IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna poikaystävän luokse.Torstai 15.02.2024 05:36

Hammaslääkäri tänään kello 12 sain kuulla että pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille olin sen luona viimeksikin. Onneksi ei jännitä yhtään mulla on aika rauhallinen ja hyvä olo ja se helpottaa että saa nyt tämän hoidettua pois alta. Innolla odotan laskua mitä sieltä tulee sitten.
Eilenä oli todella kiva ystävänpäivä sain taas paljon kortteja, suklaata ja poikaystävä kävi eilenä niin se toi mulle myös suklaata ja battery energiajuoman. Olen menossa huomenna sen luokse viettämään viikonloppua mikä on kiva juttu ei olla nähty kunnolla aikoihin koska tässä ollut kailenlaista. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä viikko mennyt hyvin ilman mitään ahdistusta tai harhoja. Olen nauttinut koko viikon tästä hyvästä olosta ja voin sanoa että tuo valo mikä on tullut niin sekin piristää mun mieltä paljon. Ihanaa kun kevät kohta alkaa ja innolla kesää odotellen. Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä vien pyykit hetken päästä sitten aloitan imuroimalla sekä moppaan lattiat vessan pesen viimeiseksi. Laitan hyvät siivous musat soimaan taustalle niin on kivempi siivota. Tein eilenä todella hyvää mifukastketta laiton siihen maustettua ruokakermaa ja tomaattimurskaa loput laitoin siitä pakkaseen ja syön myöhemmin sen. Eilenä oli illalla niin väsynyt olo niin tein kevyet treenit salilla ei jaksanut ihan täysiä ei sitä aina jaksa.
Kun pääsen tuolta hammaslääkäristä takaisin kotiin niin juon tuon battery energia juoman. Sen takia että selvisin sieltä hammaslääkäristä. Otan nyt aamulääkkeet ja vien pyykit sekä voisin alkaa pakkailemaan kamoja pikkuhiljaa mitä aijon ottaa poikaystävän luokse mukaan. Kaikkea rentoa vaatetta sitten otan mukaan mun kannettavan ja tabletin voi katsoa niillä animea ja muita sarjoja.

Ystävänpäivä :)Keskiviikko 14.02.2024 05:58

Se on ystävänpäivä vuoden yksi tärkeimmistä päivistä tänään on kivaa mennä töihin ja nähdä kaikki ystävät ja tutut. Voin sanoa että mulla on paljon ystäviä mistä olen todella onnellinen. Näen ja kuulen niitä joka ikinen päivä ja ne antaa mulle todella paljon voimaa jaksaa. Mä olen niiden tukena ja ne tukee minua pystyn puhumaan ihan kaikesta niille.
Olen mun parhaan kaverin tuntenut nyt 15 vuotta ja olemme edelleen hyviä ystäviä tutustuttiin kun olimme molemmat 18 vuotiaita. Soiteltiin eilenä iltapäivällä hyvin menee parhaalla kaverilla niin ei tarvitse olla huolissaan. Tänään on salitreenit illalla teen niin kovat treenit että tuntuu. Puran vähän jännitystä pois koska mulla on huomenna se hammaslääkäri. No onneksi sen saa huomenna hoidettua pois alta hyvin siellä menee. Innolla odotan laskua mikä sieltä sitten tulee jos tulee iso, niin otan säästötililtä rahat siihen mä laskin että saan maaliskuun alussa siirrettyä säästötilille ainakin 70 euroa. Jee, siitä se summa sitten nousee pikkuhiljaa koko kevään kun siirrän säästötilille rahaa joka kuun alussa. Enää yksi iso meno tässä keväällä niin sitten se on hoidettu. Aamukahvi herätti onneksi otan kohta aamulääkkeet vaatteet olen valinnut mitä puen päälle töihin niin ei ole vaatekriisiä. Kun pääsen töistä kotiin niin teen ruoaksi mifukastiketta ja riisiä sillä ruoalla jaksaa sitten salilla treenata se on helppo ja nopea ruoka menee vaan noin puolituntia kun tekee. Olo on ollut koko viikon hyvä ei ole onneksi ollut yhtään mitään ahdistusta tai masennusta huomaa sen kun ei ole juonut alkoholia yli viikkoon, niin olo tuntuu todella hyvältä. Mä päätin että aijon pitää tipattoman kuukauden tässä keväällä mikä tekee todella hyvää ja säästää rahaa. Mun ei edes tee mieli alkoholia ja sekin on vaan hyvä. Haluan olla iloinen ja positiivinen koko ajan koska sellainen mä olen eli oma itseni.

