IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Arki alkaa taas. Viikonloppu meni mukavasti. Nyt on saanut taas levättyä.
Jaksaa hyvällä fiiliksellä aloittaa uuden viikon. Mä heräsin jo ennen herätyskelloa. Päätin nousta ylös ja join aamukahvit äsken. Tänään on jonkin verran tekemistä. Pitää mennä kauppaan aamulla, pestä pyykkiä, verikokeet ovat päivällä..menen kaverin luokse illalla kylään, lenkille..ei ole tulossa tylsää päivää. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista onneksi.
Mutta mä varaudun siihen että se huono olo iskee taas ihan yllättäen. Nyt tuntuu hyvältä mutta kaikki voi muuttua taas hetkessä. No onneksi mä olen tottunut ahdistukseen. Niitä aina tulee ja menee. Onneksi mua ei ahdista jatkuvasti. Se olisi aika perseestä.
Masennusta mulla ei ole pitkään aikaan ollut. Mikä on hyvä. Olen ollut melkein koko ajan iloisella päällä ja positiivinen. Semmoinen mä olen.
Odotan jo innolla tulevaa viikonloppua. Olen menossa taas poikaystävän luokse. En ole pitkään aikaan ollut sen luona niin on kiva taas mennä.
Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Rahaa tulee taas tällä viikolla niin hyvin pystyy ostamaan viikonlopuksi ruoat ja juomat.
Verikokeet on tosiaan tänään. Tuntuu että mä olisin hetki sitten ollut verikokeissa. Nopeasti nää kuukaudet menee. Menen sinne taas pyörällä niin pääsee sinne nopeasti ja takaisin. Sitten kun on käynyt siellä niin saa taas haettua leponexia. Mulla riittävät leponex lääkkeet vielä tälle viikolle.
Ei vielä tarvitse hakea. Haen varmaan sitten taas masennuslääkettä elokuun lopulla. Hyvin ovat masennuslääkkeet riittäneet kesän ajaksi.
Aina kun mä haen niitä niin saan ison paketin. Mulla menee masennuslääkettä joka aamu 10mg. On ollut sopiva määrä.
Nyt alan tiskaamaan ja kuunnella jotain hyvää musiikkia. Pyykit pitää sitten viedä kun tulee hyvä hetki. Uskon että tulee ihan kiva päivä vaikka on maanantai. Aamu on ainakin lähtenyt hyvin käyntiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.