IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kivaa viettää lauantaina parhaan kaverin synttäreitä. Ostin sille synttärilahjaksi hienon muumimukin ja suklaata. Paras kaveri tykkäsi paljon siitä lahjasta. Tuli juotua vaikka mitä lauantaina ja sunnuntaina kun heräsin niin oli kiva päänsärky ja ällö olo. En onneksi oksentanut. Kun pääsin kotiin niin menin makoilemaan sohvalle lepäämään. Kun oli levännyt siinä tarpeeksi niin lähdin vielä tekemään lenkkiä. Oli pakko päästä ulkoilemaan kun aurinko paistoi eilenä. Nyt olo on tällä hetkellä ihan ok ei enää ole pää kipeä väsynyt olo on vielä mutta kyllä se siitä.
Heräsin tänään taas aikaisin ja join äsken aamukahvit. Uusi viikko taas alkaa ja saa nähdä millainen viikko on tulossa. Toivon että tulisi kiva viikko. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja nyt on kaikkia lääkkeitä ei tarvitse mennä apteekkiin. Tänään pitää käydä taas kaupassa ja pestä pyykkiä. Salitreenit on illalla ja sinne menen ihan mielelläni niin saa kroppaa vähän liikkeelle viikonlopun jälkeen. Kun kävin perjantaina tokmannilla niin ostin sieltä semmoisen pienen uuden laukun mikä on vihreän värinen. Ihastuin siihen maksoi vaan 20 euroa. Sitä on hyvä käyttää myös kesällä puhelin ja lompakko mahtuu hyvin siihen laukkuun.
Näin poikaystävän perjantaina niin se toi mulle ylläriksi suklaata. Se ostaa aina mulle välillä suklaata koska se tietää että tykkään siitä niin paljon.
Oli kiva nähdä sitä. Aleksi lähti bb talosta eilenä harmi koska mä tykkäsin siitä asukkaasta. Ei tullut yllätyksenä että Reeo jäi taloon. Saa nähdä mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu big brotherissa. Kuudes viikko alkaa puoliväli. Nyt alan jakamaan lääkkeitä dosettiin ja otan aamulääkkeet. Sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Uskon että tulee ihan mukava päivä. Innolla treenaamaan tänään salille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.