IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kivaa kun voi taas kunnolla liikkua.Tiistai 12.04.2022 05:40

Heräsin jo ennen herätyskelloa. En enää saanut unta niin aloin keittämään kahvia. Hyvin nukuin viime yön. Olo tuntuu muutenkin aika hyvältä.
Pakko nyt vaan nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Kohta otan aamulääkkeet. Onneksi masennuslääke auttaa mua jo aika paljon. Se lievittää samalla tuota ahdistusta. Se on hyvä kun sen lääkkeen ottaa aamulla niin päivä sujuu aika hyvin. Välillä se lääke ei aina auta jos iskee todella huono olo. Sitten siinä vaiheessa otan rauhoittavia. Yksi 5mg rauhoittava on todella vahva lääke ja se alkaa heti vaikuttamaan kun sen ottaa. Syön Medipam nimistä rauhoittavaa lääkettä. On ollut hyvä lääke näiden vuosien ajan eikä sitä ole joutunut vaihtamaan. Eilinen päivä meni nukkuessa ja katsoin syke sarjaa ja kotikatua. Olen kohta katsonut syke sarjan seitsemännen kauden. On todella koukuttava sarja. Voisin vaan katsoa sitä koko ajan. Salkkarit olen jaksanut katsoa. Olen siinä ihan mukana. Kotikatu sarjassa olen neljännellä kaudella. Odotan jo huomista päivää että pääsee vihdoinkin pesemään pyykkiä! En ole kohta kahteen viikkoon pessyt ja sitä on kertynyt kiva määrä. Varmaan pesen pari koneellista ainakin. Lakanat pitää myös pestä. No mulla on koko huominen päivä aikaa hoitaa pyykit. Kun mulla ei ole mihinkään kiire.
ylihuomenna siivoan kunnolla mun kämpän. Imuroin ja moppaan.
On sitten taas siistiä. Tänään lenkkeilyä tottakai. Eilenä oli kiva ilma ulkoilla. Aurinko paistoi kivasti. Olen nauttinut lenkkeilystä kun paranin koronasta. Kun olin kipeä niin makasin kokonaisen viikon sohvalla
ei ollut voimia liikkua. Nyt taas nautin tästä liikunnasta täysillä. Odotan jo innolla että pääsee salille taas treenaamaan. Ehkä jo ensi viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.