IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi viikko taas alkaa pakko sanoa että nää viikot menee todella nopeasti.
Mulla on todella hyvä olo tällä hetkellä ja uskon että tästä on tulossa mukava viikko. Heräsin jo ennen herätyskelloa tänään ja aamukahvit join äsken. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti, pyykinpesua ja salitreenit illalla. Huomenna ajattelin tehdä ruoaksi jauhelihakeittoa en ole syönyt sitä pitkään aikaan. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin niin tällä viikolla pitää hakea leponexia ja karpalokapseleita. Rahaa tulee taas niin saan maksettua vuokran pois ja yhden toisen laskun. Onneksi mulla on raha asiat hyvässä kunnossa. Voin sanoa että se tuo iloa mun elämään. Kyllä raha tekee minut onnelliseksi. Suunniteltiin tosiaan yhden mun kaverin kanssa että tehdään shoppailureissu tuossa marraskuussa. Käydään syömässä jossain ja shoppaillaan Aijon todellakin mennä New yorker liikkeeseen ja cubukselle. Ne on mun lempi vaateliikkeet. Haluaisin ostaa cubukselta vaikka jotkut kivat olohousut ja hupparin. Olo asuja ei ole koskaan liikaa. Laitan en aina illalla päälle kun tulen suihkusta. Mietin pitäisikö ostaa jossain vaiheessa uudet farkut?
Mulla on parit farkut mitä en ole pitänyt kyllä kauheasti päällä on hyvässä kunnossa vielä. Taidan nyt eka käyttää niitä ennen kun ostan uudet.
Siinäkin säästää kun ei nyt osta uusia. Mathias lähti onneksi bb talosta
ihan hyvä koska se oli aika tylsä. Nabaz on talossa vielä ja se on hyvä koska on mun suosikki. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu big brotherissa. Salkkarit tulee taas tällä viikolla niin sitäkin pitää katsoa.
Nyt alan jakamaan lääkkeitä dosettiin, tiskaan, ja kerään pyykit valmiiksi. Kauppaan menen jossain vaiheessa tässä aamulla. Kauppalappu on tehty valmiiksi niin tiedän mitä haen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.