IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi viikko taas alkaa ja tänään mulla on jonkin verran ohjelmaa ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Aamulla käyn kaupassa, pesen pyykkiä, katson eilisen big brother jakson, illalla salitreenit ja hyvällä fiiliksellä olen menossa treenaamaan. En ole vielä päättänyt että mitkä salivaatteet laitan tänään päälle jotain piristävää väriä voisi laittaa. Eilenä oli ihan kiva päivä kävin pitkällä aamulenkillä, sitten nukuin sen jälkeen päikkärit ja loppupäivän katsoin taas love islandia. Olen kohta saanut katsottua kokonaan tuon love island brittiversion. Ajattelin sitten sen jälkeen katsoa love island USA kauden mikä on tuolla mtv palvelussa. Pakko sanoa että mä olen jäänyt ihan koukkuun tuohon ohjelmaan. Katson sitä melkein koko ajan jos mulla ei ole muuta tekemistä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja ei tarvitse hakea nyt mitään lääkettä kaikkia on. Masennuslääke riittää vielä varmaan neljäksi viikoksi jos nyt oikein laskin. Leponexia riittää parille viikolle. Rauhoittavia en ole syönyt yhtään ja se on hyvä. Niitä on kokonainen paketti vielä. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä. On semmoinen positiivinen ja iloinen olo toivon että tästä tulee hyvä viikko olen varmaan sitten taas menossa poikaystävän luokse tänä viikonloppuna. Päästään viettämään taas aikaa toistemme kanssa. Eli katsomme taas netflixiä koko viikonlopun. Pitää katsoa onko sinne tullut nyt mitään hyviä leffoja.
Niitä tulee aina välillä tuonne netflixiin. Olen tyytyväinen että otin netflixin takaisin koska mä katson sieltä aina noita sarjoja ja leffoja.
Eikä maksa kun jotain 11 tai 12 euroa kuukaudessa ja hyvin pystyn maksamaan sen. Nyt alan jakamaan lääkkeitä dosettiin, otan aamulääkkeet ja tiskaan. Niin ja kerään kaikki pyykit valmiiksi mitä pitää pestä. Laitan myös tuon mun sähköpotkulaudan lataukseen niin pääsen sillä kauppaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.