IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Työpäivä :)Tiistai 12.12.2023 05:35

Työpäivä pitkästä aikaan olen ollut kipeä ja itsenäisyyspäivä niin en ole käynyt töissä. Mulla on vielä tämä ja ensi viikko töitä, sitten alkaa parin viikon joululoma. Aika kiva niin saa sitten olla vaan ja kerätä voimia lomalla. Viikko alkanut onneksi ihan hyvin eilenä oli vähän väsynyt olo viikonlopun jälkeen ei alkanut ahdistaa onneksi tai tullut mitään huonoa oloa. Tällä hetkellä mun olo tuntuu hyvältä ja kivaa mennä töihin niin näkee taas ihmisiä. Sählyryhmä on nyt joulutauolla niin menen lenkille tuossa iltapäivällä työpäivän jälkeen, niin tulee edes jotain liikuntaa.
Olin eilenäkin pitkällä lenkillä tuolla ulkona niin kiva ilma koska on lunta eikä niin kamalan kylmä. Puen aina lämpöisesti kun lähden ulos eli talvitakkia ja toppahousut laitan päälle. Mulla on kunnon Luhta merkkinen talvitakki minkä äiti osti mulle muutama vuosi sitten ja hyvin se takki kestänyt ja kestää varmasti edelleen vihreän värinen myös lämmin päällä. Aijon tänään laittaa päälle sen uuden villapaidan töihin minkä ostin siltä vaatemyyjältä se on niin pirteän värinen sitten sen kanssa yhdet housut nyt ei ole vaatekriisiä onneksi. Aamukahvi herätti taas tänä aamuna otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu. Onneksi kun ottaa sen masennuslääkkeen aamuisin niin se lievittää hyvin ahdistusta eikä huonoa oloa tule sitten heti aamusta siinä lääkkeessä se hyvä puoli.
Onneksi syön sitä joka ikinen aamu en todellakaan lopeta sen lääkkeen syömistä olen syönyt masennuslääkkeitä 14 vuotiaasta asti on ollut eri merkkisiä masennuslääkkeitä mun elämän aikana. Leponex lääkettä aloin syömään 17 vuotiaana kun sairastuin skitsofreniaan voin sanoa sen että on paras psyykelääke tuohon mun sairauteen. Harhat eivät tule niin helposti kun syön sitä lääkettä se samalla rauhoittaa illalla ja saan sen avulla joka yö hyvin nukuttua. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy elämään tätä elämää edes jotenkin kaikki on aika hyvässä tasapainossa eikä ole huolia tai murheita tällä hetkellä. Välillä huonoja päiviä tulee mutta niistä kyllä jotenkin selviää.

Nopeasti aika menee.Maanantai 11.12.2023 05:38

Todella kiva lauantai ilta oli parhaan kaverin luona sen seura niin piristi mun mieltä ja hyvät jutut kun juteltiin ja juotiin siinä samalla. Join sen verran ettei tullut niin huono olo sunnuntaina pää vaan oli vähän kipeä ja väsynyt olo. Suunniteltiin että seuraavaksi vietetään mun synttäreitä ja ystävänpäivää tuossa helmikuussa. Jouluun on enää alle pari viikkoa pakko sanoa että aika menee liian nopeasti kohta vaihtuu vuosi. Voin sanoa että tämä vuosi on ollut ihan paras paljon hyviä asioita on tapahtunut ja tärkein niistä on ollut se että pääsin entiseen työpaikkaan takaisin ja mulla työt jatkuu siellä toistaiseksi.
Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu ihan ok vielä toivon että ahdistusta tai huonoa oloa ei nyt tule vähän on väsynyt olo. Aijon tänään tehdä pitkän lenkin tuossa myöhemmin päivällä nyt kun mulla on tuo kuntosali tauolla joulukuun aloitan salitreenit tammikuun alussa taas. Kuulin että sählyryhmä jatkuu myös vasta tammikuussa siitäkin on joulutauko. Mulla on sitten töistä parin viikon joululoma mikä on aika kiva pääsee nauttimaan joulusta ja siitä kun ei ole kiire voi vaan olla ja siinä samalla saa levättyä.
Jaan kohta viikonlääkkeet taas dosettiin mitään ei tarvitse hakea kaikki lääkkeet riittävät toistaiseksi sain verikoe ajan taas niin se on viikon päästä maanantaina. Maksan kohta vuokran niin saa senkin tehtyä ja alan pesemään pyykkiä mitä on taas kiva pyykkivuori. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna keitin aika vahvaa kahvia. Tästä tulee varmasti hyvä päivä näen mun kaveria iltapäivällä menen sen luokse kylään sen seura piristää mieltä meillä on aina niin hyvät jutut kun aina näemme huumoria on paljon meidän ystävyydessä.

