IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En ole juonut alkoholia kuukauteen.Torstai 08.09.2022 05:50

En ole nyt kuukauteen juonut alkoholia tajusin tämän jo eilenä. Nyt on paha haluanko vielä jatkaa tätä tipatonta vai juonko nyt tänä viikonloppuna? Pakko sanoa että tämä on vaan tehnyt hyvää kun en ole juonut. On enemmän energiaa ja pirteä olo eikä ole myöskään masentanut. Suosittelen tipatonta kuukautta kaikille kannattaa kokeilla!
Siinä myös säästää aika kivasti rahaa kun ei osta alkoholia.
Jos juon tänä viikonloppuna niin ostan viiniä ja siideriä. Tajusin että en ole juonut viiniä varmaan pariin kuukauteen. Eilenä olin salilla ja hyvät treenit oli. Annoin kaikkeni taas siellä ja tuli hyvä olo sen jälkeen. Ensi viikon maanantaina taas treeneihin. Kohta alan siivota eilenä jo imuroin niin tänään pitää mopata lattiat, pestä vessa ja hoitaa pyykit. Niin ja vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Onneksi tässä on aamulla aikaa tehdä kaikki niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Aijon mennä lenkille tänään niin tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Toivon että aurinko vaikka paistaisi. Olen nyt katsonut big brotheria ja lukenut mitä siinä on viime aikoina tapahtunut. Marko lähti talosta eilenä. Harmi koska mä tykkäsin siitä asukkaasta.
Nyt innolla katson kun sinne taloon menee pari uutta asukasta. Pakko sanoa että mä olen alkanut tykätä Sofiasta se on yksi mun suosikki tällä hetkellä. Se on vaan jotenkin iloinen ja positiivinen ihminen. Muita suosikkeja mulla ei ole tällä hetkellä mutta kyllä niitä tulee kun seuraan big brotheria. Nyt on hyvä bb kausi koska siinä tapahtuu koko ajan jotain. Nyt otan aamulääkkeet, laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle ja siivoukset jatkuvat. Viikonloppu odotellen aijon vaihtaa silloin maisemaa mikä tekee hyvää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.