Torstaina hammaslääkäriin.Tiistai 13.02.2024 05:58

No niin sain eilenä hammaslääkäri ajan kun soitin sinne se on tämän viikon torstaina kello 12. Hyvä että sain nyt ja että aika on tällä viikolla. Onneksi mä en pelkää yhtään hammaslääkäriä niin sinne on helppo mennä saa hampaan kuntoon. Eilenä oli tosi hyvä päivä tein ruokaa, näin kaveria, oli salitreenit illalla ja oli hyvät treenit annoin ihan kaikkeni siellä todella isoilla painoilla tein. Kävin verikokeissa ajat eivät onneksi olleet myöhässä siellä ulkona oli aika kiva sää kun kävelin sinne terveyskeskukseen ja takaisin.
Tänään menen töihin taas ja hyvällä fiiliksellä kivaa nähdä kaikki työkaverit taas meille tulee varmasti hyvä päivä töissä. Siellä on monta tuttua ja rakasta kaveria. Join aamukahvit äsken mikä onneksi herätti meinasin tänä aamuna nukkua pommiin sammutin herätyskellon tänä aamuna kun se soi jatkoin vielä hetken nukkumista sitten tajusin että nyt ylös. Tänään on sählypelit iltapäivällä kivaa mennä pelaamaan mulla on pelivaatteet jo valittu samat mitkä mulla oli eilenä salilla päällä. Koitan tehdä monta maalia tänään ja olen koko ajan sitten hyökkääjä. Varmaan pelataan se 40 minuuttia niinkuin viimeksi tai puolisentuntia. Otan kohta aamulääkkeet olen jo valinnut vaatteet mitkä pistän päälle tänään pitkä violetti huppari ja legginsit. Se huppari on ihanan lämmin päällä yksi mun lempi vaate minkä ostin joskus tokmannilta. Oli alennuksessa silloin maksoi vaan 20 euroa. Odotan sitä hetkeä että voi taas shoppailla kaikkea kivaa mutta ei ihan vielä koska tässä on pari menoa vielä mitkä pitää maksaa tässä keväällä toinen on se hammaslääkäri. Innolla odotan laskua sitten kun se tulee. Toivon että ei tule kamalan isoa laskua sieltä. Otan aamulääkkeet ja hyvät musat soimaan tästä tulee hyvä päivä mulla on todella hyvä ja iloinen fiilis päällä olen taas oma itseni. Mikään ei nyt ahdista tai masenna.

Soitan tänään hammaslääkäriin.Maanantai 12.02.2024 05:54

Soitan tässä aamusta sinne hammaslääkäriin ja varaan ajan että ne tekee jotain tuolle hampaalle mikä lohkesi tuossa päivä sitten. Ei ole tullut onneksi kipeäksi mikä on hyvä juttu niin pystyy olla tämän hampaan kanssa. En kyllä sitten ylläty jos joudutaan poistamaan ei tunnu missään multa on poistettu kaikki viisauden hampaat muutama vuosi sitten innolla odotan laskua sitten tuosta käynnistä myöhemmin. Jos tulee iso lasku, niin otan säästötililtä rahat siihen niin saa sen heti maksettua pois. Voin sanoa että kyllä mua vituttaa tämä koska olen melkein saanut maksettua kaikki menot mitä on tullut tämän vuoden alussa niin lisää laskuja tulee vaan toivon nyt ettei sitten tuolta hammaslääkäristä tule sitten niin isoa laskua kun käyn nyt siellä. Uusi viikko alkaa ja toivon että kaikki menee hyvin. Olo tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä ja pakko nauttia tästä olosta. Viikko menee varmasti äkkiä koska mulla on niin paljon tekemistä tällä viikolla. Jaoin jo eilenä viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikki riittävät ja mulla on verikokeet päivällä niin sinne pitää mennä. Tulee tehtyä lenkki samalla kun kävelen tuonne terveyskeskukseen sinne on noin 3 kilsaa täältä. Onneksi ei ole kamalan kylmä tänään niin on kivempi kävellä. Pesin jo eilenä pyykit niin voi ottaa tämän aamun vähän rennommin. Kävin kaupassa eilenä niin aijon tehdä ruoaksi jauhelihakeiton tänään sen kanssa syön ruisleipää hyvä ja terveellinen ruoka tälle päivälle. Salitreenit on illalla ja innolla menen sinne päätin että aijon koko kesän käydä salilla treenaamassa koska mulla on kesälläkin aikaa käydä siellä ja kuntosali on ihan tuossa vieressä.
Nyt niin paljon liikuntaa elämään kun vaan pystyy kroppa pysyy hyvässä kunnossa ja paino. Liikunta tuo mulle tosi paljon hyvää oloa elämään ja se on mun juttu missä olen hyvä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä näen yhtä mun kaveria myös tänään sekin piristää päivää kivasti.

