IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Käytiin taas kärkkäisellä.Sunnuntai 01.08.2021 06:56

Viikonloppu on mennyt mukavasti. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa. Käytiin taas kärkkäisellä pyörimässä koska poikaystävän piti ostaa sen autoon juttuja. Mä en ostanut mitään. Mutta sanoin poikaystävälle että kun tullaan taas kärkkäiselle niin sitten aijon shoppailla. Voisin shoppailla niitä syysvaatteita.
Haluan kärkkäiseltä taas ostaa joskus uuden laukun. Siellä myydään kivoja laukkuja. Mutta sillä laukulla ei ole mikään kiire. Sen kerkiää myöhemmin ostaa. Aijon eka shoppailla syysvaatteita. Vaatteet ensin sitten laukku. Tuli hyvää ruokaa eilenä. Kebabia ja ranskalaisia. Tänään syön seitikalaa. Laitan sen uuniin 15 minuutiksi. Olen jo suunnitellut mitä ruokaa taas teen ensi viikolla. Pitää kauppalappu tehdä taas tänään valmiiksi. Huomenna kauppaan. Ai niin mulla on huomenna taas verikokeet. Päivällä. Pitää mennä piikille taas. Sitten saa taas haettua leponexit kun on käynyt verikokeissa. Ensi viikolla mun pitää apteekista käydä hakemassa ne karpalokapselit. Muut lääkkeet riittävät vielä ensi viikon. Nyt se elokuu alkoi. Nopeasti on kesä mennyt. Syksy alkaa lähestyä. Mutta on ollut todella kiva kesä. Paitsi että oli vaan kamalan kuuma. Nyt varmaan ilmat alkaa viiletä. Ei haittaa yhtään. Olen saanut aika hyvin levättyä taas tässä viikonloppuna. Jaksaa taas ensi viikon.
On ollut hyvä että ei ole ahdistanut. Onneksi lääkkeet auttavat ahdistukseen, masennukseen ja harhoihin. Niitä tulee välillä mutta niistä kyllä aina selviää jotenkin. Nuo kuuluvat mun elämään.
Olen onneksi oppinut elämään niiden kanssa. Odotan jo salkkareita innolla. Kohta varmaan alkaa. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu nyt syksyllä. Katsoin eilenä taas jersey shorea muutaman jakson.
Odotan että siitä tulee taas uusia jaksoja. Olen jersey shore fani.
Olen kohta katsonut kaikki kaudet mitä siitä on tullut. Tänään voisi pestä pyykkiä. Tajusin että tänään on hyvin aikaa hoitaa pyykit.
Mulla ei ole tänään mihinkään kiire. Aijon mennä lenkille vaan tänään.
Kävin eilenäkin pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä.
Tänään taas sama niin tulee liikuntaa tälle päivälle.
Liikunta tekee vaan hyvää. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Ei maksa mitään. Kävelee vaan. Onneksi täällä on paljon erilaisia lenkkireittejä niin niitä voi aina vaihdella. Tekee joka päivä eri lenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.