IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Jee, huomenna juhannus! :)Torstai 24.06.2021 06:27

Ihanaa, huomenna on juhannus! Tänään mä lähden juhannuksen viettoon poikaystävän luokse. Tulen sunnuntaina takaisin kotiin. Olen muutaman päivän poikaystävän luona. Meille tulee varmasti mukava juhannus. Nyt mä aijon vaan nauttia ihan täysillä. Kesästä, lämmöstä, poikaystävän seurasta..kaikesta kivasta mitä nyt tulee. Sain eilenä siivottua. Nyt kämppä on taas siisti. Siivosin jo heti eilenä aamulla kun sain blogin kirjoitettua. Alan kohta pakkailemaan kun saan blogin kirjoitettua. Musta vähän tuntuu että pakkaan taas tottakai ihan liikaa vaatetta mukaan.
No ainakin on sitten vaihtivaatetta jos hikoilee. Mielummin liikaa vaatteita kun taas liian vähän. Aamukahvit on taas juotu. Onneksi kofeiini herättää. Tänään menen sinne apteekkiin vihdoin ja viimein. Saa leponexit haettua ja karpalokapselit.
Olisin eilenä illalla mennyt apteekkiin mutta iski myrsky ja ukkonen.
Nyt näyttää taas siltä että on tulossa lämmin päivä. Huomennakin pitäisi paistaa aurinko. Olo on ollut edelleen hyvä. Nyt olen siitä nauttinut että ei ole ahdistanut yhtään. Mukavaa olla hyvässä kunnossa juhannuksena.
Onneksi ei ole ollut myöskään masennusta tai harhoja. Mutta. Ne sitten iskee taas jossain vaiheessa. En aijo yhtään nyt miettiä niitä.
Pitää kohta tehdä kauppalappu mitä ostaa kaupasta. On paljon ostettavaa. Ruokaa ja juomia. Ostetaan poikaystävän kanssa ruoat taas puoliksi. Se on aina toiminut että puoliksi ostetaan aina kaikki. Niin toisen ei tarvitse maksaa kaikkea. Poikaystävä oli hankkinut pienen uimaaltaan. Voin siellä sitten lillua kuumana päivänä. Aijon ottaa bikinit mukaan varmuuden vuoksi. Otan myös mukaan mun kannettavan ja tabletin. Mun viihdekeskus. Ihanaa pääsee juhannuksena saunaan.
En ole varmaan nyt saunonut yli kuukauteen. Kivaa päästä taas. Saunon sitten kunnolla ja nautin. Juhannuksena pitää ehdottomasti päästä aina saunaan. Se kuuluu juhannukseen. Pitää muistaa ottaa aurinkorasva mukaan. Onneksi mulla sitä on vielä paljon jäljellä.
Hyvin riittää vielä. Otan sen mukaan jos ollaan ulkona. Niin mun iho ei pala. Mutta nyt alan pakkailemaan kamoja. Pitää myös tiskata kohta niin ei jää tiskiä kun lähden. Nyt kunnon juhannus musat soimaan ja nauttimaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.