Hammas lohkesi.Sunnuntai 11.02.2024 06:22

Kiva söin eilenä karkkia niin multa lohkesi ylhäältä hammas se tarkoittaa sitä että huomenna pitää soittaa hammaslääkäriin ja varata aika että saa hampaan joko kuntoon tai sitten se voi olla että poistetaan. Ei tunnu onneksi kipeältä ainakaan vielä. En onneksi pelkää yhtään hammaslääkäriä varaudun siihen että hammas ehkä poistetaan onneksi se on ylhäällä takana eikä etuhammas. Päätin että en syö hetkeen mitään karkkia kun noin kävi nyt. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa mikä piristi kivasti lauantai päivää käytiin kaupoilla ja apteekissa koska poikaystävän piti ostaa itselle särkylääkettä. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä sen luokse ellei tule esteitä. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä sen huomaa koska en ole juonut alkoholia viikkoon ja aijon pitää nyt pidemmän tauon juomisesta siinä säästää aika kivasti rahaa. Katsoo jos pystyy pitää tipattoman kuukauden se olisi nyt mun tavoite. Aijon tässä keväällä keskittyä salitreeneihin ja liikuntaan koska ne tuo mulle paljon iloa ja hyvää oloa sekä kunto että paino pysyy hyvänä. Aijon ulkoilla enemmän koska valoa on tullut ja aina kivaa mennä lenkille kun aurinko paistaa se niin piristää mieltä. Aloin katsomaan ruudusta Madventures ohjelmaa ihan alusta olen nähnyt joitakin jaksoja, mutta ekoja jaksoja en ole nähnyt. Olen aina tykännyt siitä ohjelmasta ja se on hauskaa katsoa kun ne syö siinä vaikka mitä ja oksentavat. Otan kohta aamulääkkeet ja kuuntelemaan hyvää musiikkia sillä tää sunnuntai päivä lähtee hyvin käyntiin nautin kun ei ole kiire. Voisin tarkistaa paljon pyykkiä on kertynyt koska niitä pesen viimeistään huomenna tänään en jaksa tehdä sitä.

House sarja on paras!Lauantai 10.02.2024 06:11

Mä olen niin jäänyt koukkuun tuohon House sarjaan katsoin eilenä loppuillan sitä ennen kun menin nukkumaan olen kerennyt katsoa jaksoja noin 7 ja jaksoja on ekalla kaudella 20. Sitä sarjaa on 8 kautta eli vielä on monta jaksoa jäljellä. Se House on niin paras hahmo ja sitä on kiva katsoa ja sillä on hyvät kommentit kun se puhuu muille. Mulla on myös kesken tuo The good doctor sarja siinä olen viidennellä kaudella ja vielä on katsomatta kuudes kausi ja seitsemäs kausi on viimeinen se ei ole tullut vielä netflixiin sekin on yksi mun suosikki sarjoista. Heräsin tuossa puoli kuudelta join aamukahvit ja mua ei väsytä yhtään aika pirteä olo eilenä tuli nukuttua päikkärit koska väsytti nukuin johonkin puoli kolmeen asti. Sen jälkeen menin kaverin luokse kylään juotiin teetä, katsottiin lemmen viemää ja juttelimme. Pakko kyllä sanoa että mulla on mun elämässä ihan parhaita ystäviä ja tuttuja. Saan niistä niin paljon voimaa jaksaa koska ovat mun tukena aina ja mä tuen niitä. En todellakaan ole yksin mulla on hyvä tukiverkosto. Verikokeet ylihuomenna päivällä pitää mennä piikille leponex lääkkeen takia aina kerran kuussa. Onneksi en pelkää neuloja olen niin tottunut siihen ja aina rentona kun ne ottaa verikokeen. Pitää varmaan muuten kohta hakea taas sitä lääkettä ja voisin kohta muuten tarkistaa paljon mulla on masennuslääkettä jäljellä.
Otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu se on hyvä että ottaa sen masennuslääkkeen aamulla niin se lievittää ahdistusta samalla. Olen saanut kaikki laskut maksettua mitä on tullut ja enää tulee pari laskua tässä kuussa hyvin pytyy ne maksamaan koska takuueläke tulee kuun lopussa. Ensi kuussa saan taas säästötilille siirrettyä rahaa koska olen maksanut kaikki laskut mitä on tullut vuoden alussa sitten se säästötilin summa nousee pikkuhiljaa taas mulla on aika kivasti rahaa siellä. Kaikki vaan säästöön ei kannata tuhlata. Voin todeta että kyllä raha tekee mut onnelliseksi jos sitä vaan on sekä olen siitä iloinen että saan kelalta rahaa ja asumistukea joka kuukausi sekä että rahat ovat riittäneet hyvin joka kuukausi.

