IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna vihdoinkin treenaamaan salille.Sunnuntai 06.11.2022 06:09

Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa käytiin yhdessä tokmannilla. Yllätyin siitä että poikaystävä halusi ostaa uusia vaatteita. Mä ostin vaan hujanaa ja uuden lukon tuohon mun polkupyörään. Harvoin mä näen että poikaystävä ostaa vaatteita mutta se on vaan hyvä juttu. Oli kiva nähdä sitä ja se alkaa jo toipumaan koronasta on onneksi paremassa kunnossa.
Onneksi se on nyt vaan levännyt kaikki nämä viime päivät eikä ole mennyt töihin. Huomenna alkaa uusi viikko ja aijon aloittaa vihdoinkin salitreenit olen todella innoissani siitä. Pääsee kunnolla taas liikkeelle ja tekee vaan kropalle hyvää.
Olen huomenna illalla menossa treenaamaan silloin on hyvin aikaa. Pitäisi alkaa suunnitella mitä ruokia teen ensi viikolla. Mun tekee mieli jotain uuniruokaa ja sitten vaikka joku kastike ja pastaa. No suunnitelen tänään ne ruoat ja teen kauppalapun menen alkuviikosta kauppaan. Otan kohta aamulääkkeet ja alkuviikosta mun pitää hakea lisää leponexia. Saan sitä lääkettä taas kun kävin verikokeissa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä mutta kohta mun pitää taas hakea lisää karpalokapseleita. Syön niitä joka ikinen päivä ja voin sanoa että mitään tulehduksia ei ole tullut. Tänään aamulenkille taas niin päivä lähtee sillä hyvin käyntiin. Kävin eilenäkin aamulenkillä ja pakko sanoa että mulla oli kylmä vaikka kävelin. Heti kun pääsi kotiin niin viltin alle sohvalle. Huomaa että ulkona alkaa jo olla aika kylmä. Mä kaivoin eilenä vaatekaapista jo mun yhden talvitakin esiin mitä aijon nyt alkaa käyttämään. Se on luhta myymälästä ostettu ja voin sanoa että on lämmin takki. Äiti osti sen mulle joululahjaksi viime jouluna. Joulu alkaa jo lähestyä ja olen innoissani siitä että pääsee ostamaan joululahjoja kavereille siitä tulee hyvä fiilis kun löytää niille jotain kivaa lahjaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.