IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Väsynyt olo edelleen.Torstai 16.09.2021 06:57

Viikko on ollut aika rankka. On ollut koko ajan väsynyt olo enkä tiedä mistä tää johtuu. No nyt aijon seurata mun vointia mihin suuntaan tämä menee. Hetki ja päivä kerrallaan. Mutta jos tää mun olo vaan jatkuu ja jatkuu niin menen lääkäriin. Hyvää tällä viikolla on se että olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Pääsee vaihtamaan maisemaa hetkeksi mikä tekee varmasti mulle hyvää. Lähden vasta huomenna illalla. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Käydään kaupassa taas hakemassa ruokaa viikonlopuksi. Siivosin jo eilenä. Tänään pitää hoitaa enää pyykit. Hyvin on aikaa pestä pyykkiä tänään. Menen illalla taas lenkille. Auringon pitäisi varmaan paistaa niin on kiva lenkkeillä.
Olin salilla eilenä. Menin koska siinä sai taas vähän liikuntaa ja ajatuksia muualle. Tein tällä kertaa kevyillä painoilla. En hirveän isoilla jaksanut tehdä ja ehkä hyvä niin. Katsoo sitten jos ensi viikolla on taas energiaa tehdä isoilla painoilla. Olen onneksi nukkunut joka yön hyvin. Nukkumisessa ei ole ollut mitään ongelmaa mikä on hyvä. Iltalääkkeet kun ottaa aina illalla niin ne rauhoittaa ja saa nukuttua hyvin. Se on samalla unilääke. Nyt kun olen katsonut big brotheria niin siellä alkaa jo olla romanssia. Pekka ja Katja ovat lähentyneet ja Lasse sekä Minna mutta Minnalla ja Lassella on nyt jotain ongelmia. Pitää seurata niitä miten niiden suhde etenee. Big brotherissa taas tapahtuu kaikenlaista.
Paljon draamaa taas. Katson tänään eilisen bb jakson. Mun lempi asukkaat tällä hetkellä ovat Anssi, Aki ja Pekka. Otan aamulääkkeet nyt ja hetken päästä vien pyykit. Onneksi aamukahvi herätti mut taas.
Huomista päivää odotan innolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.