IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jännittää paljon.Lauantai 19.08.2023 06:45

Mukavaa kun on viikonloppu niin saa taas levättyä ja kerätä voimia ensi viikkoon olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä nautin siitä taas kun pystyy koska jossain vaiheessa mua alkaa sitten ahdistaa ja vituttaa ihan kaikki elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää nyt aijon nauttia tästä viikonlopusta ja siitä että ei ole kiire ajattelin nukkua tänään päikkärit ja ennen niitä aijon käydä aamulla lenkillä ellei sada vettä.
Kävin eilenä tokmannilla niin ostin vähän sipsiä ja suklaata ajattelin herkutella nyt kun on viikonloppu. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit hyvin oli eilinen aamu hoitaa ne pesen pyykkiä seuraavan kerran maanantaina taas.
Paras kaveri lähti viikoksi kreikkaan tänään soitin sille eilenä ja toivotin hyvää matkaa se lupasi soittaa mulle sieltä sitten jossain vaiheessa tietää sitten että sillä on kaikki hyvin siellä. Odotan tietoa siitä koska mulla alkaa ne työt ehkä ensi viikolla tulee enemmän tietoa siitä ärsyttävää on tämä odottaminen koska jo muutenkin jännittää se asia ja hermoilee että koska aloitan onneksi semmoista iloista jännitystä ei ahdista onneksi kun tietää että kun menen sinne niin tutut työkaverit ovat vastassa mut otetaan varmasti hyvin vastaan kaikki ovat innoissaan kun palaan.
Tänään ajattelin katsoa pitkästä aikaan netflixiä löysin pari sarjaa mitä voisin alkaa katsomaan ja pitäisi jatkaa sitä the good doctor sarjaa eteenpäin en ole katsonut sitä pitkään aikaan olen siinä neljännellä kaudella odotan innolla että tulee uusia kausia siitä sarjasta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä iloinen ja positiivinen fiiilis on tällä hetkellä otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musaa mukavaa kun huomenna on sitten sunnuntai vielä niin voi ottaa rennosti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.