IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta alkaa uusi viikko.Sunnuntai 18.07.2021 07:14

Viikonloppu on sujunut todella hyvin. Olen vaan ollut itseni kanssa. Mikä on tehnyt ihan hyvää. Se tekee välillä hyvää olla yksin. Olen käynyt kaupoilla, lenkillä, katsonut ruudusta ohjelmia..kaikkea mukavaa tekemistä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Toivon että menee hyvin. Mutta se voi olla että se huono olo saattaa iskeä puun takaa taas. Tällä hetkellä mun olo on onneksi ok. Nyt koitan taas vaan ajatella mukavia asioita. Mulla ei ole mitään hätää. Jos tulee sitten todella paha ahdistus tai harhat niin mulla on niitä rauhoittavia. Mitkä sitten auttavat.
Pitää ensi viikolla käydä hakemassa taas leponexia. On sitten taas kaikkia lääkkeitä. Vielä ei tarvitse hakea masennuslääkettä lisää. Sitä on vielä jäljellä. Kävin eilenä lidlissä. Nyt on taas kahvia. Ostin mehukivennäisvettä samalla. Nyt pitää vaan juoda paljon kun on kuuma. Juon sen mehukivennäisveden tänään. Se on jääkaapissa kylmässä. Ihanan kylmää kun juo sen. Menen taas lenkille tuossa iltapäivällä.
Onneksi mä jaksan lenkkeillä tuossa kuumuudessa. Täytyy pitää hyvä kunto yllä. Tekee vaan kropalle hyvää kun liikkuu. Pitää muuten alkaa suunnitella mitä söisi ensi viikolla. Suunnitelen tänään ne ruoat niin menen sitten huomenna kauppaan. Kauppalappu pitää tehdä. Sen mä tiedän että ensi viikolla mä teen ainakin sen jauhelihakeiton. Mulla on jauhelihaa pakkasessa. Perunat pitää ostaa siihen. Voisi tehdä myös jonkun uuniruoan. Puuroa pitää muuten ostaa lisää. Alkaa kohta loppumaan. Olen nyt katsonut ruudusta teen momia. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Varmaan taas tänään jatkuu sen katsominen. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo sitä.
Vielä on monta kautta jäljellä. katsominen ei ihan heti lopu kesken.
Pitää soittaa muuten parhaalle kaverille ja kysellä että koska nähtäisiin taas. Ei olla nyt nähty moneen viikkoon. Voisi ensi viikolla mennä taas kylään. Olisi ihan kiva taas nähdä. Ollaan soiteltu aika paljon mikä on ihan hyvä. Tietää että toisella on kaikki hyvin. Nyt alan tiskaamaan.
Sekä vähän siivota keittiötä. Aijon nauttia vielä tästä päivästä.
Ihanaa kun ei ole kiire. Voi vaan olla. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sitten uuden viikon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.