IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Työpäivä :)Tiistai 12.12.2023 05:35

Työpäivä pitkästä aikaan olen ollut kipeä ja itsenäisyyspäivä niin en ole käynyt töissä. Mulla on vielä tämä ja ensi viikko töitä, sitten alkaa parin viikon joululoma. Aika kiva niin saa sitten olla vaan ja kerätä voimia lomalla. Viikko alkanut onneksi ihan hyvin eilenä oli vähän väsynyt olo viikonlopun jälkeen ei alkanut ahdistaa onneksi tai tullut mitään huonoa oloa. Tällä hetkellä mun olo tuntuu hyvältä ja kivaa mennä töihin niin näkee taas ihmisiä. Sählyryhmä on nyt joulutauolla niin menen lenkille tuossa iltapäivällä työpäivän jälkeen, niin tulee edes jotain liikuntaa.
Olin eilenäkin pitkällä lenkillä tuolla ulkona niin kiva ilma koska on lunta eikä niin kamalan kylmä. Puen aina lämpöisesti kun lähden ulos eli talvitakkia ja toppahousut laitan päälle. Mulla on kunnon Luhta merkkinen talvitakki minkä äiti osti mulle muutama vuosi sitten ja hyvin se takki kestänyt ja kestää varmasti edelleen vihreän värinen myös lämmin päällä. Aijon tänään laittaa päälle sen uuden villapaidan töihin minkä ostin siltä vaatemyyjältä se on niin pirteän värinen sitten sen kanssa yhdet housut nyt ei ole vaatekriisiä onneksi. Aamukahvi herätti taas tänä aamuna otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu. Onneksi kun ottaa sen masennuslääkkeen aamuisin niin se lievittää hyvin ahdistusta eikä huonoa oloa tule sitten heti aamusta siinä lääkkeessä se hyvä puoli.
Onneksi syön sitä joka ikinen aamu en todellakaan lopeta sen lääkkeen syömistä olen syönyt masennuslääkkeitä 14 vuotiaasta asti on ollut eri merkkisiä masennuslääkkeitä mun elämän aikana. Leponex lääkettä aloin syömään 17 vuotiaana kun sairastuin skitsofreniaan voin sanoa sen että on paras psyykelääke tuohon mun sairauteen. Harhat eivät tule niin helposti kun syön sitä lääkettä se samalla rauhoittaa illalla ja saan sen avulla joka yö hyvin nukuttua. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy elämään tätä elämää edes jotenkin kaikki on aika hyvässä tasapainossa eikä ole huolia tai murheita tällä hetkellä. Välillä huonoja päiviä tulee mutta niistä kyllä jotenkin selviää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.