IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas lenkkeilyä.Perjantai 07.01.2022 06:17

Viikonloppu. Nopeasti meni tämä viikko taas. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen täällä. Katselin että tuolla yle areena sivuilta löytyi taas pari sarjaa mitä alan katsomaan. Siellä oli kotikatu mitä olen aina halunnut katsoa. Eilenä katsoin vaan yhden jakson sykettä. Viikonloppuna jatkuu kyllä taas sen katsominen. Tulee mukava ja rento viikonloppu taas. Aijon nukkua, lenkkeillä, syödä ja katsella sarjoja ja ohjelmia. En eilenä jaksanut mennä tokmannille niin menen sinne nyt tänään. Jaksoin herätä tänään ajoissa. Aamukahvit on taas juotu. Maksan vuokran kohta pois. Rahaa on tullut kelalta tänään. Olo tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä. Nyt mua ei ole yhtään ahdistanut tässä aamuisin.
Se on vaan hyvä. Kohta otan aamulääkkeet taas. Olen siitä tyytyväinen että syön tuota masennuslääkettä koska se auttaa mua todella paljon tässä elämässä. Hyvä lääke. Samoin leponex. Leponexia haen sitten ensi viikolla taas ja seuraavat verikokeet on 18 päivä tätä kuuta.
Pitää katsoa jossain vaiheessa tämän viikon tempparit jaksot. Ehkä tänään tai huomenna. Nyt siellä tapahtui että peitto heilui. Luin uutisista eilenä. Aijai. Innolla kyllä haluan sitten nähdä iltanuotion. Varmasti dramaattinen. Siellä itketään. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä menee ihan hyvin. Katsoo jos vaikka ensi viikolla taas nähtäisiin ei olla taas nähty vähään aikaan. Tänään taas aamulenkki niin kuin joka aamu. Saa raitista ilmaa mikä piristää. Päivä lähtee myös sillä hyvin käyntiin. Illalla teen toisen lenkin taas eli liikun paljon tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.