IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään lenkille ja lidliin.Sunnuntai 09.01.2022 06:28

Huomenna alkaa uusi viikko. Viikonloppu mennyt mukavasti. Eilenä sain katsottua tämän viikon tempparit jaksot. Katsoin myös syke sarjaa ja kotikatua. Nukuin päikkärit aamulenkin jälkeen mikä teki ihan hyvää. Kävin vielä toisen lenkin tuossa iltapäivällä. Olo on hyvä tällä hetkellä. Mistä mä nyt nautin ihan täysillä. Toivon että ensi viikosta tulee mukava viikko. Näkee taas kavereita ja muita ihmisiä. Aijon olla sosiaalinen ensi viikolla. Pyykkiä aijon pestä vasta huomenna. Otan tämän päivän vielä rennosti. Tänään on aamulenkki ja aijon käydä lidlissä iltapäivällä. Nyt kun on hyvin aikaa. Siinä tulee hyvä lenkki kun kävelee tuonne lidliin.
Tulee paljon askelia. Leponex lääkettä pitää hakea taas ensi viikolla niin sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Käyn varmaan jo alkuviikosta apteekissa.
Huomasin että hunajaa pitää ostaa taas lisää. Laitan sitä aina teen sekaan. terveellinen juoma mitä juon useamman kupin päivässä. Juon aika paljon teetä kun taas kahvia. Mulle riittää päivässä yksi kuppi kahvia ja se on aina aamulla. Juon sen mustana. En tykkää laittaa mitään maitoa sinne sekaan. Tänään aijon jatkaa syke ja kotikatu sarjojen katsomista.
Huomenna alkaa taas salkkarit. Ulla näköjään taas lähti siitä sarjasta.
Kun se oli jättänyt kirjeen. Siihen se viime jakso loppui kun se Gunnar luki sitä kirjettä. Harmi kun se lähti. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan tästä sunnuntai päivästä. Toivon että aurinko taas paistaa koska se piristää niin paljon mun mieltä. Sieltä se kevät alkaa tulla ja kesä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.