IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Se on taas perjantai! Viikon paras päivä. Olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Viimeksi olin poikaystävän luona kuukausi sitten. Onneksi aika on mennyt nopeasti niin näemme taas. Päästään viettämään laatuaikaa. Olen lähdössä vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut. Käydään kaupoilla ja alkossa. Ostetaan ruokaa ja juotavaa. Ajattelin tänä viikonloppuna juoda viiniä ja siideriä. Viiniä en ole nyt juonut pitkään aikaan. Nyt taas maistuu. Ostan varmaan sitä moshi moshi nimistä viiniä mikä on mun suosikki. Maksaa noin 12 euroa. Siideriä mitä ostan on päärynä ja mansikkalime. Tänään on tullut taas kelalta rahaa niin hyvin pystyy ostamaan juomat ja ruokaa. Maksan tänä aamuna loput laskut mitä on tullut. Pääsee niistä eroon ja tilille jää onneksi vielä rahaa. En ole vielä pakannut. Alan tässä kohta tekemään sen kirjoitan eka blogin. Mulla on kauhea vaatekriisi mitä puen illalla päälle ennen lähtöä.
Varmaan laitan legginsit ja hupparin. Semmoiset vaatteet ettei tule liian kuuma. Eilenä oli todella lämmin päivä. Saa nähdä millainen sää on sitten viikonloppuna. Toivon että lämmin ja aurinko paistaa. Katsoo jos vaikka käyn lenkillä tuossa viikonloppuna. Siellä missä poikaystävä asuu niin on hyviä lenkkireittejä. Aijon ottaa käyttöön nuo skechers kengät. Niillä on hyvä kävellä viikonloppuna. Ne tuntuu niin hyvältä jalassa ihanan kevyet.
Olo on tällä hetkellä ihan ok ei onneksi ahdista yhtään. Uskon että viikonloppuna ei ahdista yhtään kun olen poikaystävän kanssa. Aijon vaan nauttia viikonlopusta. Unohdan kaikki huolet ja murheet pariksi päiväksi. Nyt otan aamulääkkeet ja alan pakata. Kuuntelen samalla hyvää musiikkia. Perjantai fiilis nyt päälle!

Siivosin mun lääkekaapin.Torstai 19.05.2022 05:39

Viikko on mennyt todella nopeasti. Onneksi viikko on mennyt aika hyvin.
Ei ole yhtään ollut mitään ahdistusta tai harhoja. Pää on ollut vähän kipeä ja kireä olo. Tänä aamuna tuntui etten olisi jaksanut herätä. Pääsin ylös ja join äsken aamukahvit mikä onneksi herätti. Siivosin jo eilenä osan kämpästä niin tänään on enää pyykinpesu ja pitää mopata lattiat. Teen ne tässä heti aamusta niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Siivosin eilenä yhtä mun kaappia missä säilytän mun lääkkeet. Nyt ne on hyvin järjestyksessä. Huomasin tosiaan että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää. Haen sitä kesäkuun alussa. Masennuslääke riittää vielä tämän kuun loppuun. Leponex lääkettä on vielä parille viikolle. Rauhoittavia lääkkeitä mulla on vielä kokonainen paketti. Hain sitä silloin tässä keväällä. Eilenä oli todella lämmin päivä. Kävin päivällä lenkillä ja nautin auringosta. Ihanaa kun kesä alkaa kohta jo olla. Pääsee käyttämään kivoja kesävaatteita ja kesällä pitää taas shoppailla uusia vaatteita.
Mun pitää ostaa t-paitoja ja toppeja lisää. Niitä mulla on aika vähän tällä hetkellä. Onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä löytyy varmasti kivoja kesävaatteita. Olisi myös aika kiva päästä shoppailemaan kärkkäiselle. Pakko tehdä sinne reissu sitten kesällä voisi mennä vaikka poikaystävän kanssa. Katsoin taas eilisen loppuillan syke sarjaa. Niin paras sarja. Olen salkkareita katsonut joka päivä niin olen siinä ihan mukana. Kohta salkkarit jää kesätauolle. Näkee sitten mitä tapahtuu viimeisessä jaksossa. Varmasti jää jännään kohtaan.
Nyt otan aamulääkkeet ja jatkan siivoilua. Pyykit vien hetken päästä.
Voisi kuunnella myös kohta hyvää musiikkia niin on kivempi siivota.