Onneksi en enää polta tupakkaa.Perjantai 08.12.2023 06:00

Ihanaa, huomenna näen parhaan kaverin pitkästä aikaan vietetään kiva lauantai ilta höpötellään, juodaan ja herkutellaan sekä valvottaan niin pitkään kun jaksetaan. Päästään vaihtamaan toisilemme joululahjat mä ostin parhaalle kaverille parit semmoiset pörrösukat ja suklaata. Olen ihan varma että saan siltä ainakin suklaata niinkuin joka joulu. Eilenä oli hyvä päivä tapasin tutun vaatemyyjän se tuli käymään taas mikä oli iloinen yllätys ostin siltä hienon pinkin villapaidan mikä maksoi vaan 25 euroa. Se myyjä sanoi että tulee keväällä sitten taas käymään mä näen sitä aina muutaman kerran vuodessa kun se käy välillä täällä ja se myy semmoisia vaatteita mitä ei myydä missään muualla. Päätin että se villapaita minkä ostin niin oli joululahja itselle ajattelin ottaa sen tänään jo käyttöön ja aijon laittaa sen töihinkin päälle sitten ensi viikolla. Nopeasti on viikko mennyt taas tuntuu että äsken olisi ollut perjantai. Aijon unohtaa kaikki huolet ja murheet viikonlopun ajaksi ja aijon vaan nauttia viikonlopusta.
Voin sanoa sen että nyt mun tekee mieli taas alkoholia kun en ole juonut kuuteen viikkoon. Haluan olla humalassa musta tulee vaan entistä iloinen ja mä vaan nauran ja sitten seuraavana päivänä aina väsyttää ja pää on kipeä.
Tässä tulee kyllä jonkun verran taas juotua koska uusi vuosi alkaa lähestyä myös ja mun synttärit. Ehkä pidän sitten helmikuun taas tipatonta kuukautta se olisi aika hyvä siinä säästää kivasti sitten rahaa kun ei juo sekä olokin tuntuu varmasti paremmalta. Alkoholi on mun ainoa pahe siitä olen tyytyväinen etten polta tupakkaa se on aika kallista nykyään sekä se haisee todella pahalta. Rahaa menee vaan savuna ilmaan kun polttaa ei mitään järkeä. Mä poltin tupakkaa viimeksi 13 vuotta sitten ja lopetin sen silloin mikä oli todella hyvä päätös. Voin sanoa että olen säästänyt sen jälkeen todella paljon rahaa ja edelleen. Otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia tästä tulee hyvä viikonloppu.
Mukavasti meni itsenäisyyspäivä heti aamusta siivosin ja pestyä pyykkiä, niin tänään voi ottaa vähän rennommin sain matot tuuletettua nyt sekin on vihdoinkin tehty. Vietin itsenäisyyspäivää pienellä porukalla missä oli monta mun hyvää ystävää syötiin todella hyvää ruokaa lihaa, kermaperunoita, salaatteja, leipää ja jälkkäriksi oli juustokakkua sekä kahvia. Siinä sitten ainakin vietettiin parisen tuntia sen jälkeen kävin kaverin kanssa lidlissä mun piti ostaa kahvia lisää koska alkoi loppumaan. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä ja eilenä olin taas oma iloinen itseni muiden kanssa. Ahdistus ja kaikki huono on onneksi taas takanapäin ja mä aijon nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta. Odotan jo innolla viikonloppuna niin näkee pitkästä aikaan parhaan kaverin ja päästään viettämään kivaa lauantai iltaa. Juon taas pitkän tauon jälkeen alkoholia mutta ei haittaa pidän tipatonta kuukautta jossain vaiheessa taas. Mä tykkään olla välillä humalassa ja alkoholi on mun ainoa pahe enkä ota silloin ollenkaan lääkkeitä kun juon niin ei tule niin huonoa oloa. Kävin apteekissa niin nyt on taas kaikkia lääkkeitä masennuslääkkeet ja leponexit. Onneksi saan aina masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi niin ei tarvitse jatkuvasti hakea sitä verikokeet mulla on taas tässä kuussa jossain vaiheessa ennen joulua. Tänään ulkoilemaan kun on hyvin aikaa menen tuossa päivällä lumi kyllä niin piristää koska se tuo niin paljon valoa päivään. Toivon että tää lumi on myös sitten jouluna. Ai niin uudet tempparit jaksot ovat taas tulleet ne pitää katsoa pakko sanoa että nyt on aika mielenkiintoinen kausi mä olen niin jäänyt koukkuun siihen ohjelmaan Jyrke on paras siellä hienoa nähdä siinä ohjelmassa että se ei juo alkoholia. Haluan niin nähdä sitten ohjelman lopussa ketkä parit ovat sitten yhdessä ja ketkä eivät niin parasta kun siinä on paljon draamaa vähän niinkuin salkkareissa.
