IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vanhempien luokse pitkästä aikaan :)Perjantai 01.03.2024 04:47

Viikonloppu alkaa olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi en ole pitkään aikaan ollut niiden luona viimeksi jouluna. Mukavaa mennä sinne taas ja maisemanvaihdos tekee vaan hyvää. Ollut hyvä viikko tähän asti ja viikolopusta tulee myös mukava. Päästään äidin kanssa taas kunnolla juttelemaan niitä näitä käydään lenkillä, saunotaan viikonloppuna aijon nukkua paljon eli pitkään ja päikkäreitä jos nukuttaa. Alan tässä kohta pakkailemaan kamoja otan sen verran vaatetta mukaan että pärjää.
Heräsin tänään jo neljältä juon tuossa myöhemmin aamukahvit en vielä eka olen hetken koneella tässä. Pitää muuten tiskata ennen lähtöä teen sen kohta. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit kämppä on ok nyt.
Otan aamulääkkeet, kuuntelen hyvää musiikkia ja alan pakkailemaan kamoja. Aijon niin rentoutua viikonloppuna pääsen saunaan pitkästä aikaan mikä on todella kiva rakastan saunomista poikaystävällä on myös puusauna. Mä rentoudun aina silloin kun pääsee saunaan ihan parasta. Mulla on tällä kertaa saunajuomana jaffaa en todellakaan juo alkoholia ei tee mieli mikä on hyvä juttu. Eikä tule huonoa oloakaan aijon nauttia tästä hyvästä olosta nyt kun vaan pystyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.