IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta alkaa putous. :)Tiistai 04.01.2022 06:44

Viikko on alkanut hyvin. Eilenä mä kävin pari kertaa lenkillä ja sain pestyä pyykit. Olo on edelleen hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista tai masenna yhtään. Nyt pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Koska mä tiedän että se paskempi kausi sitten tulee taas jossain vaiheessa. Silloin kun ahdistaa tai masentaa kaikki. Onneksi olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan niin ei tunnu niin pahalta.
Heräsin tänään vasta kuudelta. No ei se mitään aamukahvit on keitetty.
Enkä nukkunut pommiin. Aijon tällä viikolla käydä tokmannilla. En ole käynyt tokmannilla taas vähään aikaan. Siellä on varmaan alennusmyynnit. Tekisi mieli ostaa jotain kivaa itselle sieltä mutta katsotaan. En kyllä tarvitse mitään. Voin mennä vaikka katselemaan sinne. Se on kiva kun salkkarit taas alkoi. Saa nähdä mitä siinä tänään tapahtuu. Hyvä että Ulla on palannut siihen takaisin. Siinä alkaa taas tapahtumaan. Saa nähdä mitä temppareissa tapahtuu tällä viikolla.
Innolla odotan uusia jaksoja. Kohta alkaa muuten Putous. Muistin sen juuri että se alkaa. Ihan parasta! Pakko katsoa koska mä olen putous fani. Siinä saa niin nauraa kun katsoo sitä ohjelmaa. Varmaan yhden mun kaverin kanssa katsotaan se sitten yhdessä. Sekin tykkää putouksesta.
Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin. Kohta otan aamulääkkeet. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi. Leponexia menen hakemaan vasta ensi viikolla. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet on 18 päivä tätä kuuta heti aamusta. Siinä samalla multa otetaan sydänfilmi. Tänään aamulenkille. Sekä teen myöhemmin toisen lenkin. Salille ei nyt pääse tämän koronan takia.
Se on nyt suljettu. Heti kun pääsee taas salille niin menen. Onneksi voi lenkkeillä niin siinä saa ihan hyvää liikuntaa päivään.
Lenkkeilen päivän aikana yhteensä noin tunnin. Mun lenkki kestää sen puolisen tuntia jos käyn pari kertaa. Aijon nauttia tästä päivästä. Mulla ei ole mitään muuta kun vaan aikaa. Kohta alan tiskaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.