IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna poikaystävän luokse.Torstai 15.02.2024 05:36

Hammaslääkäri tänään kello 12 sain kuulla että pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille olin sen luona viimeksikin. Onneksi ei jännitä yhtään mulla on aika rauhallinen ja hyvä olo ja se helpottaa että saa nyt tämän hoidettua pois alta. Innolla odotan laskua mitä sieltä tulee sitten.
Eilenä oli todella kiva ystävänpäivä sain taas paljon kortteja, suklaata ja poikaystävä kävi eilenä niin se toi mulle myös suklaata ja battery energiajuoman. Olen menossa huomenna sen luokse viettämään viikonloppua mikä on kiva juttu ei olla nähty kunnolla aikoihin koska tässä ollut kailenlaista. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä viikko mennyt hyvin ilman mitään ahdistusta tai harhoja. Olen nauttinut koko viikon tästä hyvästä olosta ja voin sanoa että tuo valo mikä on tullut niin sekin piristää mun mieltä paljon. Ihanaa kun kevät kohta alkaa ja innolla kesää odotellen. Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä vien pyykit hetken päästä sitten aloitan imuroimalla sekä moppaan lattiat vessan pesen viimeiseksi. Laitan hyvät siivous musat soimaan taustalle niin on kivempi siivota. Tein eilenä todella hyvää mifukastketta laiton siihen maustettua ruokakermaa ja tomaattimurskaa loput laitoin siitä pakkaseen ja syön myöhemmin sen. Eilenä oli illalla niin väsynyt olo niin tein kevyet treenit salilla ei jaksanut ihan täysiä ei sitä aina jaksa.
Kun pääsen tuolta hammaslääkäristä takaisin kotiin niin juon tuon battery energia juoman. Sen takia että selvisin sieltä hammaslääkäristä. Otan nyt aamulääkkeet ja vien pyykit sekä voisin alkaa pakkailemaan kamoja pikkuhiljaa mitä aijon ottaa poikaystävän luokse mukaan. Kaikkea rentoa vaatetta sitten otan mukaan mun kannettavan ja tabletin voi katsoa niillä animea ja muita sarjoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.