Oli hyvät pelit eilenä sählyssä.Keskiviikko 18.05.2022 05:28

Eilenä oli hyvät pelit sählyssä. Molemmat joukkueet saivat yhtä paljon maaleja. Tasaiset pelit. Kun olin ensin hyökkääjä niin sain tehtyä pari maalia. Loppuajan olin sitten puolustaja. Pelasimme sen puolituntia. Siinä ajassa sai kyllä juosta ja syke nousi aika kivasti mutta teki ihan hyvää sai purettua vähän tuota kireää oloa pois. Viikko mennyt tähän asti silleen hyvin että ei ole yhtään ahdistanut. On ollut ok olo ja olen nauttinut siitä.
Muutenkin nyt on ollut hyvä kausi että olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan enkä ole onneksi joutunut syömään rauhoittavia. Aamulääkkeet ovat myös auttaneet siihen että se lievittää ahdistusta. Tänään aamulenkille ja teen toisen lenkin myöhemmin. Näyttää siltä että aurinko paistaa taas tänään. Ihanaa, piristää mieltä! Tänään näen yhtä mun kaveria illalla. Ei olla nähty pitkään aikaan koska se on ollut kipeä. Kivaa päästä sen kanssa juttelemaan.
Eilenä paras kaveri soitti mulle. Kyseli miten mulla menee ja sillä onneksi menee hyvin. Mä ja paras kaveri aina soitellaan tiistai iltaisin ja viikonloppuisin. Suunniteltiin että kesällä menen sen luokse viettämään iltaa. Olen yötä sen luona. Sitten juodaan viiniä, kaljaa ja siideriä. Aina kun olen humalassa niin pystyn juomaan silloin kaljaa. Aika hassua.
Humalassa se maistuu hyvältä. Pitää pestä pyykkiä taas sitä on kertynyt. Katson jos saan tänään ne vaikka pestyä. Huomenna siivoan sitten taas. Voisin vaikka jo siivota osan tänään niin sitten huomenna teen loput. Aamu alkanut hyvin kohta otan aamulääkkeet. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Kivaa myös lähteä aamulenkille myöhemmin.

Tänään taas pelit.Tiistai 17.05.2022 05:33

Tänään on taas pitkästä aikaan sählypelit iltapäivällä. Viime viikolla sähly peruuntui. Hyvällä mielellä olen menossa pelaamaan tulee varmasti hyvät pelit. Aijon alkuun olla hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Sekin tekee hyvää kun pääsee juoksemaan pallon perässä. Eilenä oli hyvä lenkkeily sää. Kävin aamulenkillä ja tein toisen lenkin sitten vielä päivällä. Olo on ok tällä hetkellä paitsi on vähän kireä olo ja pää kipeä. Onneksi pääsee nyt kentällä tänään purkamaan tuota kireää oloa. Juoksen niin kovaa taas kun pystyy ja pelaan niin hyvin kun vaan voi. Tänään menen aamulenkille tuonne pururadalle. Se on yksi mun lempi lenkkeily paikka ja se on ihan tuossa vieressä. Eilenä mulle iski kauhea suklaanhimo. Se tuli ja meni. Koitan tehdä taas niin etten herkuttele viikolla vaan vasta viikonloppuna. Pystyn siihen kyllä kun en ole menossa kauppaan. Jos menen kauppaan niin pakko on ohittaa kaikki karkkihyllyt. Koitan syödä terveellisesti ja liikkua paljon. Paino on onneksi pysynyt normaalina ei ole noussut. Se on vaan hyvä juttu. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.
En jaksanut ihan heti nousta kun kello soi.
Kohta otan aamulääkkeet. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aurinko paistaa taas ja se piristää mieltä paljon. Ilmat alkaa varmasti pikkuhijlaa lämmetä. Kohta pääsee laittamaan kesämekon päälle. Aijon kesällä shoppailla sitten uusia kesämekkoja sekä muita kesävaatteita.
Shoppailu aina piristää mun mieltä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön.

Kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä.Maanantai 16.05.2022 05:33

Nyt on hyvin taas levätty niin kiva aloittaa uusi viikko. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin aamulenkillä ja tein toisen lenkin iltapäivällä. Sain katsottua kaikki rantabaari jaksot mitä oli tullut. Innolla odotan siitä uusia jaksoja siitä. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin kiitos aamukahvin. Kohta otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on. Huomasin että masennuslääkettä pitää hakea sitten kesäkuun alussa. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa. Pyykkiä pitää pestä ja aijon lenkkeillä. Näen ehkä yhtä mun kaveria tänään illalla. Alan heti tässä aamusta pesemään pyykkiä. Pesukone on varmasti vapaa. Tänään tulee salkkarit. Innolla haluan nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla. Koitan katsoa nyt salkkareita joka päivä.
Söin eilenä pakkasesta sen mun suklaajäätelön. Oli hyvää nyt en aijo herkutella kun vasta ensi viikonloppuna. Pitää laittaa sähköpotkulauta taas lataukseen niin pystyy sitten sillä ajella tällä viikolla. Ostin sen poikaystävältä silloin viime vuonna. Poikaystävä ei tarvinnut sitä.
Sillä pääsee nopeasti kaikkialle. Paljon kivempi kun joku polkupyörä.
Toivon että tästä tulee mukava viikko. Varaudun kyllä siihen taas jos alkaa ahdistaa. Menen taas päivän kerrallaan. Koitan tällä viikolla ulkoilla paljon koska se tekee vaan hyvää. Saa raitista ilmaa sekä liikuntaa.
Onneksi on nuo rauhoittavat lääkkeet jos tulee todella huono olo.
Otan sen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta tuohon ahdistukseen. Nyt mä koitan vaan ajatella hyviä juttuja ja nauttia tästä hyvästä olosta mikä on tällä hetkellä.

En ole juonut alkoholia kohta kuukauteen.Sunnuntai 15.05.2022 05:38

Viikonloppu on mennyt tähän asti todella hyvin. Olen nauttinut siitä kun ei ole mikään kiire ja on saanut vaan olla. Yhtään ei ole ahdistanut ja se on vaan hyvä. Uskon että ensi viikko on paljon parempi kun tämä viikko.
Ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä poikaystävän luokse. Odotan innolla että näemme taas ja päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Sanoin hetki sitten poikaystävälle että löysin yle areenasta yhden animeleffan minkä haluan sitten katsoa sen kanssa. Poikaystävä katsoo myös animea. Välillä katsomme yhdessä noita animeleffoja mitä löydetään. Ajattelin sitten juoda taas vähän alkoholia kun olen poikaystävän luona. Nyt mä en ole juonut alkoholia kolmeen viikkoon. Ollut tipaton kuukausi ja se on ollut vaan hyvä. Tehnyt ihan hyvää. Olen vaan juonut vettä, teetä, kahvia ja limua. Kävin eilenä tokmannilla. Mun teki kauheasti mieli sipsiä ja ostin myös sitä pepsi max mango limua. Tänään syön sipsit loppuun ja sitten en herkuttele viikkoon.
Olen nyt kävellyt noilla mun uusilla skechers kengillä. Todella hyvät lenkkeilyyn. Tänään aijon lenkkeillä koska ulkona on aivan mahtava sää. Aijon samalla nauttia auringosta. Odotan jo että pääsee shoppailemaan kivoja kesävaatteita. Aijon shoppailla varmaan sitten heinäkuussa koska desuconreissu on kesäkuussa ja siihen menee nyt kivasti rahaa. Rahaa menee bussimatkoihin, ruokaan, ostoksiin...innolla odotan desuconia nyt kun sitä ei ole ollut pariin vuoteen tämän koronan takia. Otan nyt aamulääkkeet ja tarkistin että mun ei tarvitse mennä apteekkiin ensi viikolla. Kaikki lääkkeet vielä riittävät.

