IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Teen lasagnettea. :)Tiistai 01.02.2022 06:26

Eilenä oli mukava päivä. Kävin kaupassa, lenkillä ja näin yhtä kaveria vielä tuossa illalla. Pää on ollut vähän nyt kipeä ja kireä olo mutta kyllä se siitä sitten varmasti helpottaa jossain vaiheessa. Yhtään ei ole ahdistanut. Mielummin kireä olo kun taas ahdistus jos pitäisi valita. Tänään teen lasagnettea ruoaksi. Se on yksi mun lempi ruoka. En ole nyt tehnyt sitä pitkään aikaan. Nyt se taas maistuu. Huomenna teen ruoaksi tonnikalakastiketta ja penne pastaa. Hyvät ruoat taas parille päivälle.
Nyt alkoi helmikuu. Tammikuu meni todella nopeasti. Varmasti helmikuu menee yhtä nopeasti. Odotan jo että lumet sulaa niin pääsee taas pyörällä ja sähköpotkulaudalla taas liikkumaan. Tarkistin mun lääkkeitä niin masennuslääkettä ei tarvitse hakea vielä hetkeen. Leponexia pitää hakea tällä viikolla. Aamulenkille aijon taas tänään mennä sekä teen toisen lenkin vielä iltapäivällä. Siinä on mun tämän päivän liikunnat.
Sain eilenä katsottua kaikki salkkarit jaksot. Nyt olen taas mukana siinä. Ihme ja kumma en eilenä katsonut kotikatua tai sykettä. Tänään taas katson niitä. Näin eilenä poikaystävän. Käytiin kaupoilla pyörimässä.
Sanoin sille että se ei saa ostaa mulle mitään suklaata koska en aijo nyt viikolla yhtään herkutella paitsi viikonloppuna. Jos se olisi ostanut mulle suklaata niin söisin sen ihan heti. On tehnyt kovasti mieli suklaata viime päivinä ja hyvä etten ole käynyt ostamassa. Hyvä minä. Pitää vaan ohittaa kaikki karkkihyllyt kun käy kaupassa hakemassa ruokaa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella vaikka jotain musiikkia. Aamu alkanut hyvin. Olen ihan hereillä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.