IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uunimakkaraa ja perunoita.Tiistai 30.08.2022 05:44

Oli eilenä hyvät treenit salilla. Aloitin nyt alkuun pienillä painoilla ja aijon lisätä niitä pikkuhiljaa. Lihakset eivät tulleet onneksi kipeiksi ekalla kerralla huomenna olen menossa uudestaan salille. Alan tosiaan käydä pari kertaa viikossa. Se on hyvä että on innostusta treenaamiseen mikä tekee vaan kropalle ja mielelle hyvää. Pääsee purkamaan paineita jos niitä on vitutusta ja masennusta. Tänään on taas jalkapallopelit iltapäivällä innolla olen menossa peleihin. Viime viikolla oli hyvät pelit sain tehtyä muutaman maalin. Yritän tänään taas tehdä monta maalia eli olen taas alkuun hyökkääjä. Kävin eilenä verikokeissa niin ajat oli 10 minuuttia myöhässä. No se ei haitannut koska mulla ei ollut mikään kiire. Vettä satoi aika kivasti kun menin pyörällä. Onneksi oli kunnon takki päällä mikä suojasi vesisateelta. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Paljon parempi olo on mitä viime viikolla. Enää ei väsytä ja olen taas oma iloinen itseni.
Tänään pitää pestä pyykkiä eilenä ei huvittanut pestä. Hyvin on koko tämä aamu aikaa hoitaa nuo pyykit. Teen ruoaksi tänään uunimakkaraa ja perunoita. En ole pitkään aikaan syönyt uunimakkaraa nyt teki mieli sitä.
Pitää olla uunissa 20 minuuttia laitan juustoa niiden makkaroiden päälle.
Ostin eilenä kaupasta kunnon oltermanni juustoa. Huomenna teen ruoaksi tonnikalakastiketta ja pastaa hyvät ruoat parille päivälle. Tänään aijon soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. Soitellaan aina joka viikko. Olisi kiva nähdä sitä koska ei olla nähty pitkään aikaan. Pitää ehdottaa sille koska nähtäisiin. On vähän ikävä sitä ihmistä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota taas tätä keittiötä.
Pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. Tarkistan samalla pyykit mitä pitää pestä.
Tästä tulee varmasti mukava päivä aamu alkanut hyvin. Join äsken ison kupin mustaa kahvia niin se herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.