Hyvä että ei ole ollut harhoja.Lauantai 14.05.2022 05:13

Eilenä oli todella mukava päivä ei yhtään onneksi ahdistanut. Aamu meni mukavasti ja nukuin eilenä tosi pitkät päikkärit. Melkein koko iltapäivän nukuin ja se teki todella hyvää. Sitten kun heräsin niin lähdin iltalenkille. Oli todella lämmintä ja aurinko paistoi. Tänään aijon mennä aamulenkille ja teen toisen lenkin taas iltapäivällä. Heräsin taas ennen herätyskelloa tänään nousin ylös ja join äsken aamukahvit. Onneksi kun juo ison kupin mustaa kahvia niin se herättää mut heti. Mulle riittää päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia ja se on aina aamukahvi. Kun olin nuorempi niin join paljon enemmän kahvia. Nyt juon enemmän teetä. Vihreä tee on yksi mitä tykkään juoda paljon päivän aikana. Se on terveellinen juoma. Lisään sen sekaan aina hunajaa mielummin sitä kun sokeria. Odotan jo seuraavaa verikoe aikaa mikä on sitten kesäkuussa. Saan varmasti uuden ajan ensi viikolla. Olen huomannut että viime aikoina on ollut nyt ahdistusta mutta ei yhtään harhoja. Olen onneksi pystynyt olla silleen ahdistuksen kanssa etten ole joutunut ottamaan sitä rauhoittavaa lääkettä. Se on vaan hyvä juttu. Nyt kun mä lepään tämän viikonlopun niin uskon että jaksan taas ensi viikon. Hetki ja päivä kerrallaan.
Kerkesin eilenä katsoa pari jaksoa rantabaaria. Tänään jatkan sen sarjan katsomista. Vielä on 6 jaksoa katsomatta siinä on alkanut tapahtua taas.
Katsoin myös syke sarjaa eilenä ennen kun menin nukkumaan. Mulla on jäätelöä vielä pakkasessa mitä en ole vielä syönyt. Suklaajäätelöä missä on keksin paloja. Nam! Herkuttelen sillä tänään kun katson noita sarjoja eteenpäin. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia.
Kuuntelen semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle. Tästä tulee hyvä päivä.

Vihdoinkin viikonloppu!Perjantai 13.05.2022 05:38

Vihdoinkin alkaa viikonloppu. Pakko sanoa että tämä viikko on tuntunut jotenkin rankalta on ollut paljon ahdistusta sekä vähän väsynyt olo.
Oli todella lähellä tällä viikolla että olisin joutunut syömään rauhoittavia.
Onneksi mä selvisin ilman niitä. Viikonloppuna aijon vaan olla. Nukun päikkäreitä, lenkkeilen, katson sarjoja ja ohjelmia..kaikkea rentoa tekemistä. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä sitten poikaystävän luokse viikonlopuksi. Odotan jo innolla että näemme taas. Kävin lidlissä. Tuli ostettua vähän herkkuja kun on ollut kurja olo. Ostin lakuja, jäätelöä, ja hunajapähkinöitä. Piristi oloa kun söin noita lakuja eilenä. Nyt saa vähän herkutella kun alkaa viikonloppu. Tänään menen lenkille ellei sada kauheasti vettä. Se on vissiin luvannut koko viikonlopulle vesisadetta.
katsoo sitten miten lenkkeilee viikonloppuna jos sataa kaatamalla niin sitten en kyllä mene. Onneksi tuo aamukahvi herätti tänä aamuna. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Aijon nukkua päikkärit tänään koska mulla ei ole mikään kiire. Rakastan nukkua aina päikkäreitä kun tulee semmoinen hyvä hetki. Siinä saa samalla lepoa. Mun tekisi mieli käydä kaupassa ostamassa tuota pepsi max mango limua. Se on mun yksi lempi limu. Sitä voisi juoda viikonloppuna. Katson fiiliksen mukaan käynkö ostamassa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle.
Nyt nautitaan viikonlopusta! Unohdetaan huolet ja murheet.

