IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukava viikonloppu!Maanantai 09.05.2022 05:47

Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona. Samalla oli kiva nähdä kaikki sisarukset pitkästä aikaan. Nukuin pitkään viikonloppuna, ulkoilin, poikaystävä kävi kylässä niin näin samalla sitäkin, katsoin tabletin kautta kotikatu sarjaa kun tuli hyvä hetki, saunottiin lauantai iltana.
Kun olin vanhempien luona niin unohdin kaikki huolet ja murheet nautin ihan täysillä viikonlopusta. Herkuttelin viikonloppuna suklaalla ja pizzalla.
Oli hyvää nyt en taas aijo herkutella viikkoon. Tänään mulla on puoli yhdeltä verikokeet. Pitää mennä että saa haettua leponexia sen jälkeen.
Mulla on nyt kaikkia lääkkeitä niin ei tarvitse mennä apteekkiin tällä viikolla. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin. Huomasin että masennuslääkettä pitää hakea kohta. Haen sitä kesäkuun alussa lisää. Kolmen kuukauden pakkaus. Riittää koko kesäksi sitten sitä lääkettä.
Pitää käydä aamulla kaupassa. Ajattelin varmaan mennä sähköpotkulaudalla sillä pääsee nopeasti. Olen tehnyt kauppalapun valmiiksi niin tiedän mitä haen kaupasta. Otan repun niin saan siihen pakattua kaikki. Aijon mennä tänään sitten kävellen tuonne terveyskeskukseen verikokeisiin niin siinä tulee samalla tehtyä hyvä lenkki. Tulee paljon askelia ja kävely tekee vaan hyvää. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä ja se on vaan hyvä. Saa nähdä millainen viikko on tulossa mutta toivon että mukava viikko. Hetki ja päivä kerrallaan.
Tänään taas jatkuu salkkarit viime perjantaina ei tullutkaan salkkareita.
Pakko nähdä mitä nyt tapahtuu kun se pappi olikin strippari.
En ole vielä katsonut noita uusia rantabaari jaksoja. Katson en sitten kun tulee hyvä hetki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.