IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jaksoin nousta ylös heti kun kello soi. Aamukahvit on taas juotu. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. On jonkin verran tekemistä tänään.
Pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä, kaverin luokse menen kylään, illalla lenkille..ei ole tulossa tänään tylsää päivää. Menen pyörällä taas kauppaan. En ole nyt muutamaan päivään ajanut pyörällä. Kiva taas ajaa tänään sillä. Eilenä lepäsin koko päivän. Jaksoin mennä lenkille vielä myöhemmin iltapäivällä. Oli kiva ilma. Ei ollut onneksi kamalan kuuma. Vähän oli vaan pilviä taivaalla. Ei onneksi alkanut satamaan vettä.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä riittää vielä tälle viikolle. Ensi viikolla menen varmaan sitten taas hakemaan leponexia. Sekä ostan samalla ne karpalokapselit. Nekin alkaa kohta loppumaan. Olo on ihan ok tällä hetkellä. Uskon että tästä tulee taas mukava viikko. Vielä ei ole onneksi alkanut pahasti ahdistamaan. Onneksi olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. Keskityn tähän päivään enkä aijo vielä miettiä huomista. Pitää tällä viikolla käydä ostamassa lisää aurinkorasvaa. Alkaa kohta taas loppumaan. En halua että mun iho palaa auringossa. Mulla on aika vaalea iho ja haluan suojata sen.
Onneksi aurinkorasva ei ole kamalan kallista. Tuo aurinkorasva mitä käytän niin maksoi vaan 12 euroa. Katselin taas eilenä pari jersey shore jaksoa. Odotan innolla että on tulossa uusia jaksoja siitä ohjelmasta.
Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Tänään on pakko katsoa taas salkkarit. Haluan niin nähdä mitä Viola sanoo sille Miralle.
Sekä mitä muuta tänään tapahtuu salkkareissa.
Ajattelin tänään soittaa taas parhaalle kaverille ja kysellä miten sen viikonloppu meni. Ei olla oltu nyt yhteydessä pariin päivään.
Haluan tietää miten sillä menee koska se on mun paras kaveri.
Soitan illalla kun on hyvin aikaa silloin. Tänään taas tulossa lämmin päivä. Hyvä lenkkeily sää. Menen vasta illalla taas lenkille.
Tulee liikuntaa sitten taas tälle päivälle. Mutta. Nyt otan aamulääkkeen.
Sekä jaan lääkkeet nyt dosettiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.