IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salkkarit alkaa! :)Maanantai 08.08.2022 05:34

Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Valvottiin, katsottiin netflixistä leffoja, saunottiin..kaikkea rentoa ja mukavaa. Nukuin myös viikonloppuna pitkään Jonnekkin kahteentoista asti. Oli mukavaa nukkua eikä tarvinnut katsoa kelloa koko ajan. Join viikonloppuna siideriä ja lonkeroa oli hyvää kylmänä. Nyt en aijo hetkeen taas juoda alkoholia ajattelin pitää muutaman viikon tauon siitä mikä vaan tekee hyvää.
Siinä säästää rahaakin aika kivasti kun ei juo koko aikaa. Uusi viikko alkaa ja mä heräsin tuossa puoli neljältä aloin heti keittämään aamukahvia.
Oli hyvää koska viikonloppuna mä en juonut yhtään kahvia. Se on hassua kun olen poikaystävän luona, niin en juo koskaan silloin kahvia.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Masennuslääkettä ja leponexia on niin niitä ei tarvitse hakea tällä viikolla. Karpalokapseleita pitää hakea lisää ne alkavat loppua. Pyykkiä pitää pestä tänään ja käydä kaupassa. Tänään alkaa salkkarit! Pakko katsoa uusin jakso mtv palvelusta. Mä katson sieltä aina kaikkia sarjoja pystyy katsomaan koska vaan. Katson sen jakson vasta illalla. Tänään aijon lenkkeillä. Teen päivällä nyt pitkän lenkin niin saa liikuntaa taas. Viikonlopun makoilin vaan poikaystävän sängyssä en liikkunut mihinkään. Tässä kuussa aloitan kuntosalin kaverin kanssa aloitetaan se. Mennään yhdessä salille treenaamaan se on kivempaa kaverin kanssa. Mulla on paljon davidin urheiluvaatteita niin käytän niitä salilla. Aijon ehkä ostaa jossain vaiheessa sitten lisää niitä kun tulee uusia tuonne tokmannille. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pitää katsoa nuo pyykit mitkä vien jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.