IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu on mennyt hyvin tähän asti. Eilenä oli hyvä päivä. Ei yhtään ollut mitään huonoa oloa mikä on vaan hyvä juttu. Päivä kului nukkuen päikkäreitä ja katsoin syke sarjaa muutaman jakson. Kävin myös lenkillä vielä illalla. En eilenä katsonut salkkareita niin katson tänään sen eilisen jakson. Katson myös tänään ne tempparit jaksot mitkä on tullut tällä viikolla. Tänään on hyvin aikaa katsoa ne. Olen nyt päättänyt etten shoppaile mitään vaatetta tässä keväällä vaan vasta kesällä. Aijon nyt tämän kevään säästää rahaa. En tarvitse uusia vaatteita koska mulla on niitä kaappi täynnä ja hyvässä kunnossa. Tämä oli hyvä päätös pystyn siihen. Nyt kun on korona niin ei oikeen pääse minnekkään. Esim vaikka shoppailemaan. Sitten kun kesä tulee niin shoppailen kivoja mekkoja, toppeja, legginsejä..sitä odotellen. Mulla on vielä muutama mekko aika hyvässä kunnossa niin pystyy niitäkin käyttämään ensi kesänä.
Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin. Aijon mennä aamulenkille ja teen toisen lenkin sitten iltapäivällä. Nyt liikkeelle kun olen syönyt litran jäätelöä ja sipsiä. En aijo herkutella taas viikkoon. Oli hyvää ne sipsit ja jäätelö. Kohta otan aamulääkkeet sekä siivoan vähän tätä keittiötä.
Ensi viikon tiistaina heti aamusta on taas verikokeet puoli yhdeksän.
No sen saa heti sitten aamusta hoidettua. Siinä tulee hyvä aamulenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Olen käynyt joka kuukausi verikokeissa 17 vuotiaasta asti kun aloin syömään leponex lääkettä.
Onneksi olen jo tottunut siihen. Se on hyvä lääke mitä syön joka päivä.
Auttaa todella paljon tähän mun sairauteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.