Tänään lidliin ja apteekkiin.Torstai 12.05.2022 05:57

Eilenä oli paljon parempi päivä kun tiistaina. Mua ei ahdistanut eilenä onneksi yhtään. Kävin eilenä aamulla lenkillä ja iltapäivällä kävin myös liikuntapuistossa treenaamassa. Sain eilenä paljon raitista ilmaa mikä teki vaan hyvää. Otin eilenä sen uuden taki käyttöön. On hyvä takki se lämmittää ja suojaa sateelta. Hyvä ostos. Aijon käyttää sitä takkia myös tänään. Mulla oli eilenä illalla niin väsynyt olo että olisin jo mennyt nukkumaan kuudelta. Heti kun menin sänkyyn niin nukahdin heti. Heräsin tänään tuossa viiden jälkeen aamukahvit juotu. Siivosin jo eilenä tätä mun kämppää niin enää pitää vaan mopata lattiat. Pyykkiä alan pesemään kohta niin saa nekin hoidettua. Eilenä tein ruoaksi jauhelihakastiketta ja spagettia. Oli hyvää koska en ole tehnyt tuota ruokaa pitkään aikaan.
Katsoin eilisen loppuillan taas syke sarjaa. Olen nyt kymmenellä kaudella.
Siinä taas tapahtuu niin on vaan pakko katsoa sitä. Salkkareita olen katsonut nyt joka päivä niin olen siinäkin ihan mukana. Sekin menee jännäksi. Viikonloppu lähestyy. En tee mitään ihmeellistä aijon vaan olla ja levätä. Poikaystävän luokse olen menossa sitten ensi viikolla ellei tule esteitä. Aijon pitää viikonloppuna rantabaari katsomismaratoonin. Katson kaikki 8 jaksoa mitä on tullut. Tänään menen lenkille päivällä niin tulee jotain liikuntaa. Käyn lidlissä myös tänään pitää ostaa muutama juttu.
Ai niin apteekissa mun pitää myös käydä ostaa ne karpalokapselit. Käyn hakemassa ne tänään kun on hyvin aikaa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan mopata lattiat. Kuuntelen samalla jotain hyvää musiikkia. Kivempi siivota.

Nyt on uusi takki ja kengät. :)Keskiviikko 11.05.2022 05:45

Eilinen aamu tuntui todella ahdistavalta. Kun menin sitten aamulenkille ja tulin sieltä niin olo helpottui onneksi. Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan. Eilenä meillä ei ollut sählypelejä se peruuntui. No ehkä pelit on taas ensi viikolla. Kävin vielä sitten toisen kerran lenkillä iltapäivällä kun ei ollut pelejä. Nukuin eilenä parin tunnin päikkärit mikä teki vaan hyvää sai levättyä. Kävin eilenä pitkästä aikaan tokmannilla ja tuli shoppaltua. Löysin kivan kevättakin ja uudet valkoiset skechers kengät. Olin yllättänyt että tokmannilla myytiin sitä kenkämerkkiä. Ne kengät oli alennuksessa vielä maksoi vaan 47 euroa. 20 prosenttia alennusta oli niistä kengistä. Hyvä löytö. Päätin nyt ostaa uuden takin koska en ole moneen vuoteen ostanut mitään kevättakkia. Löysin kivan värisen. Tuo mun edellinen kevättakki on jo aika huonossa kunnossa. Monta vuotta vanha. Siihen on tullut jopa reikiä. Ai niin ja ostin vielä tokmannilta ponnareita ja sukkia. Niitä tarvitsee aina. Saa nähdä millainen päivä tänään on tulossa. Toivon että paljon parempi. No hetki kerrallaan menen tätä päivää. Varaudun siihen taas jos alkaa ahdistaa. Aijon kuitenkin tänään taas lenkkeillä. Aamulenkki ja illalla toinen. Tänään otan käyttöön tuon mun uuden takin. Laitan sen päälle kun menen aamulenkille aamulla voi olla vähän viileää. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä on onneksi kaikki ihan hyvin. Juteltiin hetki niitä näitä soitellaan aina tiistai iltaisin. Paras kaveri lähtee kohta viikoksi etelän lämpöön parin viikon päästä. Lupasi soitella sieltä sitten mulle. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota tätä keittiötä. Pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. Kuuntelen samalla jotain hyvää musiikkia. Ai niin ja vaihdan kohta puhtaat lakanat sänkyyn. Pesen lakanapyykkiä tänään tai sitten vasta huomenna.