IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kroppa on vähän kipeä.Torstai 06.10.2022 05:18

Huomasin tuossa että kroppa tuli vähän kipeäksi noiden sählypelien jälkeen. Paikat tuntuu vieläkin kipeiltä mutta kyllä se siitä. Olin eilenä salilla niin treenit teki hyvää vähän noille mun lihaksille. Jalat on olleet eniten kipeimmät. Nyt pitäisi vähän venytellä noita lihaksia.
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Viikko on mennyt ihan hyvin. Pahaa ahdistusta ei ole ollut yhtään viikon aikana ja se on hyvä. Nautin taas täysillä tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Vaikka ulkona on märkää ja pimeää niin se ei lannista minua. Olen silti iloinen ja positiivinen. Mulla on todella paljon hyviä asioita elämässä mitkä tuo mulle paljon iloa. Tärkein niistä ovat ystävät. Olen tuntenut kaikki mun kaverit jo vähän yli 12 vuotta. Niitä on muutama ja olen iloinen että ystävyys on kestänyt kaikki nämä vuodet. Voin luottaa niihin ne on mun tukena ja mä tuen niitä.
Kaikilla mun kavereilla on asiat hyvin tällä hetkellä niin ei tarvitse olla huolissaan. Kävin eilenä apteekissa niin nyt on taas leponexia ja karpalokapseleita. Sain tällä viikolla uuden verikoe ajan niin se on 24 päivä lokakuuta. Tänään pitäisi taas siivota ja pestä pyykkiä. Aloitin jo eilenä siivoukset. Sain imuroitua koko kämpän. Nyt pitää enää mopata lattiat, pestä vessa ja pyyhkiä tasot. Pyykit vien hetken päästä. Aijon tänään jatkaa big brotherin katsomista olen muutaman jakson jäljessä.
En ole edes nyt lukenut uutisia siitä mitä on viime aikoina tapahtunut siinä. No haluan yllättyä sitten kun katson. Kun tulin eilenä illalla salilta niin en jaksanut katsoa salkkareita. Katson tänään sitten molemmat jaksot. Nyt hyvää musiikkia soimaan ja siivoukset jatkuvat. Aamukahvi onneksi herätti niin nyt olen ihan hereillä ja pirteä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.