Itsenäisyyspäivä suomi täyttää jo 106 vuotta vietän sitä tänään hyvässä porukassa missä on monta mun ystävää mukana syödään hyvää ruokaa ja ollaan vaan. Mulla on pieni vaatekriisi mitä puen sitten päälle?? No katson nuo vaatteet hetken päästä. Ajattelin ainakin laittaa legginsit koska ne tuntuvat hyvältä päällä pitää lakata kynnet, laitan korvikset ja rannekorut ranteisiin aijon tänään näyttää nätiltä. Eilenä oli onneksi hyvä päivä sain mennä jo kaupoille laitoin maskin vaan naamaan kävin eilenä tokmannilla niin sain ostettua nyt kaikki joululahjat meni vaan 35 euroa. Löysin kavereille ja poikaystävälle lahjat nyt on hyvä mieli kun sain ne ostettua. Soitin eilenä parhaalle kaverille sovittiin että vietetään niitä pikkujouluja tänä viikonloppuna lauantaina kivaa päästään vaihtamaan joululahjat odotan innolla mitä paras kaveri on ostanut mulle lahjaksi. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä ja olen iloinen siitä että korona on taas sairastettu onneksi juuri ennen joulua ja uutta vuotta. Pakko kyllä sanoa että olokin tuntuu nyt paremmalta koska olen saanut kunnolla levättyä ja monta päivää mikä tuli kyllä tarpeeseen koska mulla on ollut paljon väsymystä ja ahdistusta sekä vielä harhat siihen päälle. Ajattelin jo tänään siivota niin huomenna voi ottaa taas vähän rennommin aijon tuulettaa mun matot niin saa senkin nyt hoidettua pyykkiä pitää pestä myös koska sitäkin on kertynyt kivasti kun olen ollut kipeä niin en ole jaksanut pestä niitä. Aamukahvi onneksi herätti mulla oli taas olo että en jaksa herätä mutta pääsin ylös se on jännä kun juo kupin mustaa kahvia niin heti sen jälkeen herää ja muutenkin päivä lähtee sillä käyntiin hyvin.
Mulle riittää päivän aikana onneksi vaan aamukahvi en juo enempää päivän aikana. Otan nyt aamulääkkeet ja vien pyykit sekä hyvät musat soimaan ja alan siivota onneksi on aamu aikaa tehdä ne ja nyt kun on intoa siivota.
Enää viimeinen karanteeni päivä onneksi nää päivät ovat menneet nopeasti on vaan tuntunut se, että pää on meinannut hajota kun olen nyt ollut neljän seinän sisällä. Huomenna näen ihmisiä ja pääsee viettämään itsenäisyyspäivää meitä on pieni porukka viettämässä sitä yhdessä paikassa on varmasti hyvät ruoat alkoholia emme juo siellä ollaan kaikki selvinpäin. Hyvä että sairastin koronan ennen joulua ja tänä viikonloppuna olisi sitten tarkoitus mennä viettämään pikkujouluja parhaan kaverin luokse. Menen tässä kohta joululahja ostoksille ennen sitä niin saa parhaalle kaverille joululahja hankittua. Eilenä tuli taas itku illalla mutta se vaan taas helpotti mun oloa. Sain onneksi ihan hyvin nukuttua viime yönä ja nyt kun heräsin tässä aamulla niin olo on paljon parempi otan kohta aamulääkkeet. Mulla on kiva pyykkivuori mitä en ole jaksanut pestä yritän huomenna aamulla hoitaa ne ja pitäisi myös siivota no nyt jaksaa kun on terve taas. Aijon tampata matot koska teen sen aina ennen joulua sitten mä imuroin ja moppaan joka ikisen nurkan. Ai niin ja pakastin pitää sulattaa jossain vaiheessa. Soitin eilenä töihin etten ole tänään tulossa ensi viikolla sitten taas menen kaikki menee hyvin taas ensi viikolla kun olen saanut tämän viikon olla ja levättyä olen taas oma iloinen itseni.
Aijon nukkua päikkärit koska on koko päivä aikaa nukkua sitten ajattelin ulkoilla niin saa happea ja raitista ilmaa. Pakko sanoa että tuo lumi piristää mun mieltä paljon koska päivällä on valoisampaa. Hyvät musat soimaan nyt ja tiskaan sekä katson youtubesta videoita siinä tää aamu mukavasti menee.

