IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Irc galleria toimii taas.Torstai 12.08.2021 07:59

Näköjään irc galleria toimii taas. En ole nyt moneen päivään päässyt kirjoittamaan blogia. Mutta nyt on taas kiva kirjoitella tänne. Viime viikonloppu meni hyvin poikaystävän luona. Pääsin kunnolla rentoutumaan. Saunottiin ja ajeltiin sähköpotkulaudalla minkä poikaystävä oli hankkinut. Nyt poikaystävä haluaa myydä sen minulle 60 eurolla. Olin että ok! Ostan. Sillä pääsee kaikkialle nopeasti. Olen oppinut nyt ajamaan sillä. Viikonloppuna ajeltiin sillä 4 kilsaa. Hyvin kantoi mut kaikki ylämäet. Kaasu vaan pohjaan. Uusi harrastukseni. Sähköpotkulauta. Viikko on sujunut ihan hyvin. Päivä ja hetki kerrallaan. Tänään siivoilen taas. Olen jo aloittanut siivoukset. Pyykit pitää viedä hetken päästä niin saa ne pestyä. Tänään teen ruoaksi jauhelihakastiketta ja spagettia. Hyvä ruoka tälle päivälle. Huomenna sitten syön pakkasesta ruokaa. Ei tarvitse huomenna tehdä. Pitää käydä tänään lidlissä ja tokmannilla. Pitää ostella kaikenlaista mitä tarvitsee. Eli ostan lisää kahvia ja sukkia. Mulla on kaikki sukat rikki niin on vähän pakko mennä ostamaan uusia tokmannilta. Onneksi on rahaa ostaa. Niin ja pitää ostaa sähköhammasharjan päitä. Pari semmoista maksaa tokmannilla 11 euroa.
Eli niitä myös. Mä heräsin jo ennen kuutta. Onneksi kahvi herätti mut.
Viikko on sujunut yllättävän hyvin. Ei ole ahdistanut pahasti tai ollut mitään masennusta. Onneksi on oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. Eli mä keskityn taas tähän hetkeen. En mieti vielä huomista.
Olen tehnyt paljon mindfulness harjoituksia viikon aikana. Mikä on tehnyt vaan hyvää. Se lievittää myös aika paljon ahdistusta.
Ei ole joutunut syömään rauhottavia onneksi. Mä en enää edes muista koska mä olen syönyt viimeksi rauhoittavia. On siitä varmaan yli kuukausi. Mutta se on hyvä että olen pärjännyt hyvin ilman niitä.
Siitä tulikin mieleen että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää. Tämän kuun lopulla käyn hakemassa ne. Leponexia pitää myös kohta hakea. Verikokeet mulla on taas 30 päivä elokuuta. Sain sen ajan hetki sitten. Mutta nyt jotain hyvää musaa soimaan taustalle ja siivoukset jatkuvat. Nyt alan siivota keittiötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.