Onneksi on enemmän valoa se piristää.Perjantai 09.02.2024 05:54

No niin, irc galleria toimii vihdoinkin! Sydämet ovat palanneet taas kuviin ihmettelin eilenä miten tää sivu oli ihan sekaisin no onneksi on nyt korjattu. Vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa en ole menossa mihinkään olen kotona lepäilen ja kerään voimia ensi viikkoon. Pakko sanoa että tää on ollut todella hyvä viikko pitkästä aikaan jos tarkkaan mietin. Ei ole yhtään ahdistanut, ollut masentavaa oloa tai harhoja olen huomannut että kun on enemmän valoa niin mua se piristää aika paljon.
Eilenäkin oli ihana auringon paiste mutta edelleen kovat pakkaset. Haluan jo että ilmat lämpenee ja että kevät tulee. Mä olen jäänyt koukkuun tuohon House sarjaan mikä on netflixissä eilenäkin kerkesin katsoa kolme jaksoa ja ajattelin viikonloppuna pitää katsomismaratoonin ja animea ajattelin myös katsoa koska mulla on vaan aikaa. Kävin lidlissä eilenä ja ostin herkkuja itselle herkuttelen aina viikonloppuisin ostin suklaata ja sipsiä. Tänään kun on aikaa niin ajattelin nukkua päikkärit ja menen ehkä käymään tokmannilla. Aamu on tänään alkanut kivasti otan kohta aamulääkkeet näen kaveria tänään menen sen luokse kylään katsomme meidän yhteistä lempi sarjaa yhdessä ja se on Lemmen viemää. Olen katsonut sitä sarjaa ihan alusta asti mun mielestä todella hyvä. Musat soimaan nyt, katson tämän päivän vaatteet ja alan fiilistellä perjantai päivää viikon paras päivä! Tulee varmasti mukava viikonloppu. Nautin siitä kun ei ole kiire.
Näköjään irc galleria toimii taas, mutta kaikki sydämet ovat hävinneet kuvista?? Ei ole ikinä käynyt näin. No saa nähdä palautuuko sydämet takaisin. Tää sivu on pikkasen mennyt vähän sekaisin kävijä laskuri sentään näkyy mutta etusivulla taas kaikki kuvat ovat hävinneet. No saa nähdä palautuuko tää sivu ennalleen toivon sitä. Eilenä oli todella hyvä päivä olin kahviossa töissä todella mukavaa hommaa leivottiin pullaa, tehtiin leipiä, harjoittelin kassan käyttöä, kaadoin kahvia asiakkaille, siivosin, tyhjensin tiskikonetta, pyyhin pöytiä kaikkea semmoista rentoa hommaa ja mä olen nopea oppimaan päivä meni siinä nopeasti pääsen jatkossa aina välillä sinne töihin ja on todella kivat työkaverit joiden kanssa juttelin siellä niitä näitä. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu hyvältä viikko mennyt mukavasti vähän on väsyttänyt mutta siinä kohtaa olen juonut aina kahvia että pysyn hereillä. Olin salilla eilenä treenaamassa tein kevyet treenit tällä kertaa en jaksanut ihan täysiä no ensi viikolla sitten taas enemmän aina jos mua väsyttää tai kroppa on väsynyt niin teen kevyemmin. Alan kohta maksamaan laskuja pois, katson paljon jää tilille rahaa, siivoan, pesen pyykit..aamu aikaa hoitaa kaikki pois alta otan aamulääkkeet kohta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä viikonlopun olen kotona ja viikon päästä olen menossa poikaystävän luokse taas uskon että viikko menee nopeasti niin näemme sitten taas ikävä on sitä ihmistä. Puen vaatteet nyt päälle, vien pyykit ja alan siivota imuroin jo eilenä niin ei ole muuta nyt kun moppaus ja vessan pesu sitten on mukavaa kun kämppä on siisti.