Enää pari päivää karanteenia.Maanantai 04.12.2023 06:14

Sain eilenä hyviä uutisia karaneeni enää kestää tämän ja huomisen päivän alan jo paranemaan koronasta pikkuhiljaa kuumetta ei ole ollut yhtään vähän vaan flunssainen olo olen siitä tyytyväinen ettei tauti tullut pahana päälle kiitos rokotusten mitkä otin hetki sitten. Olen vaan nukkunut ja levännyt nämä päivät mun sohvalla tänään yritän lähteä vähän ulkoilemaan en eilenä jaksanut vielä mennä olen ollut nämä kolme päivää sisällä niin luulen että ulkoilu varmasti vähän piristää. Pääsen sittenkin itse käymään apteekissa tällä viikolla lääkkeet riittivät vielä onneksi alkuviikolle saa haettua leponexit ja masennuslääkkeet asumistuki on tullut tänään ja eläke tällä viikolla niin on taas rahaa se tarkoittaa sitä että pääsee vihdoinkin ostamaan joululahjat ajattelin tällä viikolla käydä ostamassa ne tokmannilta. Tänään pitää soittaa töihin etten ole huomenna menossa sinne enkä ole menossa salille treenaamaan ja alkaa kuukauden tauko nyt siitä mikä tekee hyvää salitreenit jatkuvat sitten tammikuussa. Aijon ulkoilla ja lenkkeillä paljon niin siinä tulee hyvin liikuntaa. Nyt kun olen ollut nämä päivät neljän seinän sisällä niin on alkanut ahdistaa vähän ja pelännyt sitä että harhat tulee pahana päälle. Onneksi mulla on tuo tukihenkilö minkä kanssa voi aina sitten jutella jos nuo olot tulee ja ottaa rauhoittavan lääkkeen harhoihin jos ovat pahoja mä jouduin viime perjantai iltana ottamaan rauhoittavan lääkkeen koska mulla oli tosi huono olo ja pahat harhat.
Perjantain jälkeen mulla ei enää ole ollut onneksi harhoja mutta varaudun kyllä jos tulevat taas yllättäen. Otan aamulääkkeet ja alan tässä tiskaamaan ja kuuntelen vähän hyvää musiikkia sairaana on se hyvä puoli että ei tarvitse mennä mihinkään voi vaan olla ja levätä menen kohta takaisin nukkumaan.

Korona kolmatta kertaa.Sunnuntai 03.12.2023 05:55

Olen sairastunut mulla on korona tein eilenä sen testin niin näytti positiivista perjantai ja lauantai mennyt leväten sohvalla ja olen nukkunut paljon kuumetta ei ole onneksi ollut vähän flunssainen olo vaan ja kurkku kipeä. Hyvä että otin ne rokotukset tässä syksyllä niin tauti ei ole tullut pahana päälle nyt olen karanteenissa enkä voi ensi viikolla mennä töihin tai salille. No mulla ei ole onneksi tylsää koska mulla on netti ja paljon ohjelmia ja sarjoja mitä voin katsoa ajan kuluksi eilenä katsoin koko päivän uusi päivä sarjaa olen soitellut poikaystävälle niin ollut juttu seuraa. Mä olen ihan päivistä jotenkin sekaisin ei tunnu yhtään sunnuntailta saa nyt nähdä miten lääkkeiden kanssa koska en pääse apteekkiin hakemaan niitä alkuviikosta täytyy pyytää että mun tukihenkilö käy apteekissa mun puolesta mulla on masennuslääkkeet ihan loppu ja leponexit. Mulle tuodaan kyllä ruokaa niin en ole nälässä onneksi joku nyt huolehtii musta kun olen kipeä mulla on hyvä tukiverkosto ja jos tulee jotain huonoa niin voin soittaa mun tukihenkilölle. Tuntuu oudolta kun ei saa nähdä ihmisiä uskon että karanteeni menee nopeasti olen itsenäisyyspäivänkin karanteenissa olisin viettänyt sitä päivää hyvässä seurassa no ei voi mitään. Toivon että ensi viikon viikonloppuna pääsee sitten viettämään pikkujouluja parhaan kaverin kanssa mun karanteeni loppuu ensi viikon perjantaina juuri sopivasti. Olen vielä hetken koneella ja menen kohta takaisin nukkumaan nyt saa nukkua kun on kipeä. Ajattelin mennä tänään vähän ulkoilemaan niin ei tarvitse koko aikaa olla neljän seinän sisällä saa vähän raitista ilmaa.

