomenna kun on hyvin aikaa.
Sitten tekee taas kauppalapun ja menee kauppaan alkuviikosta. Menen taas pyörällä. Otan repun mihin saa sitten kaikki pakattua.
Mutta nautin tästä päivästä. Tulee mukava päivä. Ihanaa taas nähdä poikaystävä. Ollut ikävä sitä. Näemme sitten taas ensi viikolla myös.
Pääsee viettämään laatuaikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.