IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kroppa ollut vähän väsynyt.Torstai 28.04.2022 05:24

Eilenä oli viikon viimeiset salitreenit. Nyt loppuviikon aijon sitten lenkkeillä ja menen taas seuraavan kerran salille ensi viikon maanantaina. Huomasin eilenä että kroppa oli pikkasen väsynyt ja paikat oli vähän kipeänä. Tein rennot treenit eilenä salilla. Sain edes jotain tehtyä.
Tänään siivoan ja pesen pyykkiä. Alan siivota kun saan eka blogin kirjoitettua. Onneksi on koko aamu hoitaa kaikki niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ei ole ahdistanut onneksi yhtään nyt viime päivinä se on vaan hyvä juttu. Pakko nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun pystyy. Uskon että vappuna olen iloisella päällä ja oma itseni. Unohdan silloin kaikki huolet ja murheet. Aijon vaan nauttia! Tänään ajattelin käydä kaupassa ostamassa vähän simaa ja sipsiä viikonlopuksi. Mun vappuherkut. Suklaata mulla on jo koska poikaystävä osti mulle sitä viime viikonloppuna. En ole vielä syönyt sitä. Ajelin eilenä sähköpotkulaudalla. Laitan sen kohta taas lataukseen. Sillä on hyvä ajella tuolla kylillä. Pääsee nopeasti joka paikkaan. Ostin sen silloin viime vuonna poikaystävältä. Poikaystävä ei tarvinnut sitä niin mä otin sen.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna jaksoin nousta ylös kun kello soi. Menin jo eilenä ajoissa nukkumaan salitreenien jälkeen. Nukahdin heti. Nyt taas jaksaa kun on nukkunut hyvin. Innolla alan kohta siivoamaan. Laitan jotain hyvää musiikkia taustalle soimaan niin on mukavampi siivota. Tänään on luvattu vesisadetta iltapäivällä. Eilenä oli ihana auringon paiste.
Toivon että vappuna on hyvä sää aurinko saisi paistaa silloin.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan imuroimaan. Siivoan joka nurkan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.