IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta alkaa Big brother :)Perjantai 02.09.2022 06:04

Mukavaa kun viikonloppu taas alkaa. En ole nyt tänä viikonloppuna menossa mihinkään olen täällä kotona. Vietän rennon viikonlopun mihin kuuluu: Aamulenkille toisen lenkin teen päivällä, sarjojen ja ohjelmien katsominen, päikkärit, herkuttelua..tottakai aamuisin blogin kirjoittamista.
Se on kivaa kun ei ole mikään kiire saa rauhassa olla ja tehdä nuo asiat.
Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä. Eilenä oli mukava päivä eikä onneksi ahdistanut yhtään. Uskon että viikonloppu menee varmasti mukavasti. Tänään on tullut asumistuki mikä on hyvä juttu. Kelalta tulee lisää rahaa ensi viikolla niin saan maksettua vuokran.
Raha asiat ovat mulla hyvässä kunnossa. Sekin on hyvä että mulla on myös säästötili missä on myös rahaa. Sieltä otan rahaa vaan silloin jos mulla on jokin hätätilanne jos rahat ei riitä. En ole joutunut onneksi ottamaan sieltä koska hyvin on tuo asumistuki ja kelan rahat riittäneet joka kuukausi. Tänään aijon käydä kaupassa ja tokmannilla. Ajattelin ostaa vähän herkkuja viikonlopuksi. Mun tekee mieli jäätelöä ja suklaata. Tokmannilta mun pitää ostaa sukkia ja vessapaperia. Kun menen tokmannille niin katson samalla onko sinne tullut uusia david urheiluvaatteita. Katsoo jos vaikka ostan jotain david urheiluvaatteita. Vähän shoppailua mutta ei liikaa.
Eilenä katsoin taas love islandia ja ensitreffit alttarilla. Aijon varmaan taas jatkaa niiden katsomista tuossa viikonloppuna olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Big brother alkaa kohta ja olen innoissani. Teen silleen että vasta maanantaina katson sen ekan jakson kun ne menee sinne taloon en jaksa sunnuntaina valvoa. Onneksi ne kaikki jaksot voi katsoa koska vaan ruudusta. Toivon että tulee hyvä bb kausi. Siellä on nyt ihan uudet säännöt mitä viime kaudella. Nyt otan aamulääkkeet ja perjantai fiilis päälle alan kuunnella hyvää musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.