IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Suuhygienisti lasku 48 euroa.Perjantai 05.08.2022 04:41

Ihanaa kun alkaa taas viikonloppu. Olen menossa pitkästä aikaan taas poikaystävän luokse. Kivaa taas nähdä! Illalla olen vasta lähdössä koska poikaystävällä on työpäivä tänään. Käydään sitten kaupoilla ostamassa vähän ruokaa ja juotavaa. Aijon ostaa juotavaksi siideriä ja lonkeroa.
Ihan kivaa taas juoda. Viimeksi join alkoholia kun olin parhaan kaverin luona siitä on nyt pari viikkoa. Olen melkein pakannut kaikki. Otan mun kannettavan ja tabletin mukaan niin niillä pystyy katsomaan kaikkia sarjoja. Kohta maksan pari laskua pois. Sain eilenä sen suuhygienisti laskun mikä oli 48 euroa sitten maksan myös vuokran. Rahaa on tullut kelalta tänään onneksi. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Heräsin jo vähän ennen neljää en saanut enää unta niin aloin sitten vaan keittämään aamukahvia. Nyt kun on saanut kofeiinia niin nyt olen ihan hereillä.
Kerkiän tänään nukkua päivällä päikkärit ennen lähtöä. Nukuin eilenäkin päikkärit. Sekin voi olla että olen koko päivän hereillä. Mun tekee mieli kauheasti coca colaa. Pakko ostaa sitä kun käydään kaupoilla. En ole hetkeen juonut mitään limua. Tänään voisi juoda. Huomenna vasta juon sitten alkoholia. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Pyykkiä pesen alkuviikosta taas kun tulen kotiin. Jee, maanantaina alkaa salkkarit!
Viimeinen jakso oli jännittävä ja nyt näkee mitä seuraavaksi tapahtuu.
Yllätyin siitä että Camilla on vielä mukana salkkareissa heräsi koomasta.
Camilla on yksi mun lempi hahmoista salkkareissa. Sitten näkee kun ne kolme joutuivat vankilaan. Näkee vankila elämää kun ne on siellä.
Paljon draamaa tiedossa. Nyt otan aamulääkkeet ja kunnon perjantai musat soimaan. Alan nauttimaan täysillä viikonlopusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.