IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En ole juonut alkoholia kohta kuukauteen.Sunnuntai 15.05.2022 05:38

Viikonloppu on mennyt tähän asti todella hyvin. Olen nauttinut siitä kun ei ole mikään kiire ja on saanut vaan olla. Yhtään ei ole ahdistanut ja se on vaan hyvä. Uskon että ensi viikko on paljon parempi kun tämä viikko.
Ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä poikaystävän luokse. Odotan innolla että näemme taas ja päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Sanoin hetki sitten poikaystävälle että löysin yle areenasta yhden animeleffan minkä haluan sitten katsoa sen kanssa. Poikaystävä katsoo myös animea. Välillä katsomme yhdessä noita animeleffoja mitä löydetään. Ajattelin sitten juoda taas vähän alkoholia kun olen poikaystävän luona. Nyt mä en ole juonut alkoholia kolmeen viikkoon. Ollut tipaton kuukausi ja se on ollut vaan hyvä. Tehnyt ihan hyvää. Olen vaan juonut vettä, teetä, kahvia ja limua. Kävin eilenä tokmannilla. Mun teki kauheasti mieli sipsiä ja ostin myös sitä pepsi max mango limua. Tänään syön sipsit loppuun ja sitten en herkuttele viikkoon.
Olen nyt kävellyt noilla mun uusilla skechers kengillä. Todella hyvät lenkkeilyyn. Tänään aijon lenkkeillä koska ulkona on aivan mahtava sää. Aijon samalla nauttia auringosta. Odotan jo että pääsee shoppailemaan kivoja kesävaatteita. Aijon shoppailla varmaan sitten heinäkuussa koska desuconreissu on kesäkuussa ja siihen menee nyt kivasti rahaa. Rahaa menee bussimatkoihin, ruokaan, ostoksiin...innolla odotan desuconia nyt kun sitä ei ole ollut pariin vuoteen tämän koronan takia. Otan nyt aamulääkkeet ja tarkistin että mun ei tarvitse mennä apteekkiin ensi viikolla. Kaikki lääkkeet vielä riittävät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.