IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Se on taas perjantai! Viikon paras päivä. Olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Viimeksi olin poikaystävän luona kuukausi sitten. Onneksi aika on mennyt nopeasti niin näemme taas. Päästään viettämään laatuaikaa. Olen lähdössä vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut. Käydään kaupoilla ja alkossa. Ostetaan ruokaa ja juotavaa. Ajattelin tänä viikonloppuna juoda viiniä ja siideriä. Viiniä en ole nyt juonut pitkään aikaan. Nyt taas maistuu. Ostan varmaan sitä moshi moshi nimistä viiniä mikä on mun suosikki. Maksaa noin 12 euroa. Siideriä mitä ostan on päärynä ja mansikkalime. Tänään on tullut taas kelalta rahaa niin hyvin pystyy ostamaan juomat ja ruokaa. Maksan tänä aamuna loput laskut mitä on tullut. Pääsee niistä eroon ja tilille jää onneksi vielä rahaa. En ole vielä pakannut. Alan tässä kohta tekemään sen kirjoitan eka blogin. Mulla on kauhea vaatekriisi mitä puen illalla päälle ennen lähtöä.
Varmaan laitan legginsit ja hupparin. Semmoiset vaatteet ettei tule liian kuuma. Eilenä oli todella lämmin päivä. Saa nähdä millainen sää on sitten viikonloppuna. Toivon että lämmin ja aurinko paistaa. Katsoo jos vaikka käyn lenkillä tuossa viikonloppuna. Siellä missä poikaystävä asuu niin on hyviä lenkkireittejä. Aijon ottaa käyttöön nuo skechers kengät. Niillä on hyvä kävellä viikonloppuna. Ne tuntuu niin hyvältä jalassa ihanan kevyet.
Olo on tällä hetkellä ihan ok ei onneksi ahdista yhtään. Uskon että viikonloppuna ei ahdista yhtään kun olen poikaystävän kanssa. Aijon vaan nauttia viikonlopusta. Unohdan kaikki huolet ja murheet pariksi päiväksi. Nyt otan aamulääkkeet ja alan pakata. Kuuntelen samalla hyvää musiikkia. Perjantai fiilis nyt päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.