IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Toivon että ahdistus ei nyt iske.Maanantai 19.07.2021 06:58

Viikonloppu vietetty ja uusi viikko alkaa. Ihan kiva että arki alkaa taas. Tulee taas tekemistä. Sain aika hyvin levättyä tuossa viikonloppuna. Nyt taas hyvällä fiiliksellä aloitan taas tämän viikon. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti. Pitää ostaa ruokaa. Pyykkiä pitää pestä tänään..menen lenkille taas illalla. Pururadalle. Siinä on mun lenkki tälle päivälle. Mä kävin eilenä illalla myös lenkillä. Ukkonen tuli iltapäivällä niin en silloin päässyt lenkille. Illalla oli taas hyvä sää. Pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Pitää leponexia hakea tällä viikolla niin on sitä lääkettä taas. Kaikkia muita lääkkeitä mulla on vielä jäljellä. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu. Juon tällä hetkellä kulta katriina kahvia. Se on yksi mun lempi kahvi. Ostan sitä aina silloin jos on tarjouksessa. Yleensä mä juon aina lidlin tumma paahto kahvia mikä on halpaa. kahvi ei koskaan saa olla loppu. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ei onneksi ahdista ainakaan vielä. Toivon että ahdistus ei nyt iske. Mutta jos se tulee niin mä kyllä sitten taas selviän siitä. Se vaan kestää sen hetken ja kaikki on taas hyvin. Rauhoittavia on jos tulee todella huono olo. Ne sitten helpottaa oloa. Onneksi aamuisin mua ei ahdista. Aamut ovat aina hyviä. Sekin auttaa oloa aamulla kun ottaa sen masennuslääkkeen. Se rauhoittaa samalla. Iltalääkkeissä on taas se hyvä puoli että nekin rauhoittavat ja ovat samalla hyvä unilääke.
Saa nukuttua joka yö hyvin. Sekä ne auttavat siinä ettei tule psykoosia.
Eli harhoja. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan taas mikä on hyvä juttu. Pystynyt hyvin taas elämään tämän sairauden kanssa.
Välillä on hyviä päiviä välillä huonoja. Nyt on hyviä päiviä onneksi.
Heinäkuu on mennyt mun mielestä todella nopeasti. Kohta alkaa elokuu. Mutta on ollut mukava kesä. Olen nauttinut siitä.
Pitää vaan nauttia loppuun asti ennen kun syksy tulee.
Mutta nyt jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen. Kauppaan menen sitten tosiaan tässä aamulla niin saa ruokaa haettua.
Menen taas pyörällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.