IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pääsin eilenä lenkille.Lauantai 28.05.2022 05:39

Viikonloppu mennyt tähän asti hyvin. Olen nauttinut siitä kun ei ole mikään kiire ja voi vaan olla. Olen siihen ollut myös tyytyväinen että ei ole onneksi yhtään ahdistanut viime päivinä. On ollut hyvä fiilis päällä.
Nukuin eilenä päikkärit päivällä ja kun heräsin niin päätin lähteä lenkille koska sillä hetkellä ei satanut onneksi vettä. Tein noin puolentunnin lenkin. Oli ihanaa kävellä raikkaassa ilmassa sateen jälkeen. Aijon tänään taas lenkkeillä ellei sada koko päivän kaatamalla vettä. Tänään mä aijon katsoa sitä rantabaari sarjaa eteenpäin mulla on 8 jaksoa katsomatta.
Salkkarit katsoin eilenä ja se jäi aika jännään kohtaan. Odotan jo maanantain jaksoa. Haluan nähdä mitä siinä sitten seuraavaksi tapahtuu.
Heräsin tänään ennen herätyskelloa. No ei se haitannut yhtään olen aamuvirkku. Join äsken ison kupin mustaa kahvia. Aamukahvi on pakko saada joka aamu muuten mun päivä ei lähde käyntiin. Otan kohta aamulääkkeet. Onneksi nuo lääkkeet auttaa todella paljon mun elämässä. Pystyy jotenkin elää tätä elämää ja olen onneksi oppinut elämään skitsofrenia sairauden kanssa. Sairastuin siihen silloin 17 vuotiaana.
Harhoja mulla ei ole onneksi ollut pitkään aikaan enkä nyt ole onneksi joutunut syömään rauhoittavia. On ollut hyvä kausi. Ensi viikolla pitää hakea leponex lääkettä lisää alkaa loppumaan. Kohta pitää hakea myös masennuslääkettä. Aijon nyt kesällä keskittyä hyviin juttuihin eli viettää kavereiden kanssa aikaa. Kaverit piristää aina mun mieltä ja niiden kanssa on aina hauskaa. Pakko sanoa että mulla on aivan ihanat kaverit. Olen jo tuntenut ne yli 10 vuotta. Alan kohta siivota keittiötä ja kuuntelen samalla hyvää musiikkia. Mä kuuntelen aina musiikkia aamulla siitä tulee hyvä fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.