IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alan nyt olla vähän pirteämpi mitä alkuviikosta ja se on hyvä. Huomenna näen poikaystävän olen menossa sen luokse viettämään viikonloppua.
Odotan jo innolla että näemme. Olen lähdössä vasta illalla koska poikaystävällä on työpäivä. Käydään sitten kaupoilla hakemassa ruokaa ja juotavaa mä tosiaan päätin etten juo yhtään alkoholia vaan limua.
Siinä myös säästää muutaman euron nyt kun en osta viiniä tai siideriä.
Kun katsellaan netflixiä viikonloppuna niin pitää ostaa jotain mässyä. Mun tekee kauheasti mieli irtokarkkeja ja sipsiä niitä voisi ostaa.
Tänään aijon siivota ja pestä pyykkiä. Alan kohta imuroimaan pyykit vien hetken päästä. Onneksi on koko aamu aikaa siivota niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Ihme ja kumma en ole katsonut pariin päivään love islandia. Ollut pieni tauko sen katsomisesta. No tänään varmaan taas katson sitä. Salkkareita olen katsonut joka päivä se menee koko ajan jännäksi. Siinä vaan tapahtuu koko ajan ja on ollut hauskoja kohtauksia siinä mille olen nauranut. Tuonne mtv palveluun on tullut uusi kausi The Harlins mä tykkään siitä. Katsoin eilenä ne pari uutta jaksoa mitä oli tullut. Se on jotenkin semmoinen positiivinen ohjelma missä on paljon iloa ja onnea kiva katsoa sitä. Ajatella että ulkona on jo tähän aikaa pimeää
syksy on alkanut. Pitää alkaa kaivaa vaatekaapista kaikkia syysvaatteita eli huppareita ja housuja. Tekisi kovasti mieli shoppailla uusia vaatteita.
Yhden kaverin kanssa suunniteltiin että tässä syksyllä tehtäisiin shoppailureissu. Käytäisiin syömässä hyvää ruokaa ja shoppailua. Vihdoinkin mä pääsen sitten sinne New yorker liikkeeseen ja cubukselle ne on mun lempi vaateliikkeet tällä hetkellä. Toivon että löydän sitten kivoja vaatteita niistä liikkeistä. Nyt otan aamulääkkeet onneksi aamukahvi herätti. Jee, huomenna alkaa sitten taas viikonloppu! Perjantai on viikon paras päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.