IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aloin katsomaan selviytyjät suomea.Keskiviikko 07.09.2022 05:52

Eilenä oli todella hyvät jalkapallopelit. Olin koko ajan hyökkääjä ja sain tehtyä ainakin 11 maalia. Pelasimme noin puolituntia siinä ajassa sai kyllä juosta. Tuli hyvä fiilis pelien jälkeen annoin kaikkeni siellä. Mulla oli ennen pelejä vähän kireä olo niin onneksi sai samalla purettua sitä pois kentällä.
Mun joukkue sitten voitti ylivoimaisesti. Ne oli viimeiset jalkapallopelit niin sitten ensi viikolla alkaa sähly. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä ei ole onneksi ahdistanut yhtään tällä viikolla. Olen elänyt hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi syön masennuslääkettä koska se lievittää ahdistusta.
Hyvä aina ottaa aamulla se lääke niin auttaa jo aika paljon. Aamulla ei onneksi ala ahdistamaan pahasti. Olen huomannut että jos alkaa ahdistaa niin se tulee sitten päivällä tai illalla. Siinä vaiheessa kun otan aina iltalääkkeet niin ne onneksi rauhoittaa ja saan nukuttua. Leponex lääke on samalla hyvä unilääke saan nukuttua hyvin joka yö. Tänään on taas salitreenit illalla. Hyvällä fiiliksellä olen menossa treenaamaan. Nyt aijon taas nostaa pikkuhiljaa painoja niin lihakset alkavat tottumaan. Viime maanantaina oli hyvät treenit. Aloin katsomaan tuota selviytyjät suomea. Tajusin eilenä että se on alkanut taas niin sain katsottua ekan jakson. Katson sen toisen jakson kun tulee hyvä hetki. Siellä on mun suosikkeja kuten Helmeri ja Niko Saarinen fanitan myös tuota Jasmiinaa. Haluan nähdä kuinka pitkään Jasmiina pysyy selviytyjissä. Tänään katson taas eilisen bb jakson. Mitäköhän siinä on taas tapahtunut? Innolla haluan nähdä. Mulla ei ole vielä suosikkeja siinä mutta kyllä niitä tulee kun katson. Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta hyvä ruoka tälle päivälle. Kaikki ainekset vaan vuokaan ja uuniin helppoa. Tänään maksan vuokran pois koska kelalta on tullut tänään rahaa. Maksan sen kohta tilille jää varmasti sen verran taas rahaa niin pärjää. Nyt en tuhlaa vaan aijon säästää. Päätin myös sen etten shoppaile hetkeen taas mitään. Silloin kun olin tokmannilla viime viikolla shoppailemassa niin se piristi. Laitan tänään päälle taas sen uuden neulepaidan minkä ostin. Aamulenkille menen taas tänään niin saa raitista ilmaa menen tuonne pururadalle. Hyvät liikunnat tänään lenkkeilyä ja salitreenit kroppa tykkää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.