IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aloin katsomaan paratiisihotelli suomea.Maanantai 21.06.2021 06:22

Eilenä oli niin kuuma päivä etten sittenkään lähtenyt lenkille. Kävin pyörällä lidlissä kaupassa. Nyt on taas kahvia. Sekä ostin pari kivennäisvesipulloa. Join jo toisen niistä eilenä illalla. Mutta. Tänään menen kyllä aamulenkille. Tuonne pururadalle. Syön kunnon aamupalan niin jaksaa lenkkeillä. Sekä juon vettä niin ei tule nestehukkaa.
Fiilis on ollut ihan hyvä taas. Viikonloppu meni taas levätessä. Nyt jaksaa aloittaa uuden viikon. Mä heräsin taas tänään ennen herätyskelloa. Nousin ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Aamukahvi on päivän paras juoma.
Mä juon vaan päivän aikana yhden kupin kahvia. Loppu päivän juon sitten teetä ja vettä. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Sen mökkireissu oli mennyt hyvin. Oli mökillä viikonloppuna. Itsekin haluaisin kyllä mökille.
Tänään on jonkin verran puuhaa. Menen aamulenkille, pesen pyykkiä, näen kaveria taas illalla...ei ole tulossa tylsää päivää. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Huomenna menen sinne apteekkiin. Saa taas sitten haettua leponexit. Aloin katsomaan ruudusta paratiisihotelli suomea. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. En ole ennen katsonut sitä ohjelmaa. Yhtenä päivänä mä vaan aloin katsomaan sitä sekä tykkäsin heti. Siinä on paljon draamaa. Sekä juonenkäänteitä. Olen katsonut neljä jaksoa sitä. Vielä on monta jaksoa jäljellä. Jatkan ehkä sen katsomista tänään. Salkkarit tulee taas. Sekä Emmerdale. Pakko katsoa ne tänään illalla. Kun menen lenkille niin pitää muistaa laittaa sitä aurinkorasvaa. Onneksi sain ostettua sitä taas lisää. Ei ole loppumassa. Varmaan taas heinäkuussa sitten tulee ostettua lisää sitä.
Mun on pakko käyttää koska mulla on todella herkkä iho ja mä palan helposti. Hyvä että nyt ei masenna tai ahdista. Olen taas oma itseni. Iloinen ja positiivinen. Juhannusta odotellen. Näen silloin poikaystävän.
On ollut ikävä sitä. Pian näemme. Ei enää mene kauaa.
Mutta nyt jaan viikonlääkkeet taas dosettiin ja otan aamulääkkeen. Avasin vähän ikkunoita koska on jo nyt niin kuuma.
Pakko tuulettaa kämppää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.