IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva ilta parhaan kaverin luona. :)Maanantai 06.09.2021 06:53

Oli mukava ilta parhaan kaverin luona. Juotiin ja juteltiin kaikesta. Oli kiva nähdä taas paras kaveri pitkästä aikaan. Sillä on onneksi kaikki hyvin tällä hetkellä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Eilenä mä vaan lepäsin koko päivän. Nukuin jopa päikkärit. Menin myös eilenä illalla ajoissa nukkumaan. Nukahdin heti. Tänään mä päätin herätä taas kuudelta.
Tänään mulla on ohjelmassa: aamulenkki, pyykipesua, pitää katsoa tänään big brother ja selviytyjät suomi jaksot, illalla sitten taas salille treenaamaan. Ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Ai niin ja pitää katsoa se tanssii tähtien kanssa. Ajattelin sitäkin alkaa katsomaan koska siellä on monta mun lempi julkkista. Haluan nähdä miten ne tanssii siinä.
Onneksi nuo kaikki voi koska vaan katsoa ruudusta ja mtv palvelusta.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Nyt ei tarvitse vielä hakea mitään lääkettä kaikkea on. Mutta seuraava lääke mitä mun pitää hakea on leponex. Masennuslääkettä mulla riittää kolmeksi kuukaudeksi. Hain sitä hetki sitten. Olo tällä hetkellä tuntuu paremmalta mitä viime viikolla.
Viime viikolla mä olin todella väsynyt. Mutta nyt jotenkin olo tuntuu paljon pirteämmältä ja hyvältä. Pakko taas vaan nauttia tästä olosta kun pystyy.
Hetki ja päivä kerrallaan. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu enkä edes halua miettiä vielä huomista päivää. Onneksi olen oppinut elämään tässä hetkessä. Huomenna pitää maksaa vuokra. Rahaa tulee taas kelalta.
Mä maksan aina sen vuokran heti kun rahat tulee. Sitten kun se on maksettu niin ei tarvitse miettiä sitä. Pitää tällä viikolla käydä lidlissä. Kahvia pitää ostaa taas muutama paketti koska alkaa taas kohta loppumaan. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja aloittamaan tämän päivän.
Pyykit mä vien tuossa hetken päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.