Jyrke on paras temppareissa :)Perjantai 01.12.2023 06:13

Nyt kun heräsin tänä aamuna niin mun kurkku tuntuu vähän kipeältä saa nähdä tulenko mä kipeäksi? Täytyy mitata onko mulla kuumetta no onneksi tänään on aika rento päivä ja olen muutenkin viikonlopun kotona niin ei haittaa jos tulen nyt kipeäksi olin viimeksi kipeä keväällä paha tauti päällä ja melkein viikon ajan kuumetta joudun ihan menemään akuuttiin asti koska oli niin korkea kuume niin sain siihen silloin antibiootit mitkä auttoivat heti. Toivon että korona ei nyt tulisi vaikka olen saanut rokotukset tässä syksyllä se voi silti tulla kaikki on mahdollista. Eilenä sain katsottua tempparit jaksot pakko sanoa että hyvä kausi Jyrke on ihan paras siinä ja Jasmine mielenkiintoinen pariskunta pakko sanoa mä olen saman ikäinen kuin se Jyrke ja jotenkin samanlainen. Se on hieno nähdä ettei se käytä ollenkaan alkoholia siinä ohjelmassa että on ihan selvinpäin. Yritän itsekin juoda vähemmän alkoholia ja pitää tipattomia kuukausia joulukuussa ja tammikuussa tulee juotua mutta helmikuussa pidän taas tipattoman kuukauden. Tässä nyt tulee juhlittua joulua, uutta vuotta, mun synttärit on tammikuussa..elämä on nyt yhtä juhlaa ja aijon vaan nauttia. Otan kohta aamulääkkeet ja aijon ottaa ihan rennosti koko viikonlopun katson netflixiä, käyn lenkillä, herkuttelen..nukun päikkäreitä. Ensi viikolla pitää hakea kaikkia lääkkeitä leponexit ja masennuslääkkeet onneksi asumistuki tulee maanantaina niin on rahat niihin lääkkeisiin. Tästä tulee mukava päivä ja tänään kerkiää nukkua päikkärit. Mulla on suklaata ja lakuja mitä ostin eilenä tokmannilta niin herkuttelen niillä viikonlopun.

Kiva blogiteksti hävisi.Torstai 30.11.2023 06:52

Kirjoitin äsken pitkän blogin mutta se hävisi. No uutta pidempää tekstiä sitten taas huomenna alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä aamu alkanut ihan hyvin oli vaan semmoinen olo etten olisi jaksanut herätä onneksi aamukahvi herätti otan hetken päästä aamulääkkeet ettei unohdu tästä tulee varmaan ihan hyvä päivä menen lenkille tuossa myöhemmin kun olen saanut siivottua. Tänään aijon syödä pakkasesta pois ruokia koska pitäisi sulattaa jääkaappi jossain vaiheessa ennen joulua matot pitäisi myös tuulettaa ja mietin teenkö senkin tänään kun on aikaa aamusta siinä menee vaan hetki taidan tehdä niin saa senkin hoidettua.
Onneksi huomenna on perjantai ja viikonloppu taas alkaa. Ei ole vielä mitään tietoa mitä aijon tehdä viikonloppuna mutta kyllä se selviää. Aijon ottaa ihan rennosti vaan niin jaksaa ensi viikon. Onneksi vaan yksi työpäivä ensi viikolla keskiviikkona on itsenäisyyspäivä vapaa päivä. Sitten loppuviikko on aika rento ei ole mikään kiire minnekkään. Onneksi joulukuu on semmoinen rauhallinen ja rento kuukausi mistä mä tykkään. Sitten taas tammikuussa alkaa ihan kaikki ja tulee tekemistä taas. Uskon että kevät menee äkkiä. Mulla on paljon tekemistä ensi vuonna uusia juttuja on tulossa mistä olen innoissani.