IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva lauantai. :)Sunnuntai 13.06.2021 07:31

Sunnuntai aamu. Eilenä oli kiva päivä. Näin poikaystävän eilenä ja olimme yhdessä juhlatilaisuudessa. Siellä oli kahvia ja kakkua. Hyvä että laitoin sen sinisen mekon päälle niin oli siistit vaatteet. Ennen kun menimme sinne juhliin niin käytiin subwayssa hakemassa subit. Mä otin kanafaijta subin. Pakko sanoa että oli taas todella hyvää. En ollut syönyt taas vähään aikaan subia. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Ajattelin ottaa tämän päivän taas rennosti niin huomenna on taas kiva aloittaa uusi viikko. Suunnitelen tänään ensi viikon ruokia ja huomenna sitten kauppaan. Voi olla jos tänään sataa vettä iltapäivällä niin en ole menossa sinne liikuntapuistoon. Katsoo jos sitten ensi viikolla menee sinne joku päivä kun aurinko paistaa. Mutta koitan mennä lenkille taas tänään.
Satoi tai paistoi. Kohta pitää ottaa aamulääke ja tarkistaa paljon mulla on leponexia jäljellä. Vielä pitäisi riittää ensi viikolle. Käyn sitten ensi viikon lopussa apteekista hakemassa lisää leponexia. On sitten sitä lääkettä taas. Saan taas hakea kun kävin tällä viikolla siellä verikokeissa.
Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä. Riittää koko kesäksi vielä.
Alan kohta tiskaamaan ja siivoan keittiötä. Tiskiä on kertynyt taas.
Pitää myös katsoa koska pesee pyykkiä. Varmaan tuossa huomenna voisi pestä taas. Teen silleen. Tänään en jaksa pestä pyykkiä.
Ihanaa kun ei ole kiire. Parasta aamulla on se, kun saa juoda aamukahvit rauhassa. Aamukahvi on pakko saada joka aamu. Muuten mun päivä ei lähde kunnolla käyntiin. Nyt kahvia ei tarvitse hakea koska sitä on vielä jäljellä. Teetä on myös sen verran ettei sitäkään tarvitse hakea. Laskuja maksan pois sitten taas loppukuusta.
Rahaa tulee taas 22 päivä tätä kuuta, niin niillä rahoilla pystyy maksamaan loput laskut. Siitä jää rahaa vielä jäljelle laskujen jälkeen niin pärjää taas loppukuun. Ajattelin varmaan tänään katsoa jersey shorea. Nyt kun mulla on aikaa. Vielä on monta jaksoa jäljellä.
Katsottavaa riittää. Huomenna taas tulee salkkarit. Viime jakso jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan. Mira ja Viola näkivät toisensa.
Saa nähdä mitä sitten tapahtuu? Kiva kun salkkarit tulee vielä tämän kuun. On katsottavaa illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.