Töihin ja sählypelit iltapäivällä.Tiistai 06.02.2024 06:10

Viikko alkanut yllättävän hyvin olen alkanut toipumaan lauantai illasta minkä vietin parhaan kaverin kanssa tuli juotua vähän kaikenlaista sinä iltana, mutta ei siitä tullut onneksi niin huonoa oloa pää tuli seuraavana päivänä kipeäksi. Kun olen nukkunut taas hyvin niin jaksaa eilenä oli todella hyvät salitreenit treenasin yläkroppaa ja jalkoja. Mun jaloissa on isoimmat lihakset koska mä kävelen ja lenkkeilen paljon sekä juoksen sählypeleissä kovaa meillä on taas pelit tänään iltapäivällä neljältä viimeksi pelattiin 40 minuuttia putkeen hyvät pelit oli viimeksi. Toivon että tänään saa tehtyä taas monta maalia. Työpäivä taas tänään olen valinnut jo vaatteet mitkä pistän töihin päälle legginisit ja yhden neulepaidan minkä ostin viime syksynä ajattelin sen ottaa käyttöön koska en ole pitänyt sitä hirveästi se on pinkin värinen. Ostin sen silloin yhdeltä tutulta vaatemyyjältä. Onneksi aamukahvi herätti mulla oli semmoinen olo tuossa hetki sitten etten olisi jaksanut herätä. Otan kohta aamulääkkeet ja tiskaan koska sitä on kertynyt. Kivaa mennä töihin tänään ja nähdä kaikki työkaverit päivä menee siellä äkkiä kun on hyvää seuraa. Salkkareissa taas tapahtuu eilenä jakso jäi aika jännään kohtaan taas pakko katsoa tänään harmi kun salkkarit ei tule enää perjantaisin. Huomenna tulee onneksi kelalta rahaa, niin saan maksettua laskuja pois vuokran maksan heti huomenna aamulla sain sen eilenä. Rahaa jää onneksi laskujen jälkeen niin pärjää onneksi takuueläke on loppukuusta 200 euroa se oli noussut melkein 20 euroa.
Katson saanko siitä tässä kuussa jotain säästöön. Maaliskuussa viimeistään saan siirrettyä noin 60 euroa. Onneksi raha asiat ovat kunnossa. Alan kuunnella nyt hyvää musiikkia ja katson youtubesta videoita ennen kun lähden töihin. Tästä tulee varmasti hyvä päivä.

House sarja tullut Netflixiin :)Maanantai 05.02.2024 06:02

Mulla ja parhaalla kaverilla oli tosi kiva lauantai ilta juotiin alkoholia ja juteltiin niitä näitä katsottiin putous jakso mikä oli aika tyhmä. Pakko sanoa että on todella huono putous kausi ekat kaudet oli parhaita siitä.
Sovittiin parhaan kaverin kanssa että nähtäisiin useammin mikä olisi kiva varmaan aina loppuviikosta koska silloin on aikaa nähdä. Onneksi eilenä sai levätä päivän niin nyt jaksaa aloittaa uuden viikon. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä otan kohta aamulääkkeet ja jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvise hakea mitään lääkettä kaikkia on viimeksi hain leponexit. Olen taas sekaisin viikoista mulla on verikokeet vasta viikon päästä maanantaina eikä tänään nopeasti tää aika menee tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa. Salkkarit tulee taas saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Netflixiin oli tullut katsottavaa se "House" sairaala sarja minkä olen aina halunnut katsoa kaikki 8 kautta ovat tulleet sinne jee, voi pitää katsomismaratooneja siitä eli katsoa monta jaksoa putkeen kerkesin eilenä katsoa ekan jakson. Kävin lenkillä eilenä koska oli todella kiva sää aurinko paistoi nyt vissiin pakkaset tulevat takaisin tässä helmikuussa kuulin siitä no kyllä tuo kevät tulee pikkuhiljaa vielä pitää vähän jaksaa tätä kylmää. Kohta alan pesemään pyykkiä mitä on kertynyt no onneksi on aamu aikaa hoitaa ne pesukone on varmasti vapaa tällä hetkellä.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä salitreenit illalla innolla sitten sinne tekee hyvää viikonlopun jälkeen eilenä pää tuntui vähän kipeältä mutta ei ollut onneksi niin pahaa krapulaa. Aijon nyt pitää pidemmän tauon juomisesta koska olen juonut viime aikoina liikaa tekee varmasti hyvää ja säästää rahaa.